28 / 04 / 2024

toki mehmet turan açıklamaları

toki mehmet turan açıklamaları

TOKİ Başkanı Mehmet Turan: "Çözüm süreci ile oluşan bahar havası Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesindeki devasa yatırımlara yansıyacaktır" dedi.

Nokta Home Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Nokta Home Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Turan tarafından kuruldu.

Mıgo İnşaat Uluslararası Ticaret Danışmanlık İhracat Ve İthalat Limited Şirketi kuruldu!

Mıgo İnşaat Uluslararası Ticaret Danışmanlık İhracat Ve İthalat Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Turan ve Tarek Omar Karım ortaklığında kuruldu.

Mehmet Ergün Turan, Fatih Belediye Başkanı oldu!

Fatih'de belediye başkanlığını, kesin olmayan sonuçlara göre, AK Parti adayı Mehmet Ergün Turan kazandı. Turan, yaklaşık 5 yıl TOKİ'nin başkanlığını yaptı...

Özyilmaz Tur Turizm Seyahat Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Özyilmaz Tur Turizm Seyahat Organizasyon Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Turan tarafından kuruldu.

TOKİ Başkanı Ergün Turan’ın babası Enver Turan vefat etti!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan'ın babası Enver Turan vefat etti. Enver Turan'ın cenazesi yarın Yenibosna Merkez Camii’nden defnedilecek.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turan oldu!

Yeni kabinenin Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turan oldu. Karayolları Genel Müdürü ve Danıştay üyesi olarak da görev yapan Turan, son olarak Kuzey Marmara otoyolu inşaatını üstlenen konsorsiyumun CEO’luğunu yapıyordu.

Mehmet Ergün Turan: Türkiye yatırım cazibesini koruyor!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Türkiye'nin yaşanan sıkıntılara rağmen yatırım cazibesini koruduğunu belirterek, "Devletimiz, yabancı yatırımcıya yönelik, Türkiye'nin, İstanbul'un yarıştığı dünya metropollerine göre mevzuattan vergi düzenlemelerine kadar büyük kolaylıklar sunuyor" diye konuştu.

Özakaylar İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özakaylar İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Mehmet Turan Akın tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ergün Turan Akgedik TOKİ projesini inceledi!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan ve beraberindeki heyet, Yunusemre Belediyesi’nin Akgedik bölgesinde hayata geçireceği Yunuskent alanında incelemede bulundu.

Apsis Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Apsis Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Yakup Ergün ve Mehmet Turan ortaklığında 300 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Mehmet Ergün Turan Uludağ Ekonomi Zirvesi'ne katıldı!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Bursa'da düzenlenen Uludağ Ekonomi Zirvesi'ne katıldı.

TOKİ Başkanı Turan, Başkan Gümrükçüoğlu’nu ziyaret etti

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’ nu ziyaret etti, Trabzon’a yatırım yapmaya ve kentsel dönüşümleri sürdürmeye devam edeceklerini söyledi.

Welt Proje Yönetimi Limited Şirketi kuruldu!

Welt Proje Yönetimi Limited Şirketi, Mehmet Turan ve Yusuf Adil Zeyrek ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 2 Eylül'de Esenler'de kuruldu.

toki mehmet turan açıklamaları Haberi

toki mehmet turan açıklamaları

- "Yaşamı kolaylaştıkça inanıyorum ki insanlar büyük şehirlere göç etmeyecektir"

- Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, insanların doğdukları yerde yaşamak isteyeceğini, bu potansiyele karşılık vermeye çalıştıklarını belirtti. 


Turan, kentte yapımı süren 15 bin kişilik stadyum, 300 yataklı kadın doğum hastanesi ile konut inşaatlarında incelemelerde bulundu.


 Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde de büyük şantiyelerinin bulunduğunu ifade eden Turan, Diyarbakır'da stadyum inşaatının sürdüğünü, Bismil ilçesindeki hastane inşaatının ise tamamlanmak üzere olduğunu söyledi.


Turan, Batman'daki stadyumun yanında kapalı yüzme havuzunun da yer alacağını kaydederek, şöyle konuştu:


"Çözüm süreci ile oluşan bahar havası Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesindeki devasa yatırımlara yansıyacaktır. Yaşamı kolaylaştıkça inanıyorum ki insanlar büyük şehirlere göç etmeyecektir. Çünkü güzel bir coğrafya, insanlar doğdukları yerde yaşamak isterler. Biz de bu potansiyele karşılık...