06 / 05 / 2024

toki modeli pakistan

toki modeli pakistan

Ülkelerinde başlatacakları kentsel dönüşüm için TOKİ modelini örnek alacaklarını açıklayan Pakistan Başbakanı Şerif, Türkiye ziyareti kapsamında, İdarenin ödüllü uygulaması "Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm Projesi"ni yerinde inceleyecek

OSB'de TOKİ modeli sanayiye can suyu olur!

Kınık Karma Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Üyesi Enver Olgunsoy, yeni kurulacak OSB'lerde tesis inşaatlarının TOKİ tarafından yapılmasının sanayi için can suyu olacağına dikkat çekti.

TOKİ'den Pakistan, Endonezya, Sri Lanka ve Somali'ye konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Pakistan, Endonezya, Sri Lanka ve Somali'deki afetlerin ardından bölgelerde yardım amaçlı konut, eğitim ve sağlık tesisleri inşa etti.

TOKİ modeli Özbekistan heyetine anlatıldı!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut, Özbekistan Cumhuriyeti İnşaat Bakan Yardımcısı İskandarov Erkin Buriyeviç ve heyetini ağırladı. Yapılan toplantıda TOKİ modeli Özbekistan heyetine anlatıldı.

Mozambik’e TOKİ modeli!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mozambikli işadamlarına çağrıda bulundu. Erdoğan, “14 senede sadece konut olarak devletin kurduğu TOKİ ile 760 bin konut inşa ettik. Mozambik’te bunu niye yapmayalım?” dedi

Pakistan TOKİ'den 4,5 milyon konut için destek istedi!

Pakistan Pencap Hükümeti Konut, Kentsel Gelişim ve Toplum Sağlığı Mühendisliği Bakanı Tanveer Aslam Malik, Pakistan'a yapılması planlanan 4,5 milyon konut inşası için TOKİ'den teknik destek ve tecrübe paylaşımı istedi.

TOKİ'den Pakistan'a 50 bin konutluk hamle!

Yurtdışında çatı kuruluş olmayı hedefleyen TOKİ, Pakistan'la ilk hamlesini başlattı. Ülkede 2 yılda yapılması planlanan 50 bin konut için TOKİ danışmanlık sağlayacak.

TOKİ'den Pakistan'a konut desteği!

TOKİ, Pakistan’ın Pencap Eyaleti’nde 2016-2017 döneminde, düşük gelirlilere yönelik toplam 50 bin konut inşaası için teknik destek sağlayacak.

Nail Olpak: TOKİ modeli sanayide de uygulansın!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kayseri Şubesi 21. Olağan Genel Kurul Toplantısında konuşan MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak, yatırımlarda TOKİ modelinin sanayiye de uygulanması önerisini sundu..

Moğolistan'a TOKİ modeli önerisi!

Türk işadamları, Moğolistan'da nüfusun yarısının yaşadığı başkent Ulanbatur için TOKİ modelini önerdi. İnşaat Bakanı Damdın Enkhbold, TOKİ benzeri projeye ihtiyaçları olduğunu belirterek, her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.

Moğolistan'a TOKİ modeli önerildi!

Türk işadamları, Moğolistan'da başkent Ulanbatur için TOKİ modelini önerdi. İnşaat Bakanı Enkhbold, TOKİ benzeri projeye ihtiyaçları olduğunu belirterek, her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.

Pakistan Büyükelçisi, TOKİ Başkanı’nı ziyaret etti!

Pakistan Büyükelçisi Mr. Muhamad Haroon SHAUKAT, TOKİ Başkanı Mehmet Ergün TURAN'ı ziyaret etti.TOKİ Başkanı Mehmet Ergün TURAN da, İdarenin faaliyetleri hakkında Pakistan Büyükelçisi’ne bilgi verdi.

TOKİ modeli Pakistan'a örnek oluyor!

Ülkelerinde başlatacakları kentsel dönüşüm için TOKİ modelini örnek alacaklarını açıklayan Pakistan Başbakanı Şerif, Türkiye ziyareti kapsamında, İdarenin ödüllü uygulaması "Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm Projesi"ni yerinde inceleyecek

Pakistan TOKİ modelini istiyor!

Pakistan Başbakanı Navaz Şerif ülkesinde büyük bir kentsel dönüşüm çalışması başlatacaklarını bu nedenle Türkiye’nin sunacağı her türlü katkıya büyük önem verdiklerini ve TOKİ modelini örnek aldıklarını belirtti...

toki modeli pakistan Haberi

toki modeli pakistan
Ülkelerinde başlatacakları kentsel dönüşüm için TOKİ modelini örnek alacaklarını açıklayan Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Türkiye ziyareti kapsamında, "Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm Projesi"nde incelemelerde bulunacak.

TOKİ yetkililerinden alınan bilgiye göre, 18 Eylül'e kadar Türkiye'de bulunacak Navaz Şerif, düşük maliyetli konut üretimi ve sunumu konusunda bilgi, deneyim ve know-how paylaşımı, ülkelerinde TOKİ muadili konut yapımı kurumunun kurulması yönündeki çalışmaları doğrultusunda Türkiye-Pakistan Yüksek Düzeyli İşbirliği Konseyi Üçüncü Toplantısı'na katılacak. Ülkelerinde büyük bir kentsel dönüşüm başlatacaklarını ve TOKİ modelini örnek alacaklarını açıklayan Şerif, Ankara ziyaretinde, TOKİ'nin ödüllü uygulaması "Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm Projesi"ni yerinde inceleyecek.

Toplu konut zaptı var

Şerifin Türkiye ziyareti programında, iki ülke arasında görüşülecek bir çerçeve anlaşma dahilinde konut konusunda işbirliği de gündeme alınacak. Bu arada, Türkiye ile Pakistan arasında...