05 / 05 / 2024

toki müzayede 6 şubat

toki müzayede 6 şubat

TOKİ’nin 6 Şubat 2014’de düzenleyeceği açık arttırmada Ankara, İstanbul, Bursa, Samsun ve Diyarbakır gibi büyükşehirlerin de bulunduğu 31 şehirdeki 138 işyeri ve 10 konutu, 240 aya varan vadelerle satacak...

Yurt dışından ev almak isteyenler için önümüzdeki 6 ayı iyi takip edin uyarısı!

Independent Mortgage emlak yatırımcılarına önümüzdeki 6 ayda piyasaları yakından takip etmeleri tavsiye ederek, doğru zaman için yol haritasını paylaştı.

TOKİ'den hiç evi olmayanlara Mayıs müjdesi! 6 şehirde 2 bin 262 yeni konut yapılacak! TOKİ ihaleleri 2024!

TOKİ Mayıs 2024 ihalelerini tek tek açıkladı. Peki TOKİ'nin 6 şehirdeki 2 bin 262 yeni konutu hangi mahallelerde hayata geçirilecek? İhale tarihleri ne zaman? İşte TOKİ ihaleler ve TOKİ Mayıs 2024 yeni projeler...

TOKİ'den hiç evi olmayana 3 bin yeni konut müjdesi! 6 yeni kampanya için düğmeye basıldı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 6 şehirde 3 bin 6 yeni konut inşa edecek. Merakla beklenen yeni projelerin ihaleleri Mart, Nisan ve Mayıs aylarında yapılacak.

TOKİ'den hiç evi olmayan dar gelirliye 3 bin 500 yeni konut müjdesi! 6 şehirde 9 yeni kampanya!

TOKİ'den hiç evi olmayan dar gelirliye 9 projede toplam 3 bin 500 yeni konut müjdesi geldi. İşte TOKİ tarafından paylaşılan o ihaleler...

İstanbullulara müjde! TOKİ Vadi Evleri 6. Kısım'daki 14 adet 3+1 ev satışa çıkıyor!

Gaziosmanpaşa Belediyesi, TOKİ Vadi Evleri 6. Kısım'daki 14 adet 3+1 evi satıyor. Peki Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı'nda yer alan evlerin fiyatları ne kadar? 

6,7 milyon bağımsız bölüm kentsel dönüşümü bekliyor! 6 komisyon bir araya geldi! Kentsel dönüşümde ne kadar yol alındı?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ‘Deprem Gerçeği ve Kentsel Dönüşüm Şurası’ düzenledi. Şura kapsamında kamu, özel sektör ve akademisyenlerden oluşturulan 6 ayrı komisyonda Türkiye'nin deprem gerçeği ele alındı.

Depreme karşı mücadele: 6,5 milyon konut dönüşümü başlıyor!

Türkiye, depreme karşı güçlü bir altyapı oluşturmak için 6,5 milyon konutun dönüşümünü planlıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın liderliğindeki hükümet, deprem bölgesindeki yeniden imar çalışmalarını hızlandırarak, 680 bin yeni konut inşa edecek.

Space Müzayede Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Space Müzayede Hizmetleri Anonim Şirketi Beşiktaş'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Reyhan Şeyla Elvaşvili, Filiz Çakmur ve Nesim İpekel ortaklığında kuruldu. 

Gümüşte fırtına öncesi sessizlik! Öyle bir rakam geldi ki... Yer yerinden oynayacak! Gümüş fiyatları 6 Şubat 2023

Analistler  Çin ekonomisinin yeniden açılmasıyla, gümüşün altına göre daha iyi performans sağlayacağın öngörüyor. Gümüşte fırtına öncesi sessizlik! Öyle bir rakam geldi ki... Yer yerinden oynayacak! Gümüş fiyatları 6 Şubat 2023.

Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan müjde! 6 bin lira destek verilecek! Başvuru yapmak isteyenler acil bakmalı!

Tarım ve Orman Bakanlığı küçük ölçekli balıkçılara destek ödemeleri artırıldı. Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan müjde! 6 bin lira destek verilecek! Başvuru yapmak isteyenler acil bakmalı!

Leica lensli Huawei P50 Pro'ya 2 bin 500 TL indirim! Görmedim, duymadım demeyin! 6 Eylül 2022 fiyat listesi...

Huawei, Leica lensi ile fotoğraf aşıklarını kendine çeken Huawei P50 Pro’ya 2 bin 500 Türk Lirası indirim uyguladı! Görmedim, duymadım demeyin! Pişman olmayın! Peki, Huawei P50 Pro fiyatları ne kadar? İşte 6 Eylül 2022 fiyat listesi...

Uzman isim rakam verdi: Gümüş fiyatları 6 ay sonra bu kadar olacak! Gümüşte son dakika

Yatırımcılar gümüş fiyatlarını  takip ediyor. Gümüş 2022 senesinde kötü bir yıl geçirirken; bundan sonraki seyrinin nasıl olacağı merak ediliyor. Uzmanlardan gümüş fiyatlarında 6 ay sonrası için fiyat geldi...

Duyan poşetini alıp koşacak! Tarım Kredi 6 Ağustos aktüel ürünler kataloğu açıklandı! 6 Ağustos 2022 fiyat listesi

Tarım Kredi Kooperatifleri Marketin 6 Ağustos 2022 indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Peki, bugün Tarım Kredi Kooperatiflerinde hangi aktüel ürünler indirime girdi, fiyatları ne kadar TL oldu? İşte 6 Ağustos 2022 fiyat listesi...

toki müzayede 6 şubat Haberi

toki müzayede 6 şubat

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), yatırımcıya yeni yılda yeni fırsatlar sunmaya devam ediyor. İdare, aralarında Ankara, İstanbul, Bursa, Samsun ve Diyarbakır gibi büyükşehirlerin de bulunduğu 31 şehirdeki 138 işyeri ve 10 konutu, 240 aya varan vadelerle satacak. Açık artırma yöntemiyle satışı yapılacak taşınmazlardan 13 bin liraya işyeri, 75 bin liraya da konut sahibi olmak mümkün.


TOKİ’nin 6 Şubat 2014’de düzenleyeceği açık arttırmada İstanbul’da bulunan 4 işyeri satışa sunulacak. İstanbul’un cazibe merkezi haline gelen Başakşehir’e bağlı Kayabaşı bölgesinde yer alan 43 metrekare büyüklüğünde 2 işyeri 651 bin lira ve 676 bin lira, Bahçeşehir’de 254 metrekare işyeri 450 bin lira ve Halkalı’da 151 metrekare işyeri de 79 bin lira muhammen bedelle alıcıya sunulacak.


Konya Meram’da 6 konut


İdarenin Konya Meram’da inşa ettiği 6...