27 / 04 / 2024

TOKİ Şanlıurfa Merkez komutan konutu

TOKİ Şanlıurfa Merkez komutan konutu

TOKİ Şanlıurfa Merkez komutan konutu ve kapalı garaj inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün saat 15.00'te gerçekleşecek.

TOKİ Şanlıurfa Merkez'de komutan konutu yaptırıyor!

TOKİ Şanlıurfa Merkez komutan konutu ve kapalı garaj inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 23 Şubat 2016 tarihinde gerçekleşecek.

TOKİ Şanlıurfa Merkez’de 240 ay taksit şansıyla! 10 soruda TOKİ Merkez

TOKİ 250 bin Sosyal Konut Projeleri dahilinde Şanlıurfa’da da yeni projeleri gerçekleşecek. Peki, TOKİ Şanlıurfa Merkez Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Şanlıurfa Merkez Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi için düğmeye basıldı! 223 yeni dükkan geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden  Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Şanlıurfa Merkez Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ihale tarihini açıkladı. İşte merak edilen detaylar...

TOKİ Şanlıurfa'da 144 iş yerini açık artırmayla satıyor!

TOKİ Şanlıurfa Merkez'de bulunan Eski Sanayi ve Halk Pazarı'ndaki 144 iş yerini 25 Ağustos 2020 Salı günü saat 13:00'da açık artırmayla satıyor.

TOKİ Şanlıurfa'daki 236 iş yerini satışa sundu!

TOKİ Şanlıurfa Merkez Eski Sanayi Projesi kapsamında inşaatı tamamlanan 236 iş yeri satışa sunuldu. Satışa çıkan iş yerleri için başvurular 12 Eylül - 27 Eylül 2018 tarihleri arasında yapılacak.

TOKİ Şanlıurfa Merkez Maşuk başvuruları başladı!

TOKİ Şanlıurfa Merkez Maşuk 5. Bölge'de yer alan 17 adet konut bugün itibariyle satışa çıktı.

Şanlıurfa Akabe TOKİ kuraları bugün çekiliyor!

TOKİ Şanlıurfa Merkez Akabe projesindeki daireler için kura heyecanı başladı. Projede yer alan 72 adet konutun kura çekilişi bugün yapılacak.

TOKİ Şanlıurfa Merkez Akabe kura çekilişi yarın!

TOKİ Şanlıurfa Merkez Akabe projesinde yer alan 72 adet konutun kura çekilişi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ, Şanlıurfa'da kentsel dönüşüme başlıyor!

TOKİ, Şanlıurfa İli Merkez İlçesi Yeşildirek Mahallesi'nde kentsel dönüşüm kapsamında 715 adet konut ve 78 adet dükkan inşa edilecek. 

Şanlıurfa Maşuk projesinde 1.297 konutun hak sahipleri belirlendi!

TOKİ tarafından Şanlıurfa Merkez Maşuk Bölgesi’nde hayata geçirilen 1.297 konutun hak sahipleri kura ile belirlendi.

Şanlıurfa Maşuk'ta TOKİ projelerinin ihalesi yapıldı!

TOKİ, Şanlıurfa İli Merkez İlçesi Maşuk'ta planladığı 2 dev projenin ihaleleri yapıldı. TOKİ'den konuya ilişkin olarak yapılan açıklamada, 'Mimari cephe anlayışının yansıtılmasına mümkün olduğunca özen gösterildi' ifadelerine yer verildi.

TOKİ Şanlıurfa Merkez Maşuk 5.Bölge 2.Etap ihalesi bugün gerçekleşecek!

TOKİ Şanlıurfa ili, Merkez ilçesi, Maşuk 5.Bölge 2.Etap 642 adet konut inşaat ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleşecek.

Şanlıurfa merkez ve ilçelerinde yollar yenileniyor!

Şanlıurfa merkez ve ilçelerde çalışmalarını büyük bir özveriyle sürdüren Büyükşehir Belediyesi, kentin en işlek caddelerinde ve bulvarlarında oluşan deformelerle ilgili çalışma başlatarak yolları revize ediyor.

TOKİ Şanlıurfa Merkez Maşuk 982 konut ihalesi bugün gerçekleşecek!

TOKİ Şanlıurfa Merkez Maşuk 5. bölge 1. etap 982 adet konut, 1'er adet cami ve ticaret merkezi inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi bugün gerçekleşecek.

TOKİ Şanlıurfa Merkez komutan konutu Haberi

TOKİ Şanlıurfa Merkez komutan konutu

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa Merkez komutan konutu ve kapalı garaj inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün saat 15:00'te yapılacak.

İhale ilanı;

Şanlıurfa Merkez Komutan Konutu Ve Kapalı Garaj İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır. 


İhale Kayıt Numarası: 2016/14205  

1-İdarenin

a) Adresi: İstanbul Hizmet Binası Atakent Mah. 221 Sok. No.5 34307 Halkalı KÜÇÜKÇEKMECE/İSTANBUL

b) Telefon ve faks numarası: 2124954040 - 2124700316

c) Elektronik Posta Adresi:  

ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu yapım işinin

a) Niteliği, türü ve miktarı: Konvansiyonel Kalıp Sistemiyle Yapılacak Olan Komutan Konutu Ve Kapalı Garaj ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi...