03 / 05 / 2024

toki numaralandırma

toki numaralandırma

TOKİ'de Mehmet Ergün Turan'ın göreve atanmasıyla kurumun organizasyon şemasında şimdiye kadar büyük bir değişiklik bekleniyordu. Başkan Yardımcıları görevde kalsa da bir Başkanlık, Müdürlük oldu; bölge uygulama müdürlükleri numaralandırıldı...

TOKİ'den 'Osmaniye'deki konutların açık artırma ile satıldığı' iddiaları için açıklama geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 05 Şubat 2024 tarihinde bazı yayın organlarında yayınlanan “TOKİ, Osmaniye'de konutları açık artırma ile sattı!" başlıklı haber ile ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Hatay Dikmece TOKİ konutları için zeytinlik arazilerine acele kamulaştırma kararı! Halk direniyor!

Depremin ardından inşa edilmesi planlanan TOKİ konutları için, Hatay‘ın Dikmece bölgesinde bulunan zeytinlikler ve tarım arazilerine ‘acele kamulaştırma’ kararı verildi fakat halk bu duruma direniyor.

TOKİ açık artırma ile 32 ilde 169 konut ve 192 iş yeri satıyor! Tarih verildi, büyük fırsat 13-14 Aralık'ta başlıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 32 kentte 169 konut ile 28 ilde 192 iş yerini açık artırma ile satışa çıkarıyor.

TOKİ 42 ilde 182 konut açık artırma online katılma ekranı! TOKİ illeri peş peşe sıraladı: İstanbul, Ankara, İzmir...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 42 ilde 182 adet konutu açık artırma ile satışa çıkaracak. İşte detaylar...

TOKİ ev başvurusu ne zaman bitiyor? TOKİ para yatırma süresi geçti mi? TOKİ için ne kadar peşinat alıyor 2022?

TOKİ başvuru ücreti yatırma süresinin geçip geçmediğine dair sorular sorulmaktadır. İşte merak edilen o detaylar!

TOKİ Balıkesir Bandırma’da 2+1 daireye aylık 2 bin 280 TL ile sahip olun! TOKİ 2+1 ve 3+1 daire fiyatları..

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde yapılacak sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki, TOKİ Balıkesir Bandırma projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Balıkesir’in 2022 hangi ilçelerinde yapılacak? Konut taksitleri ne kadar olacak?

Bahri Dağdaş Uluslararası Tarımsal Araştırma Enstitüsü arazilerinin TOKİ'ye devri TBMM'de!

Bahri Dağdaş Uluslararası Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğüne ait tarımsal arazilerin TOKİ'ye devredilmesi Meclis gündemine taşındı. CHP Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, kouyla ilgili soru önergesi verdi. 

TOKİ 176 konut ile 155 iş yerini açık artırma ile satışa çıkardı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 176 konut ve 155 iş yerini "açık artırma yöntemi" ile satışa çıkardı.

Erzincan'da TOKİ konutları için acele kamulaştırma kararı verildi!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararlarına göre sosyal konut için acele kamulaştırma kararı verildi...

Kağıthane'deki toplanma alanlarına karekod sistemi!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) deprem tedbirleri kapsamında Kağıthane'deki toplanma alanlarına karekod ve numaralandırma sistemi getirildi...

Avanos TOKİ’de 1 daire açık artırma usulü satışa sunulacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Avanos projesinde yer alan 1 adet konut açık artırma usulü satışa sunuldu.

Yalı Ataköy açık artırma ihalesi!

Toki güvencesiyle yükselen Yalı Ataköy projesi Özyazıcı İnşaat - Karadeniz Örme ortaklığıyla hayata geçirildi. Yalı Ataköy açık artırma ihalesi 9 Aralık'ta gerçekleşiyor...

TOKİ Kayaşehir açık artırma ihalesi 12 Ekim'de!

TOKİ Kayaşehir'de 108 tripleks konut ile 10 iş yeri satacak. TOKİ Kayaşehir açık artırma ihalesi 12 Ekim'de yapılacak.

toki numaralandırma Haberi

toki numaralandırma


Mehmet Ergün Turan'ın T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı'na Ahmet Haluk Karabel'in yerine 18 Nisan 2014 Cuma günü atanmasının ardından başkan yardımcıları ve daire başkanlıkları düzeyinde bir değişim bekleniyordu. 


Ancak TOKİ Başkanı Turan'ın göreve geldiği gün kurumun resmi internet sitesi www.toki.gov.tr de revize edilen TOKİ Organizasyon Şeması'nda bu değişiklik yaşanmadı.  



Başkanlık Müdürlük oldu, bölgelerin adları gitti numara geldi!


TOKİ'nin sitesinde 26 Haziran 2014 Cumartesi günü revize edilen organizasyon şemasında ilk bakışta dikkat çekmeyen ancak önemli bir değişiklik oldu. 


TOKİ Başkan Yardımcısı Orhan Yüce'ye bağlı olan Teknik İşler Dairesi Başkanlığı kaldırıldı. 


Emlakkulisi.com'un edindiği bilgilere göre; Teknik İşler Başkanlığı, Teknik İşler Müdürlüğü oldu ve diğer Daire Başkanlıkları gibi numaralandırılarak 1 No'lu Uygulama Başkanlığı (Teknik İşler Uygulama Müdürlüğü) oldu. 



Teknik İşler Başkanı...