11 / 05 / 2024

toki ödeme kampanyaları 2014

toki ödeme kampanyaları 2014

TOKİ’nin ürettiği konutlar vatandaşlara maliyet fiyatına, kira öder gibi küçük taksitlerle ve uzun vadeli olarak satılıyor. Bu nedenle ödeme koşulları değişkenlik gösteriyor. Peki, TOKİ ödeme koşulları nelerdir?

TOKİ'den 3 şehre 1.500 yeni konut müjdesi! Hem Nisan hem de Mayıs kampanyaları tek tek açıklandı! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın merakla beklenen Nisan ve Mayıs ayı kampanyaları tek tek açıklandı. Yeni başlayacak olan projeler kapsamında 3 şehirde toplam 1.503 adet konut inşa edilecek.

TOKİ Nisan 2024 kampanyalarını tek tek duyurdu! Hiç evi olmayana 4 şehirde 1.231 yeni konut müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Nisan 2024 kampanyalarını tek tek duyurdu. TOKİ projeleri kapsamında hiç evi olmayana 4 şehirde 1.231 yeni konut müjdesi geldi...

TOKİ'den konut almak isteyenlere müjde! 2 bin 546 TL taksitle konut satılacak! İşte ödeme planları...

Artan konut fiyatlarına karşın devlet destekli sosyal konut projesi ile ev sahibi olmak çok kolaylaşacak. Devlet destekli sosyal konut projeleri için detaylar belli olurken, en çok merak edilen ise ödeme şartları oluyor. İşte detaylar…

Halkbank müşterilerine anında 2000 TL ödeme! Bu kampanya kaçmaz!

Halkbank, müşterilerine özel yeni bir kampanyalar hazırlamaya devam ediyor. Yeni kampanya kapsamında müşterilere 2000 TL ödeme yapılacak! İşte detaylar!

TOKİ 2+1, 3+1 konut ödeme planı açıklandı mı? TOKİ ödemeleri ne zaman başlıyor? Başvuranlar hemen bakın! 

"TOKİ ödeme planı nasıl olacak?" sorusunun yanıtı son günlerde sık sık araştırılıyor. Kura çekilişlerinin tamamlanmasının ardından peşinat ve taksit ödemeleri merak edilmeye başlandı. Peki TOKİ ödemeleri ne zaman yapılacak? 

2023 TOKİ taksit ödemeleri ne zaman başlayacak? TOKİ 2+1,3+1 konut ödeme planı!

TOKİ çekilişinde hak sahibi olan vatandaşlar taksit ödemelerinin ne zaman başlayacağını araştırıyor. TOKİ isim listesinde yer alan vatandaşlar kura çekiminin sona ermesinden sonra peşinat ve taksit ödemelerinin nasıl olacağını araştırıyor. İşte TOKİ 2023 ödeme planı…

2023 TOKİ ödeme planı nasıl olacak? TOKİ 2+1,3+1 konut taksit ödemeleri tarihleri!

Türkiye genelinde 250 bin konutun inşa edileceği ‘İlk Evim, İlk İşyerim’ projesi kapsamında İstanbul'da 50 bin konut yapılacakken, konut sahibi olmaya hak kazanan vatandaşlar, TOKİ ödemelerinin ne zaman başlayacağını ve ödeme planının nasıl olacağını merak ediyor. İşte detaylar...

TOKİ ÖDEME TAKVİMİ! TOKİ sözleşme ne zaman imzalanır 2023? TOKİ sözleşmesi imzalamadım ne olur?

TOKİ konut kurasında isimleri çıkan kişiler, sözleşme ve ödeme takvimini araştırmaya başladı. İşte 2023 TOKİ sözleşmesine dair araştırılanlar!

TOKİ deprem konutlarının ödeme şartları belli oldu! TOKİ konutlarının ödemesi nasıl olacak?

Deprem sonrası TOKİ'nin inşa edeceği deprem konutlarının ödeme şartları belli oldu. İşte detaylar...

TOKİ'den depremzedelere müjde! İşte ödeme koşulları ve başvuru şartları

TOKİ'nin deprem bölgesinde inşa edeceği konutların ödeme koşulları belli oldu.

Yeni evim kampanyası ödeme planı açıklandı mı? TOKİ orta gelirliye konut kampanyası taksitleri belli oldu mu?

Yeni evim kampanyası ev almayı düşünen vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Özellikle ödeme planına dair detaylar araştırılıyor. İşte detaylar!

TOKİ aylık ödeme ne kadar? TOKİ sosyal konut ödemeleri kaç TL?

TOKİ sosyal konutların ödeme şekli her yıl ocak ve temmuz aylarında yapılan memur maaş artış oranına göre değişecektir. Durum böyle olunca vatandaşlar, TOKİ aylık ödemelerinin ne kadar olacağını merak ediyor.

TOKİ’de sabit ödeme var mı?

TOKİ sosyal konut projeleri ve kura çekimi şu sıralarda gündemde yer alan konulardan biridir. Peki TOKİ’de sabit ödeme var mı? İşte detaylar!

toki ödeme kampanyaları 2014 Haberi

toki ödeme kampanyaları 2014

TOKİ ödeme koşulları nelerdir?

TOKİ’nin ürettiği konutlar vatandaşlara maliyet fiyatına, kira öder gibi küçük taksitlerle ve uzun vadeli olarak satılıyor. Bu nedenle, konutlara başvuru ve ödeme koşulları gelir 

düzeylerine göre farklılıklar gösteriyor.


TOKİ konutlarının teslim süresi projeye göre 14 ay ile 30 ay arasında değişiyor. TOKİ’den konut alanlara tapuları borçlarının bitiminden sonra teslim ediliyor. Peki, TOKİ ödeme koşulları nelerdir?


TOKİ ödeme koşulları 2014..


Yoksul Grup Konutları:

Peşinatsız

Taksit ödemeleri, konut teslim tarihini takip eden ay itibariyle başlıyor.

Aylık taksit miktarı, başvuru ilanlarında belirtiliyor. Bu grup için üretilen konutlar peşinatsız, 20 yıl vade ve 100 TL’den başlayan taksitlerle satışa sunuluyor.

Borç bakiyesi ve aylık taksitler her yılın Ocak ve Temmuz aylarında olmak üzere yılda iki kez, bir önceki 6 aylık dönemdeki memur maaş artış oranı, ÜFE ve TÜFE oranlarından...