23 / 05 / 2024

toki şanlıurfa ve mardinde emekliye ne kadar ev ayırdı

toki şanlıurfa ve mardinde emekliye ne kadar ev ayırdı

TOKİ, emekliler için ucuz konut hamlesi başlattı. Şanlıurfa Viranşehir'de de toplam 616 konut satışa çıkarıldı. Mardin projesinde 110 konut, Şanlıurfa'daki projede de 117 konut emekliler için ayrıldı.

TOKİ'nin Şanlıurfa ve Hatay'daki deprem konutlarında son dakika! 1.614 konutluk projeleri hangi firmalar inşa edecek? 

Deprem bölgesinde konutların yeniden inşaları için ihaleler sürerken, Hatay’da 856 adet konut ihalesini Siyahkalem Mühendislik İnşaat şirketi alırken, Şanlıurfa’da 758 adet konut ihalesini MAY İnşaat Taahhüt Müşavirlik ve Aşan Mühendislik İnşaat Şirketi iş ortaklığı kazandı.

Bilecik, Şanlıurfa ve Ankara'da 159 adet arsa ve arazi satılıyor! 

Bilecik, Şanlıurfa ve Ankara illerinde yer alan 159 adet arsa ve arazi satılıyor. Belediyeler ihale tarihlerini tek tek açıkladı. Peki 3 ildeki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? 

TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye kuraları çekiliyor! 992 konut sahibini buluyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Eyyübiye projesi için kura çekilişleri bugün gerçekleştiriliyor. İşte TOKİ Şanlıurfa projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Şanlıurfa projesinde son dakika müjdesi! 441 yeni konutu sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa'da hayata geçireceği projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek. 441 yeni konutu sakın kaçırmayın...

TOKİ Şanlıurfa projesinde son dakika! 409 yeni konut geliyor! Hemen bu tarihe bakın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa Eyyübiye projesinde yer alan 409 konutun ihalesini yarın gerçekleştirecek. 

Şanlıurfa TOKİ sonuçları açıklandı mı? İşte TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye,Harran TOKİ sonuçları!

TOKİ Şanlıurfa kura çekiliş sonuçları vatandaşlar tarafından araştırılıyor. TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye ve Harran sonuçlarına dair detayları belli oldu mu olmadı mı? İşte detaylar!

TOKİ Şanlıurfa'da 246 konut ve 223 dükkan inşa ediyor!

Yatırımlarına hızlı bir şekilde devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Başkanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa'da tam 246 konut ve 23 dükkan inşa edecek. İşte detaylar…

TOKİ Şanlıurfa'da 246 konut ve 223 dükkanlık yeni proje inşa edecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Başkanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa'da 246 konut ve 23 dükkanlık yeni proje inşa edecek.

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir’de 240 ay taksitle! 10 soruda TOKİ Viranşehir

TOKİ, 250 bin Sosyal Konut Projeleri bütününde Şanlıurfa’da da yeni projeleri hayata sokacak. Peki, TOKİ Şanlıurfa Viranşehir Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Şanlıurfa Merkez’de 240 ay taksit şansıyla! 10 soruda TOKİ Merkez

TOKİ 250 bin Sosyal Konut Projeleri dahilinde Şanlıurfa’da da yeni projeleri gerçekleşecek. Peki, TOKİ Şanlıurfa Merkez Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Şanlıurfa Birecik’te 2+1 608 bin liraya!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları Çarşamba günü itibarı ile resmen başlamış bulundu. TOKİ 250 bin Konut Projeleri dahilinde Şanlıurfa’da da yeni projeler yer alacak. Peki, TOKİ Şanlıurfa Birecik Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye projesini bekleyenler dikkat! Büyük gün geldi!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Şanlıurfa projesinin ihalesi yarın yapılacak.

TOKİ Şanlıurfa projesi için son dakika müjdesi geldi! Hemen bu detaya bakın!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Şanlıurfa projesinin ihalesini 16 Eylül 2022 tarihinde gerçekleştirecek.

toki şanlıurfa ve mardinde emekliye ne kadar ev ayırdı Haberi

toki şanlıurfa ve mardinde emekliye ne kadar ev ayırdı

Emeklilerin ev sahibi olma hayali gerçekleşiyor. TOKİ, emekliler için ucuz konut hamlesi başlattı. Emekliler ve dar gelirlilerin düşük taksitler ve uzun vade seçenekleri ile konut sahibi olabilmeleri amacıyla birbiri ardına yeni konut projelerini satışa sunan TOKİ, bu projelerde emeklilere özel kontenjan ayırıyor. Bu kapsamda Mardin ve Şanlıurfa'daki projelerde emeklilere 227 kontenjan tanındı.


TAKSİT 267 LİRA

TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, düşük taksitler ve 240 ay vade gibi seçenekler sunduklarını ifade etti. Konut projelerinde emeklilere özel kontenjan ayrıldığını açıklayan Turan, "Satışa sunulan Mardin ve Urfa Viranşehir konutlarında da emekliler için kontenjan belirlendi" dedi. Takvim'in haberine göre, emekliler için özel kontenjan ayrılan Mardin ve Şanlıurfa konutlarının başvurularında son haftaya girildi. Taksitleri 283 liradan başlayan Mardin konutlarında başvuru 24 Temmuz'da, taksitleri 267 liradan başlayan...