05 / 05 / 2024

toki pendik ytong arazisi

toki pendik ytong arazisi

Yenikapı Avrasya Gösteri Merkezi'nde düzenlenen "İstanbul Gençlik Festivali"nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'un çirkin yapılaşması olmasa dünyada hiçbir şehirle mukayese edilmeyeceğini söyledi...

Pendik'te asbeste rağmen yıkım ısrarı!

Pendik’te YTONG fabrikasının ‘millet bahçesi’ için yıkımı sürüyor. Fabrikanın çatısında bulunan malzemelerde kanser yapıcı asbest yer alırken, yıkımın önlem alınmadan yapıldığı kaydediliyor.

Pendik Millet Bahçesi'nin inşa edileceği yerde asbest olduğu iddiası!

Pendik'te millet bahçesi yapılacak olan alanda bulunan YTONG fabrikasının yıkımı sırasında asbest açığa çıktığı iddia ediliyor.

TOKİ Tuzla ve Pendik projeleri için çalışmalar başladı!

Türkiye’nin konut ihtiyacını karşılamakta baş rolü oynayan TOKİ Tuzla ve Pendik projeleri için düğmeye bastı.

Türk Ytong, dünyanın en büyük fabrikasını Gebze'de kuracak!

TOKİ, Türk Ytong’un Pendik’te bulunan 53 yıllık fabrikasını kamulaştırdı. Dev arazi yeşil alan olacak. Türk Ytong da Gebze’ye dünyadaki en büyük Ytong fabrikasını kuracak.

TOKİ Pendik'te Ytong fabrika arazisine koru yapacak!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan Pendik'te bulunan 300 dönüm arazi üzerinde yer alan fabrika yıkıldıktan sonra alanın yüzde 70’inin ağaçlandırılacağını dile getirdi.

TOKİ Pendik 2017 projesi detayları!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan Silivri ve Pendik-Tuzla'da 5’er 10’ar bin konut üreteceklerini söyledi. İşte TOKİ Pendik 2017 projesi detayları...

TOKİ Pendik projesi nerede inşa edilecek?

İstanbullulara yeni TOKİ müjdeleri veren Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan Silivri ve Pendik-Tuzla'da 5’er 10’ar bin konut üreteceklerini söyledi.

TOKİ'den Silivri, Pendik ve Tuzla'ya konut projesi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, Kayabaşı'da 3-5 ay sonra bitecek 3 bin adet daire bulunduğunu belirtti. Turan, "Bu yıl Silivri ve Pendik-Tuzla'da 5’er 10’ar bin konut üretecek yapılandırma içerisindeyiz" dedi.

Toki İstanbul Anadolu Yakası projeleri 2014!

Toki, İstanbul'un Anadolu Yakası'nda hangi projeleri hayata geçiriyor? Toki İstanbul Ataşehir, Ümraniye, Çekmeköy, Tuzla, Kartal ve Pendik bölgelerinde hangi firma ile çalışıyor? İşte Toki İstanbul Anadolu Yakası projeleri 2014!

Toki Ataşehir, Ümraniye, Üsküdar , Çekmeköy, Tuzla ve Pendik projeleri 2014!

Toki İstanbul'un Anadolu yakasında hangi projeleri hayata geçiriyor? TOKİ Ataşehir projelerinde son durum ne? Toki Ümraniye projeleri hangileri? Toki Üsküdar’da ne yapıyor? İşte Toki Ataşehir, Ümraniye, Üsküdar, Çekmeköy ve Tuzla projeleri 2014!

TOKİ Pendik ve çekmeköy'de 444 hait inşaatı yaptıracak!

TOKİ İstanbul Pendik'te 384 adet hait, çekmeköy Taşdelen Mahallesi'nde 60 adet hait ve ısı merkezi, altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı işini yaptıracak...

TOKİ çekmeköy ve Pendik'te 444 hait inşaatları yaptıracak!

TOKİ İstanbul çekmeköy'de 60 adet hait ile İstanbul Pendik'te 384 adet hait inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işini yaptıracak...

TOKİ Pendik'te 396 hait inşaatı yaptıracak!

TOKİ İstanbul Pendik'te 396 adet hait inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işini yaptıracak. Söz konusu işin ihalesi 26 Mayıs 2011 saat 14.00'de gerçekleştirilecek

toki pendik ytong arazisi Haberi

toki pendik ytong arazisi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yenikapı Avrasya Gösteri Merkezi'nde düzenlenen "İstanbul Gençlik Festivali"nde konuşma yaptı. Erdoğan çok heyecanlı olduğunu ifade etti.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, dünyada gezdiği şehirler arasından kendisini en çok etkileyenin İstanbul olduğunu söyledi. 

Erdoğan, İstanbul'un çirkin yapılaşması olmasa dünyada hiçbir şehirle mukayese edilmeyeceğini belirtti. 

İstanbul'un sadece boğazıyla diğer dünya şehirlerine fark atacağını ifade eden Erdoğan, "Çirkin yapılaşma İstanbul'un o potansiyelini, o gücünü tabii biraz geriletiyor. Şimdi bakıyorum son zamanlarda özellikle yeşiliyse yeşili, bunlar gelişiyor. Ama şimdi belediye başkanımız da salonda zannediyorum, en önemlisi bazı yerler var ki oralarda yeşillendirme çalışmaları, yani park, yeşil alanlar olarak park çalışmaları. Şimdi bunu yeni başkanımız bizim süratle inşallah yapması halinde İstanbul bir başka güzel olacak. Örneğin, TOKİ'nin Pendik tarafına girişte...