07 / 05 / 2024

toki projelerine kaç başvuru geldi

toki projelerine kaç başvuru geldi

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada TOKİ'nin 2022 sosyal konut projeleri için yapılan başvuruların 5 milyonu aştığını söyledi.

TOKİ İlk Evim-İlk İş Yerim sosyal konut projesine 2 günde 1 milyon 700 bin başvuru!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İlk Evim-İlk İş Yerim sosyal konut projesine 2 günde 1 milyon 700 bin başvuru yapıldığını söyledi.

Mayıs 2024 TOKİ projelerine başvurmak isteyenler hemen bakın! e-Devlet'ten adım adım TOKİ başvurularında son dakika!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Mayıs 2024 projelerine başvurmak isteyenler başvuruların nasıl yapılacağını araştırıyor. Peki TOKİ Mayıs 2024 projelerine nasıl başvurulur?

Hem Nisan hem de Mayıs 2024 TOKİ projelerine başvurmak isteyenler hemen bakın! e-Devlet'ten adım adım TOKİ başvurusu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın satış süreci devam eden yeni projelerine başvurmak isteyenler başvuruların nasıl yapılacağı ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki TOKİ 2024 projelerine nasıl başvurulur?

Nisan 2024 TOKİ projelerine başvurmak isteyenler hemen bakın! e-Devlet'ten adım adım TOKİ başvurusu nasıl yapılır?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın satış süreci devam eden yeni projelerine başvurmak isteyenler başvuru detayları ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki e-Devlet'ten adım adım TOKİ başvurusu nasıl yapılır?

Mersin İKK'dan TOKİ’ye ‘kaçak inşaat’ iddiası!

TMMOB Mersin İl Koordinasyon Kurulu, TOKİ’nin Mezitli Bozön’deki toplu konut projesinin imar planları bulunmayan bir alanda, mimari ve temel mühendislik projelerinin onayı olmadan kaçak olarak sürdüğünü iddia edip, bunun kabul edilemeyeceğini duyurdu.

TOKİ İstanbul Avrupa Yakası Nisan 2023 kura sonuçları tek tek belli oluyor! TOKİ projelerine başvuranlar aman dikkat!

TOKİ İstanbul Avrupa Yakası Nisan 2023 kura sonuçları tek tek belli oluyor! TOKİ İstanbul projelerine başvuranlar aman dikkat, bu tarihleri sakın kaçırmayın...

TOKİ para iadeleri ne zaman yapılacak? TOKİ projelerine başvuranlar bu habere dikkat!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı projelerine başvuranlar "TOKİ para iadeleri ne zaman yapılacak?" sorusunun yanıtı ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki TOKİ para iadeleri ne zaman yapılacak? TOKİ projelerine başvuranlar bu habere dikkat...

TOKİ arsa kaç metrekare? TOKİ arsa peşinat ne kadar?

TOKİ arsaya dair merak edilen detaylar bulunmaktadır. Onlardan bazıları da TOKİ arsa kaç metrekare? TOKİ arsa peşinat ne kadar? İşte merak edilen bu soruların yanıtları!

TOKİ evleri kaç senede ödeniyor?

TOKİ sosyal konut başvuruları duyurulduğu ilk günden beri büyük bir ilgi gördü. Vatandaşlar, bu konuya dair pek çok soru soruyor. Onlardan biri de “TOKİ evleri kaç senede ödeniyor?” İşte merak edilen yanıtlar!

TOKİ evleri kaç para 2022? İşte TOKİ başvuru 2022 fiyatları!

TOKİ projeleri gündemdeki yerini koruyor. Özellikle TOKİ sosyal konutlara dair sorular sorulmaya devam ediliyor. İşte detaylar!

TOKİ Antalya Kaş'ta 2+1, 3+1 konutlar ne kadar? 6 soruda TOKİ Antalya!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Antalya 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Antalya Kaş projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Antalya Kaş 2022 hangi ilçelerde yapılacak?

12 soruda TOKİ Ankara Kahramankazan 2022 sosyal konut projesi! TOKİ Kahramankazan ucuz konut projesinde kaç konut var?

TOKİ merakla beklenen 250 bin konut projeleri çerçevesinde Ankara'da da yeni konut projelerine imza atacak. Peki TOKİ Ankara Kahramankazan projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 12 soruda TOKİ Ankara Kahramankazan 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ projelerine devam ediyor! 204 iş yeri sahiplerini bekliyor! İşte detaylar!

TOKİ projelerine devam ediyor. TOKİ 204 iş yerini açık artırma yolu ile satışa çıkardı. İşte detaylar!

TOKİ’den kaçırılmayacak fırsat! İstanbul’da 185 konut satışa çıkarıldı! İşte başvurulara dair tüm detaylar…

TOKİ, İstanbul’da kaçırılmayacak büyük fırsatlı satışları duyurdu. TOKİ, İstanbul’daki Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi Projesi ve Beyoğlu Sütlüce Projesi kapsamındaki 185 konutu müzayede ile satışa çıkarıyor. İşte tüm detaylar...

toki projelerine kaç başvuru geldi Haberi

toki projelerine kaç başvuru geldi

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, geldiği Konya'nın Ereğli ilçesinde, AK Parti İlçe Teşkilatını da ziyaret etti. Konya'da ilçe merkezinde esnafla da bir araya gelen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, vatandaşlarla sohbet ederek talep ve isteklerini de dinledi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Ereğli Belediyesi ziyaretini gerçekleştirdikten sonra Büyükşehir Belediyesi Ereğli Hizmet Binası'nda muhtarlarla buluştu.

TOKİ PROJELERİNE 5 MİLYONU AŞKIN BAŞVURU

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, bir gazetecinin, muhalefetin sosyal konut projelerine yönelik eleştirisini anımsatması üzerine, Toplu Konut İdaresi Başkanlığının (TOKİ) 81 ilde 20 yıldır sosyal devlet anlayışıyla çalıştığını dile getirdi.

Yaptığı açıklamada Toplu Konut İdaresi Başkanlığının yalnızca konut yapmadığını dile getiren Bakan Kurum konuyla ilgili önemli...