03 / 05 / 2024

toki ordu konut ihalesi

toki ordu konut ihalesi

TOKİ Ordu'da yapılacak 177 adet konut ihalesi bugün gerçekleşiyor...

TOKİ Ordu Gürgentepe projesiyle 112 yeni konut geliyor! İhalesi 11 Aralık'ta!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ordu Gürgentepe projesi 112 yeni konut inşa edilecek. Söz konusu projenin ihalesi 11 Aralık'ta yapılacak.

TOKİ Ordu Aybastı projesi yarın ihaleye çıkıyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ordu Aybastı projesinin ihalesi yarın gerçekleştirilecek. Söz konusu projede 88 konuta yer veriliyor.

TOKİ Ordu 2023 projesi için yeni ihale tarihi belli oldu! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ordu projesi için yeni ihale tarihi açıklandı. Ordu TOKİ projesinde 112 konut yer alacak.

TOKİ Ordu projesi için yeni tarih açıklandı! 88 yeni konutu kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ordu projesi için yeni tarih belli oldu. İşte Ordu TOKİ projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Ordu projesi yarın ihaleye çıkıyor! Bu ilçeye 112 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Ordu projesi yarın ihaleye çıkıyor. İşte Ordu TOKİ projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Ordu Gürgentepe projesiyle 112 yeni konut geliyor! İhalesi 4 Ekim'de!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ordu Gürgentepe 2023 projesinin ihalesini 4 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirecek. Gürgentepe TOKİ projesinde 112 konut yer alacak.

TOKİ'den konut bekleyenler dikkat! 88 yeni konut için tarih açıklandı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Ordu 2023 projesi için tarih belli oldu. 1 Eylül tarihinde ihaleye çıkacak projede 88 konut yer alacak.

TOKİ Ordu 2023 projesiyle işte bu ilçeye 88 yeni konut geliyor! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Ordu 2023 projesiyle Aybastı ilçesine tam 88 yeni konut geliyor. Projenin ihalesi Pazartesi günü saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Ordu 2023 projesiyle bakın hangi ilçeye kaç konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Ordu Aybastı 2023 projesiyle bakın hangi ilçeye kaç konut geliyor... İşte TOKİ Ordu projesi detayları...

TOKİ'den konut bekleyen Ordulular dikkat! Bu projeyle sadece tek bir ilçeye 170 yeni konut geliyor! 

TOKİ'den konut bekleyen Ordulular dikkat! TOKİ Ordu 2023 projesiyle sadece tek bir ilçeye 170 yeni konut geliyor... 

TOKİ Ordu projesi için beklenen gün geldi! Tam 88 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Ordu 2023 projesi için beklenen gün geldi. Sadece tek bir ilçede hayata geçirilecek olan projede 88 yeni konut yer alacak.

TOKİ Ordu projesi için beklenen tarih geldi! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının merakla beklenen Ordu 2023 projesi yarın ihaleye çıkacak. İşte TOKİ 2023 projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Ordu projesiyle 88 yeni konut geliyor! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Ordu projesinin ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

toki ordu konut ihalesi Haberi

toki ordu konut ihalesi

TOKİ Ordu İli Gölköy İlçesi 177 adet konut ile altyapısı ve çevre düzenlemesi inşaatı yapım işi ihalesi bugün 14.00'da yapılıyor.


TOKİ Ordu 177 adet konut işinin süresi yer tesliminden itibaren 570 takvim günü olarak belirlendi. İhalenin niteliği, türü ve miktarına ilişkin ayrıntılı bilgiye EKAP’ta (Elektronik Kamu Alımları Platformu) yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.


Detaylı bilgi için