28 / 04 / 2024

toki peşin ödemelerde indirim

toki peşin ödemelerde indirim

TOKİ Başkanı Turan, peşin ödeme indiriminden 33 bin kişinin yararlandığım belirterek, "1,5 milyar liralık bedelin 750 milyonu kredi kullanılmadan ödendi" dedi.

TOKİ'nin indirim kampanyasına 33 bin 235 kişi başvurdu!

TOKİ'nin yüzde 20'lik indirim kampanyasına 33 bin 235 kişi katıldı. İndirimden faydalanmak için borcunu erken kapatanların yarısı banka kredisi kullanmadan, parayı yastık altından çıkardı.

TOKİ'nin indirim kampanyasına 16 bin kişi başvurdu!

TOKİ Başkanı Ergün Turan, kurumun borcunu ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcıları için başlattığı yüzde 20 indirim kampanyasında son haftaya girildiğini belirterek, şu ana kadar 16 bin 496 kişinin başvuru yaptığını söyledi.

TOKİ'nin yüzde 20 indirim kampanyasında son hafta!

Başbakanlık Toplu Konut Idaresi'nın (TOKI) borcunu ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut işyeri alıcıları için başlattığı "yüzde 20" indirim kampanyasında son haftaya girildi.

TOKİ'nin indirim kampanyasında son gün 19 Mart!

19 Mart son gün Başbakanlık Toplu Konut İdaresi'nin (TOKİ) borcunu ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve işyeri alıcıları için başlattığı "yüzde 20" indirim kampanyasında son haftaya girildi.

TOKİ’nin indirim kampanyasına 12 günde 16 bin 496 kişi başvurdu!

TOKİ Başkanı Ergün Turan, kurumun borcunu ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcıları için başlattığı yüzde 20 indirim kampanyasından 12 günde 16 bin 496 kişinin yararlandığını söyledi.

TOKİ'de peşin ödemelere yüzde 20 indirim!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın (TOKİ), borcunu ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve işyeri alıcıları için yaptığı indirim kampanyası bugün start alıyor.

Vaat Center'da peşin ödemelerde 50 bin dolar indirim fırsatı!

Vaat Holding imzası taşıyan Vaat Center projesinde peşin ödemelerde 50 bin dolar indirim fırsatı sunuluyor. Vaat Center'da yer alan konutların teslimlerinin 2025 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor...

Nova Arsa Ayvalık'ta peşin ödemelerde yüzde 5 indirim avantajı!

Nova Arsa Ayvalık projesi ile satın aldığınız arsalara kendi projenizi inşa etme imkanı sunuyor. Nova Arsa Ayvalık projesinde peşin ödemelerde yüzde 5 indirim avantajı devam ediyor. İşte detaylar... 

Rams Denizkent Bayramoğlu Gebze projesinde peşin ödemelerde yüzde 25'e varan indirim fırsatı!

RAMS Global tarafından Gebze'de yükselen Rams Denizkent Bayramoğlu projesinde peşin ödemelerde yüzde 25'e varan indirim fırsatı sunuluyor.

Harmony City'de peşin ödemelerde indirim fırsatı! Teslimler Eylül 2025'te!

Satışların devam ettiği Harmony City projesinde peşin ödemelerde indirim fırsatı sunuluyor. Teslimlerin Eylül 2025'te yapılacağı Harmony City'de 1073 konut yer alıyor. 

Dora Vadi Kağıthane'de peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı!

Kağıthane'de inşa edilen Dora Vadi projesinde peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı devam ediyor. Peki Dora Vadi Kağıthane'de konut  fiyatları ne kadar?

Teras Kale'de son 7 konut! Peşin ödemelerde indirim fırsatı!

Çanakkale'de inşa edilen Teras Kale projesindeki peşin ödemelerde indirim imkanı sunuluyor. Son 7 konutun satışının devam ettiği projenin teslimlerinin Haziran'da yapılması planlanıyor. 

Rams City Haliç'te peşin ödemelerde yüzde 25 indirim fırsatı!

Rams Global tarafından yapılan Rams City Haliç'ten konut almak isteyenler için peşin ödemelerde yüzde 25 indirim fırsatı sunuluyor. 

Rams Garden'da tapusu hazır daireler! Peşin ödemelerde yüzde 20 indirimle!

İstanbul Avrupa Yakası Bahçelievler'de yükselen Rams Garden projesinde peşin ödemelerde yüzde 20 indirim imkanı sunuluyor. 43 bin 300 metrekarelik koru alanıyla dikkat çeken projede tapu teslimleri de hemen yapılıyor.

Estonşehir Koru'da peşin ödemelerde yüzde 15 indirim! 

İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de inşa edilen Eston Şehir Koru projesinde peşin ödemelerde yüzde 15 indirim imkanı sağlanıyor. Satışların devam ettiği projede ayrıca 60 ay vade imkanı da sağlanıyor.

Tan Urla'da peşin ödemelerde yüzde 15 indirim! 

Tanyer Yapı'nın İzmir Urla'da hayata geçirdiği Tan Urla projesinde peşin ödemelerde indirim yapılıyor. Projede yer alan dairelerin teslimlerinin 2025 yılında gerçekleştirilmesi planlanıyor. 

Manzara Adalar'da peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı!

İş GYO Manzara Adalar projesinde satışta olan sayılı daireler için peşinde yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor. Peki Manzara Adalar projesinde konut fiyatları ne kadar?

Rams Denizkent Bayramoğlu'nda peşin ödemelerde 5 milyon 500 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

RAMS Global’in 92. Projesi RAMS Denizkent Bayramoğlu projesinde 2+1'lerden 4+1'e kadar peşin ödemelerde 5 milyon 500 bin lriadan başlayan fiyatlarla satışlar devam ediyor.

Benesta Benleo Acıbadem'de peşin ödemelerde indirim fırsatı! Teslimler yıl sonunda!

Esta Construction imzası ile inşa edilen Benleo Acıbadem'de peşin ödemelerde indirim fırsatı sunuluyor. Teslimlerin yıl sonunda yapılacağı projede farklı kampanyalara da yer veriliyor.

toki peşin ödemelerde indirim Haberi

toki peşin ödemelerde indirim

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ ) Başkanı Mehmet Ergiiıı Turan, Anadolu Ajansının (AA) 100. Yıl Vizyonu çerçevesinde geliştirdiği AA Fiııans Haberleri Terminali'nden canlı olarak yayınlanan AA Fiııans Masası'nın konuğu oldu. 


TOKÎnin kurulduğu günden bu yana kuruluş amacının "konuta erişmekte zorlanan vatandaşları toplu konuta eriştirmek" olduğunu dile getiren Turan, 2002 yılından 2014 yılına kadar geçen zamanda 655 bin konut yapıldığını belirtti. 

TOKİ konutlarının Türkiye'nin en sağlam binaları kategorisinde yer aldığını ifade eden Turan, "TOKİ, güçlü bir kuruluştur ama bundan sonra Türkiye adına kalitede referans bir kuruluş olarak adı anılacaktır" dedi. 

Şehit ailelerine verilen evler Turan, şehit ailelerine verilen evlerin geri istendiğine yönelik iddiaların hatırlatılması üzerine, Bursa'da 2001 yılında dönemin bakanı tarafından 20 şehit yakını ve gaziye daire verildiğini, bunun karşılığında bu kişüere hiçbir...