03 / 05 / 2024

toki niğde devlet hastanesi

toki niğde devlet hastanesi

Niğde İli Bor İlçesi 75 Yataklı Devlet Hastanesi İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek...

Yeni Niğde Devlet Hastanesi hizmete açıldı!

Niğde’de TOKİ tarafından yapılan 300 yataklı Niğde Devlet Hastanesi’ nin açılışı Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas’ın katılımıyla yapıldı. Agah Kafkas, hastanenin açılış töreninde konuşma yaptı...

TOKİ Niğde Ulukışla 30 yataklı Devlet Hastanesi inşaat yapım işi ihalesi bugün!

Niğde İli Ulukışla İlçesi 30 Yataklı Devlet Hastanesi İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek...

TOKİ Niğde Efendibey projesinde başvuru dönemi sona eriyor!

TOKİ Niğde Efendibey projesinde yer alan 239 adet konut için başvuru dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Niğde Bor’a 157 konut inşa edecek!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Niğde’nin Bor İlçesi, Bahçeli Mahallesi’nde inşa edilecek 157 konutun ihalesi gerçekleşti. 

TOKİ Niğde Efendibey başvuruları başladı!

TOKİ Niğde Efendibey projesinde yer alan 239 adet konut için başvurular başladı. Projede 4+1 daireler bulunuyor.

TOKİ Niğde 157 konut ihalesi yarın!

Niğde İli Bor İlçesi Bahçeli / Cumhuriyet Mahallesi 2.Etap 157 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 10:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Niğde'de 9 bin 360 konut inşa etti!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOKİ vasıtasıyla Niğde'de bugüne kadar 9 bin 360 konut projesini hayata geçirdiklerini ve hak sahiplerine teslim ettiklerini ifade etti..

TOKİ Niğde Ulukışla kuraları çekildi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Niğde Ulukışla'da hayata geçirilen 488 konutun kura çekilişi yapıldı.

TOKİ Niğde Ulukışla 2. Etap kura çekilişi bugün!

TOKİ Niğde Ulukışla 2. Etap projesinde yer alan 531 adet konutun kura çekilişi bugün yapılacak.

TOKİ Niğde Efendibey 720 konut ihalesi yarın!

Niğde İli Merkez Efendibey Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 3. Etap 2.Bölge 720 Adet Konut , 16 Adet Dükkan İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Niğde 24 derslikli ilköğretim okulu ihalesi yarın!

Niğde İli Merkez Efendibey Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 3 Etap 1 Adet 24 Derslikli İlköğretim Okulu, 3 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ Niğde Efendibey 944 konut ihalesi yarın!

Niğde İli Merkez Efendibey Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 3.Etap 1. Bölge 944 Konut , 80 Adet Dükkan, 1 Adet 24 Derslikli İlköğretim Okulu İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ Niğde Efendibey Mahallesi'nde 944 konut yapacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Niğde Efendibey Mahallesi 3. Etap 1. ve 2. Bölge Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Toplu Konut İnşaatları projesi kapsamında 944 konut inşa edecek..

TOKİ Niğde Efendibey 720 konut ihalesi 26 Aralık'ta!

İhalesi 26 Aralık tarihinde gerçekleştirilecek olan Niğde Efendibey Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 720 adet konut yer alacak.

TOKİ Niğde Ulukışla'da konut teslim dönemi sona eriyor!

TOKİ Niğde Ulukışla projesinde yer alan 425 adet konut için teslim dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

toki niğde devlet hastanesi Haberi

toki niğde devlet hastanesi

Niğde İli Bor İlçesi 75 Yataklı Devlet Hastanesi İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale 15 Nisan 2014 tarihinde gerçekleşecek. 


İlanın detayı için