08 / 05 / 2024

toki odtü arazisi

toki odtü arazisi

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, şehit aileleri için dikkat çeken bir konut önerisinde bulundu. Yıldırım, TOKİ tarafından ODTÜ arazisine konut inşa edilmesini gündeme getirdi. 

Ertuğrul Doğan'dan Kartal arazisi açıklaması: Trabzonspor'a kazandırılıp Emlak Konut GYO veya TOKİ ile anlaşma yapılacak

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, olağan mali genel kurulunda önemli açıklamalarda bulundu ve Kartal arazisi ile ilgili son durumu paylaştı. 

Şehit aileleri dikkat! TOKİ tarafından ODTÜ arazisine konut inşa edilsin önerisi geldi! İşte detaylar..

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, şehit aileleri için dikkat çeken bir konut önerisinde bulundu. Yıldırım, TOKİ tarafından ODTÜ arazisine konut inşa edilmesini gündeme getirdi. 

TOKİ Ataköy Baruthane arazisi Millet Parkı olacak!

Mülkiyeti Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’na (TOKİ) ait olan ve halen imar planında inşaat yapılması mümkün olan Ataköy’de 564 ada 160 parselde yer alan Baruthane arazisi için son karar verildi. 

ODTÜ arazisi 49 yıllığına KYK'ya devredildi!

ODTÜ kampüsü içerisinde yer alan 40 dönüm arazi, yurt yapımı için 49 yıllığına Yükseköğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu'na (KYK) tahsis edildi. 

Ankara'ya 27.5 kilometrelik 7 yeni yol geliyor!

Ankara içerisinde trafiği rahatlatmak için toplam 27.5 kilometre uzunluğunda 7 yeni yol yapılacak. Proje kapsamında ODTÜ arazisi altından 2 gidiş 2 geliş olmak üzere 2.5 kilometre uzunluğunda bir yol geçecek.

Hisarcık'ta 4. Etap Toki Konutları arazisi hazır!

Hisarcık Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, ilçede yapılması planlanan 4. Etap TOKİ konutları için 60 bin metrekarelik arazinin sahipleriyle anlaşma sağlandığını söyledi.

TSK'nin Kocaeli'deki 1500 dönüm arazisi TOKİ'ye devredildi!

TSK'den TOKİ'ye devredilen arazilerin dev şirketlerin konut ve AVM proje alanlarına dönüşmesi geleneği Kocaeli'ye taşınıyor. TSK'nin Gebze ve Düzce'deki bin 500 dönüme yakın arazisi TOKİ ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesine verildi.

ODTÜ arazisine AVM yapılacak mı?

ODTÜ' de, Bilkent yolu ve Eskisehir yolu köşesindeki ODTÜ arazisi içinde hafriyat çalışmasının hız kazanması ve alanın kelleşmesi fotoğrafları bazı soru işaretlerini gündeme getirdi.

ODTÜ arazisi içindeki çalışmalar sürdürülüyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı, ODTÜ' nün Çevre ve Şehircilik Bakanlığına sunduğu Koruma Amaçlı İmar Planı'nın Bakanlık tarafından onaylanması üzerine üniversite arazisi içindeki çalışmalarını sürdürdüğünü bildirdi...

Kayaşehir Toki 18. bölgenin havadan en yeni görüntüleri!

Toki tarafından İstanbul Kayaşehir bölgesinde hayata geçirilen Toki 18. Bölge arazisi 29 Ağustos 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden olan kameraman Sayen Kaspar tarafından havadan görüntülendi.

Orman arazisi olarak ilan edilen yerler vatandaşa iade edilecek!

Devletin orman arazisi diyerek aldığı araziler iade edilecek. Tapusu olan araziler 49 yıllığına bedelsiz olarak verilecek, tapusuz olan araziler ise 29 yıllığına kiralanacak...

Emlak Konut Kartal Arazisi'nin havadan görüntüleri!

Emlak Konut Kartal Arazisi www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

ODTÜ kampüsteki afet risklerini belirleyecek!

ODTÜ Afet Yönetimi Uygulama ve Araştırma Merkezince kampüs alanında güvenlik açısından risk oluşturabilecek başta afet olmak üzere tehlikeler belirlenecek.

toki odtü arazisi Haberi

toki odtü arazisi

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, şehit aileleri için dikkat çeken bir konut önerisinde bulundu. Ahmet Yiğit Yıldırım, konuyla ilgili açıklamasında, ODTÜ arazisinin 4 bin 500 hektar olduğunu ve büyük bölümünün kullanılmadığına dikkat çekti. 

ODTÜ'nün önemli ve değerli bir bilim yuvası olduğunun altını çizen Yıldırım, bazı grupların, üniversiteyi provoke etmesine devletin, Türk milletinin ve Türk gençliğinin izin veremeyeceğinin altını çizdi. 

İşte Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım'ın o açıklaması...

"ODTÜ yerleşkesinde bina ve ormanlık alan dışındaki boş araziye, haklarını asla ödeyemeyeceğimiz şehitlerimizin emaneti olan ailelerimiz için TOKİ tarafından konutlar inşa edilmesini öneriyoruz" ifadelerini kullanan Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, proje ile hem arazinin boş kısımların...