03 / 05 / 2024

toki ordu yenimahalle ihale

toki ordu yenimahalle ihale

Ordu İli Merkez İlçesi Yenimahalle 1 Adet 24 Derslikli Sağlık Meslek Lisesi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile bugün ihaleye sunulacak...

TOKİ Ordu Yenimahalle inşaat yapım işi ihalesi yarın!

Ordu İli Merkez İlçesi Yenimahalle 1 Adet 24 Derslikli Sağlık Meslek Lisesi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile yarın ihale edilecek...

Ordu Yenimahalle Kavşağı'nda çalışmalar başladı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Yenimahalle Kavşağı'nda çalışmalar başladı, kavşak trafik sorununu da çözecek.

TOKİ Ordu Altınordu Projeleri teknik danışmanlık ihalesi 2. oturumu bugün!

TOKİ Ordu Altınordu Yenimahalle ve Şirinevler Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi ve teknik danışmanlık hizmet alımı işi yapım işi ihalesi 2. oturumu bugün saat 11.00'de gerçekleşecek.

TOKİ Ordu Mesudiye ödeme şartları!

TOKİ Ordu Mesudiye ödeme şartları kapsamında 120 ay vade avantajı sağlanıyor. Satış işlemlerini T.C. Ziraat Bankası A.Ş'nin yürüteceği projede fiyatlar 97 bin 227 TL'den başlıyor.

Mesudiye TOKİ Ordu Evleri başvuru tarihleri!

TOKİ Ordu Mesudiye'de 14 bin 584 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. Projede toplamda 15 adet konut açık satışa çıkarılıyor. İşte Mesudiye TOKİ Ordu Evleri başvuru tarihleri...

TOKİ Ordu Altınordu Projeleri teknik danışmanlık ihalesi 2. oturumu 1 Mart'ta!

TOKİ Ordu Altınordu Yenimahalle ve Şirinevler Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi ve teknik danışmanlık hizmet alımı işi yapım işi ihalesi 2. oturumu 1 Mart 2016 tarihinde gerçekleşecek.

TOKİ Ordu Mesudiye başvuru 2016!

Ordu Mesudiye TOKİ Evleri fiyatları 97 bin 227 TL'den başlıyor. Projede 120 aya kadar vade imkanı sağlanıyor. İşte TOKİ Ordu Mesudiye başvuru 2016 detayları...

TOKİ Ordu Mesudiye Evleri son başvuru tarihi!

TOKİ Ordu Mesudiye Evleri son başvuru tarihi 31 Mart 2016 olarak belirlendi. Ödemeleri 120 ay vade imkanı ile yapılabilen projede fiyatlar 97 bin 227 TL'den başlıyor.

Mesudiye TOKİ Ordu konut başvuruları!

Mesudiye TOKİ Ordu konut başvuruları 22 Şubat 2016 tarihinde başlayacak. Aylık 688,69 TL taksitle ödeme yapılabilen projede 3 oda 1 salon daireler yer alıyor.

TOKİ Ordu Karacaömer lise ve ilköğretim okulu inşaat ihalesi bugün!

TOKİ Ordu Merkez Karacaömer 1 adet 32 derslikli ilköğretim okulu ve 24 derslikli lise inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ikmal işi ihalesi bugün gerçekleşecek.

TOKİ Ordu Mesudiye'de 360 TL taksitle!

TOKİ Ordu Mesudiye'de 360 TL taksitle ödeme yapılabiliyor. Daire fiyatlarının 85 bin 236 TL'den başladığı projede 180 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.

TOKİ Ordu Mesudiye Evleri başvuru işlemleri!

TOKİ Ordu Mesudiye Evleri başvuru işlemleri 22 Şubat 2016 tarihi itibariyle başlıyor. Projede yüzde 15 peşinatta kalan kısım için 120 ay vade imkanı sağlanıyor.

TOKİ Ordu Altınordu Projeleri teknik danışmanlık ihalesi bugün!

TOKİ Ordu Altınordu Yenimahalle ve Şirinevler Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi ve teknik danışmanlık hizmet alımı işi yapım işi ihalesi bugün saat 11.30'da gerçekleşecek.

TOKİ Ordu Altınordu Projeleri teknik danışmanlık ihalesi 4 Şubat'ta!

TOKİ Ordu Altınordu Yenimahalle ve Şirinevler Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi ve teknik danışmanlık hizmet alımı işi yapım işi ihalesi 4 Şubat 2016 tarihinde gerçekleşecek.

toki ordu yenimahalle ihale Haberi

toki ordu yenimahalle ihale

Ordu İli Merkez İlçesi Yenimahalle 1 Adet 24 Derslikli Sağlık Meslek Lisesi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile bugün saat 14:30'da ihale gerçekleşecek.


İhalenin yapılacağı yer, T.C.Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bilkent Plaza B1 Blok Bilkent 06800 ÇANKAYA/ ANKARA


Detaylı bilgi için