01 / 05 / 2024

TOKİ Ortaca devtlet hastanesi

TOKİ Ortaca devtlet hastanesi

Ortaca'da TOKİ tarafından yaptırılan 100 yataklı devlet hastanesinin inşaatı devam ediyor. Büyük bölümü tamamlanan hastanenin yaklaşık 4 ay sonra yüklenici firma tarafından bitirilerek teslim edileceği bildirildi.

Deniz GYO Muğla Ortaca'dan 23 milyon TL'ye arsa aldı!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Muğla Ortaca'dan 23 milyon TL'ye arsa aldı. Söz konusu arsanın yüz ölçümü 2 bin 761,23 metrekare.

Tok Müteahhitlik Hafriyat İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tok Müteahhitlik Hafriyat İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Şerife Şahin tarafından kuruldu.

Muğla Ortaca'da imarlı arsa satılacak! Yazlık bölgede arsa arayanlar hemen bakın!

Muğla İli Ortaca Belediye Başkanlığı, Muğla Ortaca Bahçelievler'de yar alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 15 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

Muğla Ortaca'da 6 bin metrekarelik arsa satılıyor! Arsa alacaklar hemen bakın!

Muğla Ortaca Belediyesi, Muğla ili, Ortaca ilçesi, Bahçelievler Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Peki Muğla Ortaca'daki arsanın fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...

Muğla Ortaca'da imarlı arsa satılacak! Yazlık bölgelerde arsa arayanlar dikkat!

Muğla İli Ortaca Belediye Başkanlığı, Muğla Ortaca Bahçelievler Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı.

Sahurda ne yenmeli? Sahurda en çok ne tok tutar?

Sahurda ne yenmeli ve içilmeli? Hangi yiyecekler sahurda tok tutar? İşte Ramazan ayına girdiğimiz şu günlerde sıklıkla sorulmaktadır. İşte detaylar!

Muğla Ortaca'da yaşanan arazi sorunları mecliste!

Muğla'nın Ortaca ilçesi Kemaliye Mahallesi'nde yaşanan arazi sorunları meclis gündemine taşındı. CHP'li Girgin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Hasan Tok: Ergene'deki arazi mutlak koruma alandır!

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nin emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Hasan Tok, Çorlu/Ergene kesimindeki Marmaracık köyü sınırlarında bulunan tarım arazisinin mutlak koruma alanı olduğunu dile getirdi. Hürriyet köşe yazarlarından Yalçın Bayer söz konusu araziyi kaleme aldı.

Martı GYO Muğla Ortaca revize değerleme raporu yayınlandı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın şirket portföyünde yer alan Muğla Ortaca'ya ait değerleme raporu Sermaye Piyasası Kurulu'nun talebi doğrultusunda revize edildi ve yayınlandı. 

Martı GYO Muğla Ortaca değerleme raporu!

Martı GYO'nun portföyünde yer alan Muğla Ortaca'ya ait Değerleme Raporu kamuoyunun bilgisine sunuldu.

 Hanefi Tok: Çaykara her alanda dönüşüyor!

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, geçmiş 5 yıllık belediye başkanlığı dönemi çalışmalarını ve yeni dönem projeleri hakkında açıklamalarda bulundu...

Martı GYO Muğla Ortaca değerleme raporu!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Muğla Ortaca'ya ait değerleme raporunu yayınladı...

Muğla Ortaca Kültür Evi'nin yüzde 60'ı tamamlandı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Ortaca Kültür Evi'nin inşaatı son sürat devam ediyor.

TOKİ Ortaca devtlet hastanesi Haberi

TOKİ Ortaca devtlet hastanesi

AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk ve Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Rıza Murat Himoğlu, inşaat aşamasındaki Ortaca Devlet Hastanesi'nde incelemelerde bulundu. Firma yetkililerinden hastane inşaatı hakkında bilgi alan Milletvekili Öztürk, sağlık alanında yapılan yatırımlarla Muğlalı vatandaşların tedavi için il dışına gitmelerine gerek kalmadığını dile getirdi. Hasta odalarındaki konforun ülkenin geldiği seviyeyi göstermesi açısından önemli olduğunu belirten Öztürk, hastanenin en kısa sürede tamamlanacağını söyledi. Ortaca Devlet Hastanesi'nin inşaatının son sürat devam ettiğini kaydeden Muğla Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Rıza Murat Himoğlu ise, "Bölgemizin ihtiyacı olan fiziki kapasitesi yenilenmiş hastanelerin bir tanesi daha Ortaca'da tamamlanacak. Yaz aylarında yeni hastanemizde hizmet vermek istiyoruz. En büyük problemlerimizden birisi olan fiziki şartların yenilenmesi için destek veren herkese teşekkür ediyoruz. Muğla'da...