16 / 05 / 2024

toki meram evleri teslim tarihi

toki meram evleri teslim tarihi

Konya Meram Belediyesi ve TOKİ işbirliğiyle yapımı tamamlanan bin 340 konutun anahtar teslimi, Gödene Sosyal Tesisleri ve İş Merkezi, Çomaklı Spor Tesisi Başbakan tarafından yapılacak toplu açılış programıyla hizmete girecek...

İstanbullulara müjde! TOKİ Vadi Evleri 6. Kısım'daki 14 adet 3+1 ev satışa çıkıyor!

Gaziosmanpaşa Belediyesi, TOKİ Vadi Evleri 6. Kısım'daki 14 adet 3+1 evi satıyor. Peki Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı'nda yer alan evlerin fiyatları ne kadar? 

TOKİ Ardahan kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ Ardahan evleri hangi ilçelerde yapılacak?

TOKİ Ardahan kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ Ardahan evleri hangi ilçelerde yapılacak? soruları şu sıralarda çok sık sorulmaktadır. İşte TOK kura çekimine dair merak edilenler!

TOKİ Şırnak kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ Şırnak evleri hangi ilçelerde yapılacak?

TOKİ Şırnak kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ Şırnak evleri hangi ilçelerde yapılacak? soruları şu sıralarda çok sık sorulmaktadır. İşte TOK kura çekimine dair merak edilenler!

TOKİ Yozgat Evleri'nin inşaatı hızlandı!

TOKİ tarafından Yozgat’ın Mutafoğlu Mahallesi'nde inşa edilen 643 konutun yapımı hızla devam ediyor. AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, projeyle ilgili ''22 Nisan'da ihale edilerek, inşaatına başlanıldığı gibi hız kesmeden devam etmektedir’’ açıklamasında bulundu.

TOKİ Meram 116 dükkan ve 182 ofis ihalesi 22 Haziran'da!

Konya İli, Meram İlçesi, Şükran Mahallesi, Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 116 Adet Dükkan ve 182 Adet Ofis İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E. İHALE) ihalesi 22 Haziran 2020 tarihinde saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ Kocaeli Evleri için 82.7 milyon TL'lik imza!

Kocaeli’de Köseler Mahallesi'nde TOKİ tarafından yapılacak 429 konutun ihalesi 2 Aralık 2019’da gerçekleştirildi. 83 milyar TL’lik projede imzalar atıldı.

Murat Kurum: TOKİ'nin evleri akıllı olacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Ulusal Akıllı Şehirler Stratejisi ve Eylem Planı"nı açıkladı. Bakan Kurum, "TOKİ projelerimizi, akıllı şehir konseptine göre inşa edeceğiz" diye konuştu.

TOKİ 2020 evleri hangi illerde var?

TOKİ 2020 evleri hangi illerde var sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projeler için başvurular 16 Aralık tarihi itibariyle başlayacak.

Konya TOKİ Emekli Evleri ile ilgili 4 soru!

Konya'da TOKİ aracılığıyla yapılan evlerden emeklilerin yararlandırılmasına yönelik çalışmalar ve Meram Gödene ve Beybeste'de yapılan dairelerin çekilişlerinin tarihi TBMM gündemine taşındı. CHP'li Şener, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...  

TOKİ Meram Gödene'de teslim dönemi sona eriyor!

Konya Meram Gödene 509 adet konut projesindeki dairelerin teslim işlemleri;  02 – 30 Nisan 2018 tarihleri arasında yapılacak.

TOKİ Meram Gödene projesindeki iş yerleri satışa çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya Meram Gödene 804 konut projesindeki iş yerlerini satışa çıkarıyor.

TOKİ Meram Gödene'de sözleşme dönemi sona eriyor!

TOKİ Meram Gödene projesinde yer alan 22 adet konut için sözleşme dönemi sona eriyor. Projede 2+1 ve 3+1 konutlar bulunuyor.

TOKİ Meram Gödene kura sonuçları 6.12.2017!

TOKİ Meram Gödene'de 176 konut kuralı satış yöntemiyle satılıyor. TOKİ Meram Gödene konut fiyatları 112 bin 835 TL'den başlıyor. İşte TOKİ Meram Gödene kura sonuçları 6.12.2017...

toki meram evleri teslim tarihi Haberi

toki meram evleri teslim tarihi


Şeb-i Arus törenine katılmak üzere Konya'ya gelecek olan Başbakan Erdoğan, çok sayıda tesisin toplu açılışını da gerçekleştirecek. 


Meram Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan ve değeri 108 milyon TL'yi bulan tesisler de bu kapsamda hizmete açılacak. 


Hz. Mevlana'nın 740. Vuslat Yıldönümü Uluslararası Anma Törenleri, 17 Aralık'taki Şeb-i Arus programıyla sona erecek. Şeb-i Arus törenine katılacak Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, farklı kurumlar tarafından yapılan tesislerin toplu açılışını Konya Biiyükşehir Belediyesi tarafından yapılan 10 bin kişilik Spor ve Kongre Merkezinde gerçekleştirecek. 


Açılışı yapılacak tesisler hakkında bilgi veren Meram Belediye Başkanı Dr. Serdar Kalaycı, "Başbakanımız, aynı gün farklı kurumlar tarafından yapılan tesislerin toplu açılışını da gerçekleştirecek. 


Belediyemiz ve TOKİ işbirliğiyle yapımı tamamlanan bin 340 konutun anahtar teslimi, Gödene Sosyal Tesisleri ve İş Merkezi, Çomaklı Spor Tesisi ve restorasyonu...