04 / 07 / 2024

toki peşin ödemelerde indirim

toki peşin ödemelerde indirim

TOKİ Başkanı Turan, peşin ödeme indiriminden 33 bin kişinin yararlandığım belirterek, "1,5 milyar liralık bedelin 750 milyonu kredi kullanılmadan ödendi" dedi.

TOKİ'nin indirim kampanyasına 33 bin 235 kişi başvurdu!

TOKİ'nin yüzde 20'lik indirim kampanyasına 33 bin 235 kişi katıldı. İndirimden faydalanmak için borcunu erken kapatanların yarısı banka kredisi kullanmadan, parayı yastık altından çıkardı.

TOKİ'nin indirim kampanyasına 16 bin kişi başvurdu!

TOKİ Başkanı Ergün Turan, kurumun borcunu ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcıları için başlattığı yüzde 20 indirim kampanyasında son haftaya girildiğini belirterek, şu ana kadar 16 bin 496 kişinin başvuru yaptığını söyledi.

TOKİ'nin yüzde 20 indirim kampanyasında son hafta!

Başbakanlık Toplu Konut Idaresi'nın (TOKI) borcunu ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut işyeri alıcıları için başlattığı "yüzde 20" indirim kampanyasında son haftaya girildi.

TOKİ'nin indirim kampanyasında son gün 19 Mart!

19 Mart son gün Başbakanlık Toplu Konut İdaresi'nin (TOKİ) borcunu ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve işyeri alıcıları için başlattığı "yüzde 20" indirim kampanyasında son haftaya girildi.

TOKİ’nin indirim kampanyasına 12 günde 16 bin 496 kişi başvurdu!

TOKİ Başkanı Ergün Turan, kurumun borcunu ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcıları için başlattığı yüzde 20 indirim kampanyasından 12 günde 16 bin 496 kişinin yararlandığını söyledi.

TOKİ'de peşin ödemelere yüzde 20 indirim!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın (TOKİ), borcunu ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve işyeri alıcıları için yaptığı indirim kampanyası bugün start alıyor.

Mia Sarnıç'ta yüzde 50 peşinatla 12 ay 0 faiz ya da tamamı peşin ödemelerde yüzde 10 indirim fırsatı! 

Koç İnşaat imzası taşıyan Mia Sarnıç projesinden konut sahibi olmak isteyenler yüzde 50 peşinatla 12 ay 0 faiz ya da tamamı peşin ödemelerde yüzde 10 indirim fırsatından yararlanabiliyor.

Bostancı Terrace projesinde 3 villa için peşin ve yarısı peşin ödemelerde indirim fırsatı! 

Balıkesir'de yükselen Bostancı Terrace projesinde 3 villa için peşin ve yarısı peşin ödemelerde indirim fırsatı sunuluyor. Bostancı Terrace projesindeki konutların teslimlerinin önümüzdeki Eylül ayında yapılması planlanıyor. 

San Diego Rezidans'ta peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı! Teslimler 1 yıl sonra!

Başkent Ankara'da hayata geçirilen San Diego Rezidans projesinde teslimler 1 yıl sonra yapılacak. 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon dairelerin yer aldığı projede peşin ödemelerde yüzde 20 indirim yapılıyor. 

Dedeman Village Ankara'da peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı!

Dedeman Village projesinde fiyatlar 3 milyon 990 bin TL'den başlıyor. Peşin ödemelerde yüzde 20 indirim imkanı sunulan projede ayrıca yüzde 40 peşinat ödendiğinde de 12 ay 0 faiz imkanından yararlanılabiliyor. 

Trademark Pi'de peşin ödemelerde yüzde 10 indirim fırsatı! Teslimler Haziran'da!

İzmir Bornova'da hayata geçirilen Trademark Pi'de peşin alımlara özel yüzde 10 indirim imkanı sağlanıyor. Ayrıca 1 milyon 500 bin TL için 60 ay 0 faiz imkanı sunulan projenin teslimlerinin Haziran ayında yapılması planlanıyor.

Teknik Yapı Divan Residence'ta peşin ödemelerde yüzde 15 indirim avantajı!

Teknik Yapı imzası ile hayata geçirilen Divan Residence projesinde peşin ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatıyla satışlar devam ediyor. Peki Divan Residence'ta konut fiyatları ne kadar? İşte Divan Residence projesi ile ilgili ayrıntılar...

THY-Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri kura çekilişi 4 Mayıs'ta! Dev projede peşin alımlarda yüzde 25 indirim fırsatı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve THY iş birliği ile inşa edilen 'Yenişehir Evleri Arnavutköy Projesi'nin kura tarihi belli oldu. Peşin ödemelerde yüzde 25 indirim imkanı sunulan dev projedeki 2 bin 894 bağımsız bölümün kuraları 4 Mayıs'ta çekilecek.

Nova Arsa Ayvalık'ta peşin ödemelerde yüzde 25 indirim avantajı!

Nova Arsa Ayvalık projesinde yüzde 35 peşin, 24 ay vade ve peşin ödemelerde yüzde 25 indirim fırsatıyla satışlar devam ediyor. İşte Nova Ayvalık projesiyle ilgili ayrıntılar...

Nefes Çengelköy satışta! Peşin ödemelerde indirim fırsatıyla oturuma hazır 2+1 ve 4+1 daireler!

Nefes Çengelköy projesinde konut satışları devam ediyor. Peşin ödemelerde indirim fırsatının sunulduğu projede, 2+1 ve 4+1 dubleks daireler oturuma hazır durumda. Peki Nefes Çengelköy'de konut fiyatları ne kadar? 

Vaat Center'da peşin ödemelerde 50 bin dolar indirim fırsatı!

Vaat Holding imzası taşıyan Vaat Center projesinde peşin ödemelerde 50 bin dolar indirim fırsatı sunuluyor. Vaat Center'da yer alan konutların teslimlerinin 2025 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor...

Nova Arsa Ayvalık'ta peşin ödemelerde yüzde 5 indirim avantajı!

Nova Arsa Ayvalık projesi ile satın aldığınız arsalara kendi projenizi inşa etme imkanı sunuyor. Nova Arsa Ayvalık projesinde peşin ödemelerde yüzde 5 indirim avantajı devam ediyor. İşte detaylar... 

Rams Denizkent Bayramoğlu Gebze projesinde peşin ödemelerde yüzde 25'e varan indirim fırsatı!

RAMS Global tarafından Gebze'de yükselen Rams Denizkent Bayramoğlu projesinde peşin ödemelerde yüzde 25'e varan indirim fırsatı sunuluyor.

Harmony City'de peşin ödemelerde indirim fırsatı! Teslimler Eylül 2025'te!

Satışların devam ettiği Harmony City projesinde peşin ödemelerde indirim fırsatı sunuluyor. Teslimlerin Eylül 2025'te yapılacağı Harmony City'de 1073 konut yer alıyor. 

toki peşin ödemelerde indirim Haberi

toki peşin ödemelerde indirim

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ ) Başkanı Mehmet Ergiiıı Turan, Anadolu Ajansının (AA) 100. Yıl Vizyonu çerçevesinde geliştirdiği AA Fiııans Haberleri Terminali'nden canlı olarak yayınlanan AA Fiııans Masası'nın konuğu oldu. 


TOKÎnin kurulduğu günden bu yana kuruluş amacının "konuta erişmekte zorlanan vatandaşları toplu konuta eriştirmek" olduğunu dile getiren Turan, 2002 yılından 2014 yılına kadar geçen zamanda 655 bin konut yapıldığını belirtti. 

TOKİ konutlarının Türkiye'nin en sağlam binaları kategorisinde yer aldığını ifade eden Turan, "TOKİ, güçlü bir kuruluştur ama bundan sonra Türkiye adına kalitede referans bir kuruluş olarak adı anılacaktır" dedi. 

Şehit ailelerine verilen evler Turan, şehit ailelerine verilen evlerin geri istendiğine yönelik iddiaların hatırlatılması üzerine, Bursa'da 2001 yılında dönemin bakanı tarafından 20 şehit yakını ve gaziye daire verildiğini, bunun karşılığında bu kişüere hiçbir...