03 / 05 / 2024

toki osmaniye yeni konut projeleri

toki osmaniye yeni konut projeleri

Osmaniye İli Bahçe İlçesi 135 Adet Konut ve 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 25 Eylül 2019 tarihinde saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Osmaniye projesinde son dakika! Tek bir ilçeye 126 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Osmaniye 2023 projesi için beklenen tarih geldi. Merakla beklenen projenin ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Osmaniye projesiyle 126 yeni konut geliyor! Tarih belli oldu!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Osmaniye projesinin ihale tarihi belli oldu. İşte TOKİ Osmaniye 2023 projesi detayları...

TOKİ Osmaniye Kadirli projesi için düğmeye bastı! Tam 307 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Osmaniye'de 307 yeni konut inşa edecek. İhalesi 22 Kasım tarihinde gerçekleştirilecek olan projede ayrıca 3 dükkanlı ticaret merkezi de yer alacak.

TOKİ Osmaniye Toprakkale’de 2+1 ve 3+1!

TOKİ’nin beş senede toplam olarak 500 bin adet Sosyal Konut Projeleri bütününde Osmaniye’de de yeni projeleri gerçekleşecek. Peki, TOKİ Osmaniye Toprakkale Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Osmaniye Yaveriye başvuru tarihleri!

TOKİ'nin Osmaniye Merkez Yaveriye 1.Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 3 adet konut için başvurular bugün başladı.

TOKİ Osmaniye Yaveriye 2017 başvuruları!

TOKİ Osmaniye Merkez Yaveriye 1.Etap projesindeki daireler için başvurular henüz başlamadı. Peki, TOKİ Osmaniye Yaveriye 2017 başvuruları ne zaman başlayacak?

TOKİ Osmaniye Sumbas'ta konut başvuruları başladı!

Osmaniye Sumbas ilçesinde yapımı planlanan TOKİ Konutları için başvuru şartları ve tarihleri açıklandı. Sumbas Belediye Başkanı Mustafa Nuri Nuhoğlu," Sumbas Toki Konutları Başvuruları başladı" sözleriyle müjdeli haberi duyurdu.

Karaman OSB TOKİ 2016 yeni kura sonuçları!

Karaman Belediyesi ile TOKİ'nin işbirliğinde hayata geçirdiği Karaman Organize Sanayi Çalışanları Belediye Projesi'nde sona gelindi. İşte, Karaman OSB TOKİ 2016 yeni kura sonuçları...

Osmaniye'ye yeni öğrenci yurdu inşa ediliyor!

Osmaniye Milletvekili Suat Önal, Osmaniye yeni bir yurt yapılacağının müjdesini verdi. Önal, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi’nde eğitim gören öğrencilerin yurt sorunu bu sayede ortadan kalkacağını belirtti.

TOKİ, Bolu Yeni Sanayi Sitesi'ni revize edecek!

Bolu Takip Gazetesi köşe yazarı olan Hasan Perçin bugünkü yazısında Bolu Yeni Sanayi Sitesi projesini değerlendirdi. Perçin, TOKİ'nin projeyi revize edeceğini söyledi.

Edirne Barutluk Mahallesi TOKİ'ye yeni okul!

Edirne merkez Arnavutköy mevkii Barutluk Mahallesi TOKİ'de Lala Şahinpaşa İlk ve Ortaokulu önünde 12 derslikli olarak inşa edilen, Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi'nin yeni binası kapılarını yeni eğitim-öğretim yılında açmaya hazırlanıyor.

Osmaniye yeni yollara kavuşuyor!

Osmaniye Belediyesi’nin yol yapım çalışmaları Kuzey Çevre Yolu olarak bilinen Yusuf Çenet Bulvarı’nda devam ediyor. Toprakkale yolu olarak bilinen Ruhi Kılıçkıran Bulvarı ile Remzi Özer İlkokulu arasında başlayan asfaltlama çalışmasının ilk etabı ise tamamlandı.

TOKİ Bolu Yeniçağa Belediye Projesi başvuru yeri!

2 adet konutun kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağıyla satışa sunulduğu TOKİ Bolu Yeniçağa projesinde başvurular sona eriyor. İşte, TOKİ Bolu Yeniçağa Belediye Projesi başvuru yeri!

toki osmaniye yeni konut projeleri Haberi

toki osmaniye yeni konut projeleri

Osmaniye İli Bahçe İlçesi 135 Adet Konut ve 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19. maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek. 25 Eylül'de gerçekleştirilecek ihaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler şu şekilde;

İhale Kayıt Numarası    :    2019/400324 
1-İdarenin
a) Adresi    :    İstanbul Hizmet Binası Atakent Mah. 221 Sok. No.5 34307 Halkalı KÜÇÜKÇEKMECE/İSTANBUL
b) Telefon ve faks numarası    :    2124954040 - 2124700316
c) Elektronik Posta Adresi    :    [email protected]
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi    :    https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/
2-İhale konusu yapım işinin
a) Niteliği, türü ve miktarı    :    Tünel Kalıp Sistemi İle Yapılacak Olan 135 Adet Konut, Konvansiyonel Kalıp Sistemi İle Yapılacak Olan 1 Adet Ticaret Merkezi ile Altyapı ve...