05 / 05 / 2024

toki müzayede 2014

toki müzayede 2014

TOKİ konut işyeri müzayedesi kapsamında 56 adet işyeri ile 32 adet konut olmak üzere toplam 188 adet taşınmazı açık artırma ile satışa sunuluyor. Açık artırma 30 Ekim'de gerçekleşecek.

Space Müzayede Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Space Müzayede Hizmetleri Anonim Şirketi Beşiktaş'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Reyhan Şeyla Elvaşvili, Filiz Çakmur ve Nesim İpekel ortaklığında kuruldu. 

TOKİ’den kaçırılmayacak fırsat! İstanbul’da 185 konut satışa çıkarıldı! İşte başvurulara dair tüm detaylar…

TOKİ, İstanbul’da kaçırılmayacak büyük fırsatlı satışları duyurdu. TOKİ, İstanbul’daki Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi Projesi ve Beyoğlu Sütlüce Projesi kapsamındaki 185 konutu müzayede ile satışa çıkarıyor. İşte tüm detaylar...

Sotheby's müzayede evi kripto parayla ödeme kabul edecek!

Sotheby's müzayede evi dünyada bir ilki gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Müzayede evi fiziksel bir eser için kripto para ödemesi kabul edecek.

KİPTAŞ 3. Gayrimenkul Müzayedesi yarın! 

KİPTAŞ tarafından düzenlenen 3. Gayrimenkul Müzayedesi yarın gerçekleştiriliyor. KİPTAŞ, 54 dükkanı müzayede kapsamında satışa çıkarıyor...

KİPTAŞ'ın 2. gayrimenkul müzayedesi gerçekleştirildi!

KİPTAŞ, portföyünde bulunan 12 değerli arsa ve 36 işyerini halka açık gerçekleştirdiği 2. müzayede ile satışa çıkardı. Yatırımcılara hitap eden değerli arsa ve işyerleri şeffaf ve açık bir şekilde piyasaya sunuldu...

Denizli deprem mağdurlarına TOKİ müjdesi!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, geçen Ağustos ayındaki depremden etkilenen Bozkurt ilçesinde, binaları ağır hasar alan ihtiyaç sahiplerine TOKİ konutları tahsis edileceğinin müjdesini verdi...

Sotheby's Londra'daki müzayede evi satıldı!

Dünyanın önde gelen açık artırma şirketi Sotheby's Londra'daki müzayede evini satışa çıkardı. Müzayede evi Patrick Drahi tarafından 3,7 milyar dolara satın alındı.

Troya Müzesi resmi açılışa hazır!

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından açılan yarışmayla belirlenen proje kapsamında yapımına 2014 yılında başlanan Troya Müzesi'nin resmi açılışı bugün yapılacak.

Fethiyelilere TOKİ müjdesi!

Fethiye'de Cumhur İttifakı Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışında konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, bölge halkına TOKİ müjdesi verdi.

TOKİ 12 ilde 27 konut, 31 ilde 273 iş yeri satıyor!

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 12 ilde 27 konut, 31 ilde 273 iş yerini satışa sunuyor. Açık artırma ihalesi 6 Eylül'de saat 14:00'da gerçekleştirilecek müzayede İstanbul ve Ankara'da yapılacak. 

Taşova'da TOKİ müracaatları başlıyor!

Amasya’nın Taşova ilçesinde TOKİ tarafından inşa edilecek konutların müracaatları başlıyor.

TOKİ 26 ilde 108 arsayı satışa çıkardı!

TOKİ tarafından 26 ilde satışa çıkarılan 108 arsa için müzayede, 19 Temmuz Perşembe günü yapılacak. İstanbul'un en pahallı arsası 81 milyon 369 bin 870 TL bedelle satışa çıkacak.

Akmerkez GYO dava duruşması 1 Kasım'a bırakıldı!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2014 yılı genel kurul gündemine ait bazı kararların iptali istemli davaya ilişkin gelişme hakkında açıklama yaptı. 

toki müzayede 2014 Haberi

toki müzayede 2014

TOKİ konut işyeri müzayedesi 30 Ekin 2014 Perşembe günü saat 14:00'da geçekleşecek. açık artırmaya ilişkin bankacılık hizmetleri Türkiye Halk Bankası A.Ş. ve T.C. Ziraat Bankası A.Ş. tarafından yürütülecek. 


TOKİ mülkiyetinde bulunan 156 adet işyeri ile 32 adet konut olmak üzere toplam 188 adet taşınmazı açık artırma  ile satışa sundu. 


TOKİ konut işyeri müzayedesi kapsamında satacağı konut ve işyerleri  Adana, Adıyaman, Afyonkarahisar, Ankara, Balıkesir, Burdur, Bursa, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Düzce, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Hatay, Iğdır,  İstanbul  , Kahramanmaraş, Kırkkale, Kayseri, Kütahy, Malatya, Manisa, Mardin, Mersin, Ordu, Osmaniye,Sivas, Şanlıurfa, Tokat, Trabzon, Uşak, Trabzon, Zonguldak'ta bulunuyor. 


TOKİ yüzde 10 - 15 - 25 peşinatla, 120 - 240 aya kadar vade ile kira öder gibi işyeri ve konut sahibi olma fırsatı sunuyor.  Satış,...