14 / 05 / 2024

toki Mavikent Konutları projesi

toki Mavikent Konutları projesi

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, şehit aileleri ve gaziler için yaptırılan Mavikent Konutları'nı gezerek, inşaat çalışmaları hakkında bilgiler aldı. 

TOKİ Gaziantep Mavikent Konutları’na cami ve sosyal tesis!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi tarafından inşa edilen Mavikent Konutları’na cami ve sosyal tesis yapılıyor. Sosyal tesisin vatandaşların ihtiyaçlarına cevap vereceği belirtildi.

TOKİ Gaziantep Mavikent Konutları'nda ödemeler 240 ayda tamam!

TOKİ tarafından Gaziantep'te 500 şehit ailesi için inşa edilecek TOKİ konutları, Şehit Aileleri Derneği ile Türkiye Gaziler Vakfı Gaziantep Şubesi üyelerini memnun etti. Ödemeler, 240 ay içerisinde tamamlayacak.

Mavikent Konutları 5. etap kura çekimi 2 Nisan'da!

Şahinbey Belediyesi tarafından dar gelirli ailelerin ev sahibi olması için yaptırılan Mavikent Konutları 5. etap kura çekimi 2 Nisan'da gerçekleşecek.

Mavikent Konutları 4. Etap'taki konutlar sahiplerini buluyor!

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Gaziantep'in merkez Şahinbey Belediyesi tarafından yaptırılan Mavikent Konutları 4. Etap'taki bin konutun sahiplerinin belirleneceği kura çekim töreninde konuştu.

Şahinbey Mavikent Konutları'na 32 bin 120 başvuru!

Şahinbey Belediyesi tarafından dar gelirli vatandaşlara yönelik yaptırılan ve bin konuttan oluşan Mavikent Konutları 5. Etaba 32.120 kişi başvurdu.

Mehmet Tahmazoğlu, Mavikent Konutları'nı inceledi!

GAZİANTEP'te merkez ilçe Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu dar gelirli ailelere yönelik yaptırdığı Mavikent Konutlarının 4'üncü etap çalışmalarını yerinde inceleyerek bilgi aldı.

TOKİ Ödemiş Konutları'na bin 451 kişi başvurdu!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKI) işbirliği ile Ödemiş'te yapılması planlanan emeklilere toplu konut projesi kapsamında bir ayda bin 451 kişi müracaat etti. Konutlar için belirlenen bir aylık müracaat süresi 5 Şubat'ta sona erdi.

Giresun Aluçra TOKİ Emekli Konutları başvuru şartları!

TOKİ Giresun Aluçra'da yer alan 16 adet daire satışa çıkarılıyor. Projede başvuru dönemi 9 Aralık 2015 tarihi itibariyle başlayacak. İşte Giresun Aluçra TOKİ Emekli Konutları başvuru şartları...

TOKİ emekli konutları için çalışmalar hızlandı!

Başbakan Davutoğlu'nun sözünü verdiği emekli konutları için çalışmalar tam gaz sürüyor. TOKİ Başkanı Turan, "200 bin yeni konutla vatandaşlarımızı 250 TL taksitle ev sahibi yapacağız" dedi.

TOKİ Ermenek konutlarında vade yeniden düzenlendi!

Ermenek Belediye Başkanlığından yapılan açıklamaya göre; önce vadesi 180 ay olan B1 tipi (2 + 1) konutların vadesi 240 ay, 120 ay olan C tipi (3+1) konutların vadesi 144 ay olarak yeniden düzenlendi.

TOKİ Beydağı Konutlarının kurası çekildi!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığınca ortaklaşa hayata geçirilen Beydağı Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yapılan konutların kuraları çekildi.

TOKi Trabzon Konutları için bina yıkımı başladı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, ilçemiz Kireçhane mevkiinin Yaylacık Mahallesi kesiminde bulunan ve TOKİ konutlarına ulaşımın sağlanmasında sorun teşkil eden binanın yıkımına başladı.

TOKİ Beydağı Konutları'nın kura çekimi 17 Kasım'da!

17-18 Kasım 2015 tarihlerinde Atatürk Spor Salonu'nda yapılacak kura çekimiyle, konut karşılığı muvafakat imzalayan 1015 hak sahibinin konutları belirlenecek.

toki Mavikent Konutları projesi Haberi

toki Mavikent Konutları projesi

İnşaatına yaklaşık bir yıl önce başlanan Mavikent Konutları projesinde örnek daireleri gezen Turan, tespit ettiği eksikliklerin giderilmesini istedi. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre Ergün Turan, yaptığı incelemeler sonucunda proje hakkında bilgiler verdi. Gaziantep'in, TOKİ'nin en çok iş yaptığı şehirlerden biri olduğunu dile getiren Turan, yaklaşık 21 bin konut yaptıklarını söyledi.

Kentteki Kuzey Şehir'in Türkiye'ye örnek olacak bir proje olduğunu da sözlerinde vurgulayan Turan, şehit aileleri ve gaziler için yaptıkları Mavikent Konutları'nın da çok özel olduğuna dikkati çekti.

"Kendimiz oturacakmışız gibi özendik"
Projeyi Şahinbey Belediyesi iş birliğiyle hayata geçirdiklerini aktaran Ergün Turan, şunları kaydetti:
"Gaziantep genelinde yaşayan şehit aileleri, gaziler ve yakınları için yapılmış bir konut projesi. Çok özel ve yakından takip ediyoruz. Buradaki bloklar diğer yapılara göre daha az katlı....