30 / 04 / 2024

toki nin anlamı nedir

toki nin anlamı nedir

Konut projeleri üreterek, gelir durumu kısıtlı olan vatandaşların uzun vadede düşük taksitler ile ev sahibi olmalarını sağlayan TOKİ nedir? TOKİ'nin anlamı nedir? TOKİ'nin açılımı nedir?

TOKİ'nin indirimli satışlarında son gün belli oldu! TOKİ'den önemli duyuru

TOKİ'nin Türkiye'nin farklı illerinde satışa çıkardığı gayrimenküller için başlattığı indirimli satış kampanyasında sona gelindi. TOKİ, indirim kampanyasından faydalanmak istyenler için duyuru yaptı. TOKi indirim kampanyasında son gün ne zaman belli oldu.

TOKİ'nin 2015 hedefi 50 bin konut üretmek!

Mimar ve Mühendisler Grubu'nca Şişli'de bir otelde düzenlenen çalışma toplantısına katılan Turan, TOKİ'nin daha önce yaptığı binaları şekil ve imarları yönünden değerlendirerek, toplu konut hamlesini küçültmenin bir anlamının olmadığını söyledi.

TOKİ'nin anlamı nedir?

Konut projeleri üreterek, gelir durumu kısıtlı olan vatandaşların uzun vadede düşük taksitler ile ev sahibi olmalarını sağlayan TOKİ nedir? TOKİ'nin anlamı nedir? TOKİ'nin açılımı nedir?

TOKİ’nin inşa ettiği Karaman Devlet Hastanesi hizmete açıldı!

TOKİ ’ nin inşa ettiği 450 yataklı Karaman Devlet Hastanesi, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ve Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan tarafından hizmete açıldı...

TOKİ'nin restorasyon kredileri başvuruları başladı!

TOKİ'nin restorasyon kredileri başvuruları başladı. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığının bu yıl üst limitini 125 bin liraya çıkardığı restorasyon kredisi başvuruları, 2 Mayıs'ta sona erecek.

TOKİ’nin 800 ilçede 2 bin 761 şantiyesi bulunuyor!

TOKİ, 81 ilin 800 ilçesinde 2.761 şantiyede konut ve sosyal donatı üretiyor. TOKİ ’nin yaptığı konutlar nüfusu 100 bini aşkın 23 şehir anlamına geliyor.

Halkalı Toki konut projeleri ne durumda?

Halkalı Toki toplu konut projeleri hangi seviyede? Toki'nin İstanbul Halkalı'daki toplu konut ve diğer projelerini hangi firmalar hayata geçiriyor? Halkalı Toki konut projeleri ne durumda? İşte Halkalı Toki konutları hakkında güncel detaylar...

Toki Halkalı konut projeleri 2014!

Toki Halkalı konut projeleri hangileridir? Toki Halkalı projeleri Şubat 2014 itibariyle ne durumda? Toki Halkalı'da hangi projeyi hangi firmaya yaptırıyor? Toki'nin Halkalı'daki konut projeleri tamamlandı mı? İşte Toki Halkalı konut projeleri 2014!

TOKİ'nin İstanbul'da inşaatı devam eden toplu konut projeleri 2014!

TOKİ İstanbul evleri arasında yapımı devam edenleri hangileri? İstanbul'da TOKİ'nin yapımı süren toplu konut projeleri neler? İşte TOKİ'nin İstanbul'da inşaatı devam eden toplu konut projeleri 2014!

Toki İstanbul evleri ve yapımı süren projeleri 2014!

Toki'nin İstanbul'da yapımı süren projeleri hangileridir? Toki'nin İstanbul'da inşaatı devam eden konut projeleri nelerdir? TOKİ İstanbul evleri projelerinden hangilerinin inşaatı sürüyor? İşte Toki İstanbul evleri ve yapımı süren projeleri 2014!

TOKİ'nin 42 kampanyasında başvurular bugün başladı!

TOKİ'nin 42 kampanyasında kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunuluyor. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 25 Aralık – 31 Aralık 2013 tarihleri arasında başvurular yapılacak...

TOKİ'nin halen satışta olan 40 konut projesinde başvurular 31 Aralık'ta bitiyor!

Toplu Konut İdaresi 'nin halen satışta olan 40 konut projesinde başvurular 31 Aralık'ta bitiyor. Proje kapsamındaki konut fiyatları 44 bin liradan, taksitler ise 182 liradan başlıyor.

Mersin'de TOKi'nin kentsel dönüşüm projesi için yapılan itiraz kabul edildi!

Mersin'de merkez Akdeniz ilçe Belediyesi'nin, TOKİ kentsel dönüşüm planlanan Özgürlük, Çay ve Çilek mahallelerinde 'acele kamulaştırma' yapılmasına ilişkin Bakanlar Kurulu kararına yaptığı itiraz, Danıştay tarafından kabul edildi.

toki nin anlamı nedir Haberi

toki nin anlamı nedir

TOKİ'nin anlamı nedir?

TOKİ, Konut projeleri üreterek, gelir durumu kısıtlı olan vatandaşların konut sahibi olabilmeleri için bu evleri, uzun vadeli düşük taksitler ile vatandaşa satan kurum olarak karşımıza çıkıyor. Peki nedir bu TOKİ? TOKİ'nin anlamı nedir?


TOKİ'nin açılımı Toplu Konut İdaresi'dir. 1984 yılında Genel İdare dışında Toplu Konut ve Kamu Ortaklığı İdaresi Başkanlığı kurulmuştur. Bu tarihte yürürlüğe giren 2985 sayılı Toplu Konut Kanunu ile özerk Toplu Konut Fonu oluşturulmuştur. TOKİ'nin tarihçesi ve kurumun görevleri resmi internet sayfasında şu şekilde açıklanıyor:


T.C. BAŞBAKANLIK TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI


Ülkemizin yaşadığı hızlı nüfus artışı ve hızlı kentleşme sebebiyle oluşan konut ve kentleşme sorunlarının çözülmesi ve üretimin artırılarak işsizliğin azaltılması amacıyla, 1984 yılında Genel İdare dışında Toplu Konut ve Kamu Ortaklığı İdaresi Başkanlığı kurulmuştur. Bu tarihte yürürlüğe...