17 / 05 / 2024

toki samsun satı

toki samsun satı

TOKİ Samsun Ladik 2. Etap Toplu Konut Projesinde yer alan 143 adet konut kura ile satışa sunuluyor. 143 adet konutun bulunduğu Samsun Ladik TOKİ Evleri kura çekimi bugün gerçekleşecek.

TOKİ Samsun Nalbantlı projesi satışa çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Samsun Vezirköprü Nalbantlı projesi satışa sunuldu. Projede toplam 155 adet konut bulunuyor.

TOKİ Samsun Nalbantlı alt gelir projesi satışa çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Samsun Vezirköprü  Nalbantlı alt gelir grubu projesinde yer alan 53 adet konut satışa çıkarıldı.

TOKİ Samsun Vezirköprü'de 53 konut başvuruları başladı!

TOKİ Samsun Vezirköprü Nalbantlı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesindeki 53 adet konut satışa çıkarıldı. Fiyatlar 158 bin 792 liradan başlıyor...

TOKİ Samsun Tekkeköy 2020 başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Samsun Tekkeköy 2020 projesi bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Samsun Tekkeköy başvuruları 13 Ocak'ta başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Samsun Tekköy projesi 13 Ocak tarihinde satışa çıkıyor. Projede 3 oda 1 salon dairelere yer veriliyor.

Sheraton Grand Samsun satılacak mı?

Tanrıverdi Holding'in 221 odalı otel 122 metre yüksekliği ile Karadeniz Bölgesi'nin en yüksek binası unvanına sahip olan oteli, Sheraton Grand Samsun'un satılacağı iddia ediliyor. Holding alıcı çıkması durumunda Beşiktaş'taki otelini de satabileceğini duyurmuş...

TOKİ Samsun Vezirköprü alt gelir başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Samsun Vezirköprü alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar yarın itibariyle satışa çıkıyor.

TOKİ Samsun Vezirköprü alt gelir başvuruları 4 Kasım'da başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Samsun Vezirköprü Nalbantlı alt gelir projesinde yer alan konutlar 4 Kasım'da satışa çıkıyor.

TOKİ Samsun Vezirköprü'de 264 konutu satıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)  Samsun Vezirköprü'de 264 konutu açık artırma ile satışa çıkardı...

TOKİ Samsun Ladik 2. Etap başvuruları 15 Nisan'da başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Samsun Ladik 2. Etap projesi 15 Nisan 2019 tarihi itibariyle satışa çıkıyor.

TOKİ Samsun Canik başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Samsun Canik projesinde yer alan 3 adet konut bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Samsun başvuruları 21 Ocak'ta başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Samsun projesinde yer alan konutlar 21 Ocak'ta satışa çıkıyor.

TOKİ Samsun'daki 408 konutu satıyor!

TOKİ, 35 ilde toplam 5 bin 543 konutu satışa sundu. Samsun'da kurasız olarak satılacak olan 408 adet konutun başlangıç fiyatı ise 116 bin TL.

toki samsun satı Haberi

toki samsun satı

TOKİ Samsun Ladik 2. Etap Toplu Konut Projesinde yer alan 143 adet konut için kura ile satışa sunuluyor. 143 adet konutun kura çekimi bugün gerçekleşecek. 


Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Samsun Ladik TOKİ Evleri kura çekimi 16 Haziran 2015 tarihinde Ladik Belediye Düğün Salonu’nda saat 14:00’ da gerçekleşecek. 


TOKİ Samsun Ladik 2. Etap başvuru listesi için