03 / 05 / 2024

toki osmaniye 2022 projesi

toki osmaniye 2022 projesi

TOKİ’nin beş senede toplam olarak 500 bin adet Sosyal Konut Projeleri bütününde Osmaniye’de de yeni projeleri gerçekleşecek. Peki, TOKİ Osmaniye Toprakkale Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Osmaniye projesinde son dakika! Tek bir ilçeye 126 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Osmaniye 2023 projesi için beklenen tarih geldi. Merakla beklenen projenin ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Osmaniye projesiyle 126 yeni konut geliyor! Tarih belli oldu!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Osmaniye projesinin ihale tarihi belli oldu. İşte TOKİ Osmaniye 2023 projesi detayları...

İstanbul Avrupa Yakası TOKİ çekilişi ne zaman? TOKİ İstanbul 2022 nerede yapılacak?

TOKİ İstanbul kura çekilişi büyük bir merakla beklenmektedir. Özellikle İstanbul Avrupa Yakası çekiliş tarihlerine dair aramalar hız kazandı. İşte detaylar!

TOKİ İstanbul 2022 projesi için beklenen gün geldi! 621 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İstanbul projesi için beklenen gün geldi. 621 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın...

TOKİ Hakkari 2022 kuraları çekildi! Hakkari TOKİ kura sonucu 15 Kasım 2022!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olan "İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi" kapsamında Hakkari'de hayata geçirilecek sosyal konutlar için kuralar çekildi. TOKİ Hakkari kura sonuçları 15 Kasım 2022 listesi ile ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Siirt 2022 kura çekimi sonuçları belli oldu mu? 8 Kasım 2022 TOKİ Siirt kura sonuçları!

TOKİ Siirt 2022 kura çekimi sonuçları açıklandı mı sorusunun yanıtı heyecanla araştırılıyor. Siirt TOKİ projesine başvuru yapanlar kura sonucunu merak ediyor. İşte 8 Kasım 2022 TOKİ Siirt kura sonucu!

TOKİ Ardahan 2022 kura çekimi sonuçları açıklandı mı? 7 Kasım 2022 TOKİ Ardahan kura sonucu!

TOKİ Ardahan 2022 kura çekimi sonuçları açıklandı mı sorusunun yanıtı TOKİ'nin Ardahan'daki 2 projesi için başvuru yapanlar tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. İşte 7 Kasım 2022 TOKİ Ardahan kura sonucu...

TOKİ Osmaniye Kadirli projesi için düğmeye bastı! Tam 307 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Osmaniye'de 307 yeni konut inşa edecek. İhalesi 22 Kasım tarihinde gerçekleştirilecek olan projede ayrıca 3 dükkanlı ticaret merkezi de yer alacak.

TOKİ Ankara 2022 projelerine 10 kattan fazla başvuru geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Toplu Konut İdaresi Başkanlığının sosyal konut projeleri ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, sosyal konut projesine 185 bin Ankaralının başvuru yaptığını belirtti.

TOKİ arsa 2022 başvuruları 2 gün sonra başlıyor! TOKİ'den taksitle ve faizsiz arsa fırsatı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığından arsa almak isteyenlerin merakla beklediği TOKİ 2022 arsa başvuruları 2 gün sonra başlıyor. İşte TOKİ'den arsa alabilmek için gerekli şartlar...

TOKİ Osmaniye Toprakkale’de 2+1 ve 3+1!

TOKİ’nin beş senede toplam olarak 500 bin adet Sosyal Konut Projeleri bütününde Osmaniye’de de yeni projeleri gerçekleşecek. Peki, TOKİ Osmaniye Toprakkale Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Osmaniye Merkez'de 2+1 konutlar ne kadar?

Türkiye'de heyecanla beklenen TOKİ Sosyal Konut projesinin detaylarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıkladı. Peki, TOKİ Osmaninye'de kaç adet konut yapacak? TOKİ Sosyal Konutlar Osmaniye'nin hangi ilçelerde inşa edilecek?

TOKİ Osmaniye Kadirli'de konut inşa edecek!

Türkiye'de heyecanla beklenen TOKİ Sosyal Konut projesinin detaylarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan duyurdu. Peki, TOKİ Osmaniye'de kaç tane konut yapacak? TOKİ 2022 Osmaniye'nin hangi ilçelerde inşa edilecek?

toki osmaniye 2022 projesi Haberi

toki osmaniye 2022 projesi

TOKİ, beş yılda toplamda 500 bin konut inşa edeceğini açıkladı. Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut TOKİ’nin ayrıntılarını ise Cumhurbaşkanı Erdoğan tek tek açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın resmen açıklamış olduğu ayrıntıların sonrasında TOKİ Ucuz Konut Projesi’nin başvuruları geçtiğimiz hafta Çarşamba günü başladı.

‘İlk Evim ve İlk İşyerim’ ismi ile 81 şehrimizde yapılacak TOKİ 2022 Sosyal Konut Projesi 24 saat içerisinde tam 1 milyon 565 bin 841 kişi tarafından başvuru yapıldı.

Osmaniye’de de ise toplam tam dokuz adet proje yapılacak.

10 SORUDA TOKİ OSMANİYE TOPRAKKALE 2022 UCUZ KONUT PROJESİ

1. TOKİ Osmaniye Toprakkale Ucuz Konut Projesi’nde kaç konut yer alacak? 
- TOKİ Osmaniye Toprakkale Projesi’nde toplamda 94 konut inşa edilecek.

2. TOKİ Osmaniye Toprakkale  Projesi için başvurular hangi banka tarafından kabul ediliyor? 
-Proje için başvurular Ziraat Bankası...