02 / 05 / 2024

TOKİ müzayede 2015

TOKİ müzayede 2015

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın ( TOKİ ) açık artırma ile gayrimenkul satış ihalesini 2014'te kazanan TURYAP, bu yıl yenilenen ihaleyi de kazandı.

Tok Müteahhitlik Hafriyat İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tok Müteahhitlik Hafriyat İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Şerife Şahin tarafından kuruldu.

Space Müzayede Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Space Müzayede Hizmetleri Anonim Şirketi Beşiktaş'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Reyhan Şeyla Elvaşvili, Filiz Çakmur ve Nesim İpekel ortaklığında kuruldu. 

TOKİ’den kaçırılmayacak fırsat! İstanbul’da 185 konut satışa çıkarıldı! İşte başvurulara dair tüm detaylar…

TOKİ, İstanbul’da kaçırılmayacak büyük fırsatlı satışları duyurdu. TOKİ, İstanbul’daki Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi Projesi ve Beyoğlu Sütlüce Projesi kapsamındaki 185 konutu müzayede ile satışa çıkarıyor. İşte tüm detaylar...

Sotheby's müzayede evi kripto parayla ödeme kabul edecek!

Sotheby's müzayede evi dünyada bir ilki gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Müzayede evi fiziksel bir eser için kripto para ödemesi kabul edecek.

Sotheby's Londra'daki müzayede evi satıldı!

Dünyanın önde gelen açık artırma şirketi Sotheby's Londra'daki müzayede evini satışa çıkardı. Müzayede evi Patrick Drahi tarafından 3,7 milyar dolara satın alındı.

Dünya Yatırım Raporu 2015 açıklandı!

Dünya Yatırım Raporu'na göre Türkiye, 2015 yılında bir önceki yıla göre yüzde 36'lık artışla 16,5 milyar dolarlık uluslararası doğrudan yatırım çekti.

Ata GYO 2015 Kar Payı Dağıtım Tablosu'nu yayınladı!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2015 yılına ilişkin Kar Payı Dağıtım Tablosu'nu Kamu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayınladı.

Özderici GYO 2015 yılı kar dağıtım tablosunu yayınladı!

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2015 yılı hesap Dönemine ait Türkiye Finansal Raporlama Standartları'na uygun olarak düzenlenmiş finansal tablolarını yayınladı.

Akiş GYO 2015 yılı kar payı dağıtım tablosunu yayınladı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 2015 Yılı Kar Dağıtımına İlişkin Yönetim Kurulu Kararını açıkladı. Akiş GYO Sermaye Piyasası Kurulu kararları çerçevesinde hazırlanan 2015 yılı Kar Dağıtım Tablosu'nu yayınladı.

TSKB GYO 2015 yılı kar dağıtım tablosunu yayınladı!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2015 yılı kar dağıtım tablosunu yayınladı. Türker Proje söz konusu tabloyu kamuoyu ve yatırımcıların bilgisine sundu.

Eskişehir'de akıllı kentsel dönüşümün 2015 yılı değerlendirildi!

Eskişehir'de geleceğin yaşanabilir kentini kurmak amacıyla Tepebaşı Belediyesi'nde "Akıllı Kentsel Dönüşümün Hızlandırılması için Yenileme Modeli" (REMOURBAN) Projesi, 2015 yılı değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

2015 yılı itibarıyla mükellef olacakların emlak vergi değerlerinin tespiti!

Emlak vergisi mükellefiyeti 2015 yılında başlayan kimseler ne kadar emlak vergisi ödüyor? 2015 yılı itibarıyla mükellef olacakların emlak vergi değerlerinin tespiti nasıl yapılıyor? İşte yanıtı..

Emlak alım satım harcı 2015!

Emlak alıp satan kimseler bu işlerini tapu dairesinde yürütüyor. Gerçekleşen devir işlemi için her iki taraf da harç ödemekle mükellef oluyor. Peki, emlak alım satım harcı 2015 ne kadar?

TOKİ müzayede 2015 Haberi

TOKİ müzayede 2015

TOKİ'NİN açık artırma ile gayrimenkul satış ihalesini 2014'te kazanan TURYAP, bu yıl yenilenen ihaleyi de kazandı. TURYAP, 2 yıl süre daha müzayedeleri düzenleyecek. TOKİ'ye ait konut, arsa ve iş yerlerini açık artırma ile satışa sunacak. TURYAP'ın TOKİ için yaptığı müzayedelerde 115 milyon liralık satış...