02 / 05 / 2024

TOKİ müzayede turyap

TOKİ müzayede turyap

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın ( TOKİ ) açık artırma ile gayrimenkul satış ihalesini 2014'te kazanan TURYAP, bu yıl yenilenen ihaleyi de kazandı.

Tok Müteahhitlik Hafriyat İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tok Müteahhitlik Hafriyat İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Şerife Şahin tarafından kuruldu.

Space Müzayede Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Space Müzayede Hizmetleri Anonim Şirketi Beşiktaş'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Reyhan Şeyla Elvaşvili, Filiz Çakmur ve Nesim İpekel ortaklığında kuruldu. 

2023 TOKİ müstakil arsa kura sonuçları isim listesi... Tek tek açıklandı! Hemen bakın!

2023 TOKİ müstakil arsa başvuru sonuçları tek tek açıklanmaya devam ederken, sim listesi noter huzurunda ve Youtube canlı yayınıyla belirleniyor. Hak sahibi belirleme kura sonuçları çekiliş sonrası e-Devlet’ten sorgulanabilecek. İşte, 2023 TOKİ İstanbul arsa kura sonuçları...

2023 TOKİ müstakil arsa kazananlar isim listesi! Hemen bakın!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinde kura çekiliş heyecanı devam ediyor. Arsa başvurusunda bulunanlar kura sonuçları isim listesini araştırılıyor. Peki; Mersin, Kütahya, Sakarya ve Sivas 2023 TOKİ müstakil arsa kura sonucu nasıl öğrenilir? İşte 2023 TOKİ arsa kura sonuçları öğrenme

TOKİ müşterek arsa ne demek? TOKİ arsa taksitleri ne zaman ödenmeye başlanacak?

TOKİ arsa satışına dair şu sıralarda çok sık sorulmaktadır. Bu kapsamda TOKİ müşterek arsa ne demek? TOKİ arsa taksitleri ne zaman ödenmeye başlanacak? Soruları yanıtlarını arıyor. İşte detaylar!

TOKİ müşteri hizmetleri numarası kaç? TOKİ’nin telefon numarası kaç? İşte TOKİ iletişim numaraları!

TOKİ sosyal konut başvuruları devam ediyor. Bu süreçte vatandaşlar bilgi almak için TOKİ müşteri hizmetleri numaralarını öğrenmek istiyor. İşte detaylar!

TOKİ’den kaçırılmayacak fırsat! İstanbul’da 185 konut satışa çıkarıldı! İşte başvurulara dair tüm detaylar…

TOKİ, İstanbul’da kaçırılmayacak büyük fırsatlı satışları duyurdu. TOKİ, İstanbul’daki Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi Projesi ve Beyoğlu Sütlüce Projesi kapsamındaki 185 konutu müzayede ile satışa çıkarıyor. İşte tüm detaylar...

Gayrimenkulde müzayede ve arabuluculuk hızlı büyüyecek!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Sadi Özdemir, bugünkü köşesinde Türkiye'deki ilk franchise veren marka unvanına sahip ve en büyük emlakçı konumunda olan TURYAP'ın yönetim kurulu başkanı M. Onur Sarıbay'ın sektörle ve TURYAP'la ilgili açıklamalarını kaleme aldı. İşte Sadi Özdemir'in o yazısı...

KİPTAŞ 7. Gayrimenkul Müzayedesi bugün!

KİPTAŞ 7. Gayrimenkul Müzayedesi kapsamında 64 dükkan ve 2 konutu satışa çıkarıyor. Müzayede bugün saat 14:00'te gerçekleşecek. 

KİPTAŞ 7. Gayrimenkul Müzayedesi yarın!

KİPTAŞ 7. Gayrimenkul Müzayedesi kapsamında 64 dükkan ve 2 konutu satışa çıkarıyor. Müzayede yarın saat 14:00'te gerçekleşecek. 

KİPTAŞ 7. Gayrimenkul Müzayedesi 24 Aralık'ta!

KİPTAŞ 7. Gayrimenkul Müzayedesi kapsamında 64 dükkan ve 2 konutu satışa çıkarıyor. Müzayede 24 Aralık saat 14:00'te gerçekleşecek. 

KİPTAŞ Gayrimenkul Müzayedesi'nde 159.2 milyon TL'lik gayrimenkul satıldı!

İBB iştiraki KİPTAŞ'ın dün 6'ncısını gerçekleştirdiği KİPTAŞ Gayrimenkul Müzayedesi'nde, Locamahal Veliefendi Konutları’ndaki 36 konut 45 milyon 378 bin 345 TL'ye satıldı. Müzayede de 12 dükkan da 14 milyon 963 bin 985 TL'ye satıldı. Toplam 159 milyon 228 bin 330 TL'lik gayrimenkul satıldı.

Müzayedelerde kripto para dönemi!

Müzayede evi Sotheby's, önümüzdeki ay açık artırmayla satışa sunacağı ve tahmini değeri 10 milyon dolarla 15 milyon dolar arasında belirlenen 101 karatlık nadir bir elmasın ödemelerinde Bitcoin ve Ether'i kabul edeceğine dikkat çekti. 

TOKİ müzayede turyap Haberi

TOKİ müzayede turyap

TOKİ'NİN açık artırma ile gayrimenkul satış ihalesini 2014'te kazanan TURYAP, bu yıl yenilenen ihaleyi de kazandı. TURYAP, 2 yıl süre daha müzayedeleri düzenleyecek. TOKİ'ye ait konut, arsa ve iş yerlerini açık artırma ile satışa sunacak. TURYAP'ın TOKİ için yaptığı müzayedelerde 115 milyon liralık satış...