05 / 05 / 2024

toki pamukkale kentsel dönüşüm projeleri

toki pamukkale kentsel dönüşüm projeleri

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, TOKİ'nin Pamukkale ilçesine bağlı Karahayıt Mahallesi’nde kentsel dönüşüm kapsamında yapmakta olduğu konut ve sosyal tesislerde incelemelerde bulundu.

TOKİ Pamukkale projesi için yeni tarih az önce açıklandı! 439 konutluk yeni projede son dakika!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli projesi için yeni tarih az önce belli oldu. İşte Denizli TOKİ projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Pamukkale projesi için Eylül 2023 müjdesi geldi! 497 konutluk yeni proje için büyük gün yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklm Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Denizli Pamukkale projesinin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

497 konutluk TOKİ Pamukkale 2023 projesinde son dakika! Resmen açıklanan bu yeni tarihi kaçırmayın!

497 konutluk TOKİ Pamukkale 2023 projesi için son dakika müjdesi geldi. Resmen açıklanan bu yeni tarihi kaçırmayın. İşte TOKİ Denizli Pamukkale 2023 projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Pamukkale 2023 projesi için tarih resmen açıklandı! Tam 393 yeni konutu aman kaçırmayın!

TOKİ Pamukkale 2023 projesi için tarih resmen açıklandı. Kocadere Mahallesi'nde inşa edilecek olan tam 393 yeni konutu aman kaçırmayın...

TOKİ Pamukkale 2. Etap 392 konut ihalesi yarın!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Pamukkale 2. Etap projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Pamukkale Yeniköy 2. Etap ihalesi 17 Kasım'da!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Denizli Pamukkale Yeniköy 2. Etap projesinin ihalesini 17 Kasım tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Pamukkale 492 konut ihalesi 16 Kasım'da!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Denizli Pamukkale projesinin ihalesini 16 Kasım 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Seyhan Kentsel Dönüşüm Projesi ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adana Seyhan'da kentsel dönüşüm kapsamında 682 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Burdur kentsel dönüşüm ihalesi bugün!

Yeni projeler için start veren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Burdur kentsel dönüşüm projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı'dan TOKİ'ye kentsel dönüşüm övgüsü!

Rize'de inşa edilen millet bahçesi inşaatında incelemelerde bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, TOKİ tarafından hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmalarına yönelik açıklamalarda bulundu.

TOKİ Kayseri kentsel dönüşüm ofisi ve otel binası ihalesi 2 Mart'ta!

Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Çandır Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Ofis ve Otel Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 2 Mart 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Kayseri kentsel dönüşüm ofisi ve otel binası ihalesi bugün!

Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Çandır Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Ofis ve Otel Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

Rize Hemşin'de TOKİ'nin kentsel dönüşüm projesi gerçekleştirdiği iddiası TBMM'de!

Rize'nin Hemşin ilçesinde mahkeme kararına rağmen TOKİ'nin kentsel dönüşüm projesi gerçekleştirdiği iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Bekaroğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

toki pamukkale kentsel dönüşüm projeleri Haberi

toki pamukkale kentsel dönüşüm projeleri

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, TOKİ'nin belli projelerden kaynaklanan dava yükleri olduğunu belirterek, “Bunun üzerinden bir spekülasyon oluşturulmaya çalışılıyor. TOKİ vatandaşlarla barışık, onlar için dost eli bir kuruluştur” dedi.


 TOKİ'nin yaptığı inşaatlarda incelemelerde bulunmak üzere Denizli'ye gelen Turan, Denizli Valiliği’ni ziyaret etti, Vali Şükrü Kocatepe, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve diğer yetkilerle görüştü.


 Turan, toplantı öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, Denizli'deki yatırımları incelemek, şantiyeleri gezmek için geldiklerini belirterek, “Pamukkale Karahayıt bölgesinde kentsel dönüşüm maksadıyla çok önemli bir proje yapılıyor. Burada yapılan hem konut hem de tesislerle ilgili belediye başkanlarımızın ve sayın valimizin görüşlerini almak istedik. Bu proje nihayete ermek üzere, bununla ilgili neler yapmamız gerekir, onları görüşeceğiz. İnşallah birinci kısmını başarıyla tamamlarsak sonrası ile ilgili de ne yapabiliriz...