04 / 05 / 2024

toki okul yapımı

toki okul yapımı

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığının eğitim ve öğretim altyapısını güçlendirmek için projelendirdiği okulların sayısı bini geçti. TOKİ, inşa ettiği 21 bin 24 derslikli 935 okulu Milli Eğitim Bakanlığının hizmetine sundu...

Bursa'da yıkılan okul binalarının yapımı TBMM'de!

Bursa'da deprem riski taşıdığı gerekçesiyle yıkılan okul binalarının yapımına ne zaman başlanacağına ilişkin meclis gündemine taşındı. CHP'li Emir konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ankara Lalahan'da okul yapımı için arsa bağışı!

Ankara Lalahanlı hayırsever Orhan Bahadır, 2 bin 195 metrekarelik arsasını okul ya da sağlık ocağı yapımı için bağışladı.

Muğla Milas'ta okul yapımı için arsa bağışı!

Muğla’nın Milas ilçesi Boğaziçi Mahallesi’nde hayırseverler, mülkiyetlerindeki arsaları okul yapımı için bağışladı.

TOKİ yurt yapımına destek vermeli!

Anadolu Gazetesi köşe yazarı olan Sefer Aşır Eraslan bugünkü yazısında öğrencilerin barınma ihtiyacının karşılanmasından bahsetti. Eraslan, ''TOKİ, yurt yapımına daha çok destek vermelidir'' dedi.

İSMEP kamu binası, hastane ve okul yapım ihaleleri sonuçlandı!

İstanbul Valiliği İstanbul Proje Koordinasyon Birimi'nin, İstanbul Sismik Riskin Azaltılması ve Acil Durum Hazırlık Projesi kapsamında yeniden yapılacak kamu binaları, hastane ve okullarının yapım ve onarım ihaleleri sonuçlandı.

Kilis'te okul yapımı için arsalar incelendi!

İnşaat Emlak Dairesi Araştırma Geliştirme ve Projeler Daire Başkanı Fatih Mehmet Oruç ve Şube Müdürü Muzaffer Örtlek Kilis'te okul yapılması hedeflenen arsalarda incelemelerde bulundu.

İSMEP yurt ve okul yapımı ihaleleri sonuçlandı!

İstanbul Valiliği İstanbul Proje Koordinasyon Birimi'nin, İstanbul Sismik Riskin Azaltılması ve Acil Durum Hazırlık Projesi kapsamında yeniden yapılacak okul ve yurtlarının yapım ve onarım ihaleleri sonuçlandı.

TOKİ Sarıkamış 2.etap projesinde 308 konutun yapımına başladı!

KARS'ın Sarıkamış İlçesi'nde Başbakanlık Toplu Konul idaresi (TOKI) tarafından dar gelirli vatandaşları konut edindirmek amacıyla 2. Etap Proje kapsamında 308 konutun yapımına başlandı.

Diyarbakır Yenişehir'de 8 derslikli okul yapım işi ihale edilecek!

Diyarbakır Yenişehir'de 8 derslikli okul yapım işi ihalesi 25 Mayıs 2015 günü saat 14:00'de açık ihale usulü ile yapılacak.

TOKİ Yalova Çiftlikköy okul inşaatı yapım işi ihalesi bugün!

TOKİ Yalova Çiftlikköy 2802 ada 1 parselde yapılacak 1'er adet kız meslek lisesi ve anaokulu inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleşecek.

Havaalanı Kavşağı-Toki Konutları arasında yol yapım çalışmaları yapılıyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, yapımı devam eden Havaalanı kavşağı- Toki Konutları arasında yapımı devam eden yol da incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

Kızıltepe Güçlü Köyü Muhtarı okul yapımı için arsasını hibe etti!

Mardin’in Kızıltepe ilçesine bağlı Güçlü köyü yaklaşık bir sene önce mezradan köy statüsüne geçti. Köyün ilk muhtarı seçilen Batırhan, kendine ait iki dönümlük araziyi okul yapımı için Kızıltepe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne hibe etti...

Diyarbakır Hani'de okul yapımı için 23 milyon liralık ödenek ayrıldı!

Diyarbakır Hani’de eğitim kurumlarının yapım ve inşaat çalışmaları tamamlanıyor. Hani'de yeni okul yapımları için 23 milyon liralık ödenek ayrıldı. Bu çerçevede ilçede İmam Hatip Lisesi’nin temeli atıldı...

toki okul yapımı Haberi

toki okul yapımı



Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığının (TOKİ) eğitim ve öğretim altyapısını güçlendirmek için projelendirdiği okulların sayısı bini aştı.  


TOKİ, inşa ettiği 21 bin 24 derslikli 935 okulu Milli Eğitim Bakanlığının hizmetine sunarken, Batman, Ordu, Konya, Bingöl, Artvin, Hakkari, Adana, Edirne ve Iğdır'da inşa edilecek okullar da ihale aşamasına getirildi. 77 okul, ihale, proje ve planlama aşamasında bulunuyor.


TOKİ yetkililerinden alınan bilgiye göre, İdare, ülke genelinde nitelikli konut ihtiyacına yönelik çalışmalara paralel olarak kamu hizmetlerinin altyapısının geliştirilmesi yönünde uygulamalarını da sürdürüyor.


İdare, Milli Eğitim Bakanlığı ile yaptığı protokoller ya da inşa ettiği konut uygulamaları kapsamında okul ihalelerini gerçekleştirerek, eğitimin altyapısını güçlendiriyor.


Ayrıca üniversitelerle imzalanan protokoller çerçevesinde modern kampüsler yapan TOKİ, Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu işbirliğiyle beş yıldızlı yurtlar inşa ediyor.


-TOKİ'den 77 okul...