07 / 05 / 2024

toki sanayi site projesi

toki sanayi site projesi

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, sosyal konut üretmenin yanı sıra konut dışı alanlarda yatırım yapmaya devam ediyor. TOKİ, Aksaray, Bolu ve Diyarbakır'da sanayi siteleri kurmaya hazırlanıyor. 

TOKİ Bolu Sanayi Sitesi projesi çalışmalarında son durum! 5 sene önce inşaat çalışmalarına başlanmıştı...

2018 yılında Bolu'da ilk temeli atılan Sanayi Sitesi'nde ihaleyi alan firmalar projeyi yürütemedi. Projesinin tamamlanması için TOKİ devreye girdi ve çalışmalar hızla devam ediyor.

Emk Grup Site Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Emk Grup Site Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Levent Geyve ve Şafak Uçak ortaklığında kuruldu.

TOKİ'den dev satış! 3 ilde 1 milyar 484 milyon TL'lik sanayi imarlı 7 arsa satacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Hatay, Gaziantep, İzmir'de yer alan sanayi imarlı arsaları satışa çıkardı. Arsaların toplam satış bedeli 1 milyar 484 milyon 436 bin 683 TL olarak açıklandı.

Firnas Grup İnşaat Reklam Site Yönetimi Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Firnas Grup İnşaat Reklam Site Yönetimi Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Emre Akyüz tarafından kuruldu.

Toki Prefabrik Hafif Çelik Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Toki Prefabrik Hafif Çelik Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Toki Prefabrik Hafif Çelik Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

TOKi'den Afyonkarahisar'a 65 dükkanlık sanayi sitesi geliyor!

Yeni yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Başkanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Afyonkarahisar'da 65 dükkanlık sanayi sitesi inşa edecek.

Galata Site Yönetim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Galata Site Yönetim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Serpil Dokumacı tarafından kuruldu.

TOKİ'den Bolu'ya 988 dükkanlık sanayi sitesi projesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bolu'da 988 konutluk sanayi sitesi inşa edecek. Projenin ihalesi 28 Mart'ta yapılacak.

TOKİ'den Bolu'ya 988 dükkanlık sanayi sitesi müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bolu'da 988 dükkanlık sanayi sitesi inşa edecek. Projenin ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ Bolu Büyük Sanayi Sitesi projesi için düğmeye bastı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden TOKİ, Bolu Büyük Sanayi Sitesi projesi kapsamında 988 yeni dükkan inşa edecek.

TOKİ Arnavutköy Küçük Sanayi Sitesi projesi için düğmeye bastı!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Arnavutköy Küçük Sanayi Sitesi projesinin ihalesini 20 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ, Düzce Sanayi Sitesi projesi için düğmeye bastı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Düzce Beslanbey Mahallesi Küçük Sanayi Sitesi projesinin ihalesini 4 Ekim 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

İstanbul Arnavutköy'de 5 milyar TL'lik sanayi sitesi yapılacak!

Şehir içinde sıkışan, yeterli büyüklüğe sahip olamayan sanayi sitelerini uygun altyapıyı sağlayarak şehrin çeperlerine çıkarmak için harekete geçildi. İstanbul Arnavutköy'de, 1.650 dönümlük alanda, 5 milyar TL maliyetle, 3 bin 500 iş yeri için dev bir site yapılacak.

toki sanayi site projesi Haberi

toki sanayi site projesi

TOKİ'nin yeni sanayi siteleriyle üretimde verimliliğin artırılması, istihdama ve bölgesel gelişime katkı sağlanması hedefleniyor.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; TOKİ tarafından Sanayi Sitesi Projeleri kapsamında Bolu, Diyarbakır ve Aksaray'a üretimde verimliliğin artırılması, istihdama ve bölgesel gelişime katkı sağlanması için sanayi siteleri kuruluyor.
 

TOKİ, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası, Bolu Valiliği, Bolu Belediyesi işbirliğiyle hayata geçirilecek Bolu Büyük Sanayi Sitesi'nin projelendirme süreci başladı. 

567 bin metrekarelik alana kurulacak Bolu Büyük Sanayi Sitesi ile Bolu genelindeki küçük ölçekli esnafın da daha nitelikli bir alana taşınması amaçlanıyor. 

 

- Diyarbakır'a modern oto sanayi sitesi 

TOKİ'nin Diyarbakır 4'üncü Oto Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Yönetimi iş birliğiyle hayata geçireceği sanayi sitesi de kentin ve gelişen sanayinin ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde tasarlanıyor.

- Aksaray'da uygulama süreci iki ay içinde başlıyor

TOKİ Başkanı...