02 / 05 / 2024

toki projeleri alt gelir başvuruları 2019

toki projeleri alt gelir başvuruları 2019

81 proje için başvuruları alan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, en ucuzu 83 bin TL 'den vatandaşları ev sahibi yapıyor. Peki TOKİ dar gelirli başvuru şartları neler?

TOKİ Ordu Altınordu Projeleri teknik danışmanlık ihalesi 2. oturumu bugün!

TOKİ Ordu Altınordu Yenimahalle ve Şirinevler Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi ve teknik danışmanlık hizmet alımı işi yapım işi ihalesi 2. oturumu bugün saat 11.00'de gerçekleşecek.

TOKİ Ordu Altınordu Projeleri teknik danışmanlık ihalesi 2. oturumu 1 Mart'ta!

TOKİ Ordu Altınordu Yenimahalle ve Şirinevler Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi ve teknik danışmanlık hizmet alımı işi yapım işi ihalesi 2. oturumu 1 Mart 2016 tarihinde gerçekleşecek.

TOKİ Ordu Altınordu Projeleri teknik danışmanlık ihalesi bugün!

TOKİ Ordu Altınordu Yenimahalle ve Şirinevler Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi ve teknik danışmanlık hizmet alımı işi yapım işi ihalesi bugün saat 11.30'da gerçekleşecek.

TOKİ Ordu Altınordu Projeleri teknik danışmanlık ihalesi 4 Şubat'ta!

TOKİ Ordu Altınordu Yenimahalle ve Şirinevler Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi ve teknik danışmanlık hizmet alımı işi yapım işi ihalesi 4 Şubat 2016 tarihinde gerçekleşecek.

TOKİ'den alt gelirli vatandaşlara özel fırsat!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, yeni dönemde, konuta erişmekte zorlanan alt gelir grubundaki vatandaşlar ile emekliler için konut projeleri üzerinde çalıştıklarını söyledi.

TOKİ Konya Altınekin 204 konut ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca Konya ili Altınekin ilçesi 204 konut inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün saat 15.00'de gerçekleşecek.

Kocaeli TOKİ projeleri 2015!

Kocaeli TOKİ projeleri 2015 'te 157 adet ev kuralı satış yöntemi ile satışa sunulacak. Kocaeli Çayırova alt gelir grubu başvuruları 15 Haziran 2015 tarihinde başlayacak.

TOKİ'den alt gelir grubuna 240 ay vadeli konut!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, katıldığı özel bir televizyon programında emekli vatandaşlara ve alt gelir grubuna yönelik konut projelerini anlattı.

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap başvuruları bugün başladı!

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap başvuruları bugün başladı. Ödeme planı kapsamında 120 aya varan vade imkanı sunan projede 878,04 TL'lik taksitler ile daire sahibi olunabiliyor.

TOKİ Konya Altınekin'de 204 konut yaptıracak!

TOKİ Konya ili Altınekin ilçesi 204 konut inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 9 Temmuz 2015 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ projeleri Ankara'yı gecekondulardan kurtarıyor!

Başkent kentsel dönüşüm projeleriyle yepyeni bir görünüme kavuşuyor. Özellikle TOKİ'nin lüks konut projeleri Ankara'yı gecekondu şehri olmaktan kurtardı.

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap'ta 9 adet konut satıyor!

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap'ta 9 adet konut satıyor. Başvuru dönemi 25 Mayıs'ta başlayacak olan projede 14 bin 49 TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap 3+1 konut kura sonuçları!

Ankara Aktaş 3. Etap'ta yer alan 93 adet konut için kura çekilişi yapıldı. Projede 10 bin 102 TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. İşte TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap 3+1 konut kura sonuçları...

toki projeleri alt gelir başvuruları 2019 Haberi

toki projeleri alt gelir başvuruları 2019

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam edecek. Takvim gazetesinde yer alan habere göre, 11. Kalkınma Planı'na göre, 2019- 2023 yılları arasında dar gelirli aileler için Toplu Konut İdaresi (TOKİ) kanalıyla 280 bin konut hayata geçirilecek. Peki TOKİ dar gelirli başvuru şartları neler?

EN UCUZU 83 BİN TL

Şanlıurfa Viranşehir projesinin detaylarına bakıldığında en ucuz konutun burada olduğu görüldü. 2 oda 1 salon konut için 83 bin lira fiyat verilmiş. Taksitle almak isteyen vatandaşlar için aylık taksit tutarı 305 TL olarak belirlendi.


NASIL BAŞVURULUYOR?

TOKİ tarafından resmi açıklama yapıldıktan sonra gerekli şartları sağlayanlar ev sahibi olmak için idareye başvuru yapılabiliyor. Yapılan başvuruda, TC Kimlik fotokopisi, Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve yetimlerden...