03 / 05 / 2024

toki Sarayköy denizli

toki Sarayköy denizli

Denizli Sarayköy Belediyesi ve TOKİ işbirliği İle Sarayköy'de hayata geçecek olan 410 daire İçin yoğun talep nedeniyle başvuru süreci 28 Şubat'a kadar ertelendi.

TOKİ Denizli Sarayköy’de 238 ucuz konut inşa edilecek!

10 soruda TOKİ Denizli Sarayköy sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Denizli Sarayköy’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Denizli Sarayköy’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Denizli Sarayköy sosyal konut projesi

Denizli Sarayköy’de 970 kişi arazilerinin tapularına kavuştu!

Denizli Sarayköy’de yürütülen arazi toplulaştırma çalışmasında bin 100 hektar alan tescil edildi ve 970 kişi tapularına kavuştu.

TOKİ Denizli Sarayköy Gerali alt gelir başvuruları yarın başlıyor!

TOKİ Denizli Sarayköy Gerali alt gelir grubu başvuruları yarın itibariyle başlıyor...

TOKİ Denizli Sarayköy başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Sarayköy projesindeki konutlar için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Denizli Çivril ve Sarayköy kuraları çekildi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Denizli’nin Çivril ve Sarayköy ilçelerinde inşa edilen projelerde toplam 415 konutun kura çekilişi yapıldı.

Sarayköy’de 85 TOKİ konutu sahibini bulacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Denizli Sarayköy Belediyesi ortaklığında Sarayköy'de yapımı devam eden konutlar için gerçekleştirilen kura çekilişinde 378 konut hak sahiplerine teslim edilmişti. 

TOKİ Denizli Sarayköy kura çekilişi 28 Eylül'de!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Denizli Sarayköy Belediyesi işbirliği ile Sarayköy’de hayata geçirilen konutların kura çekilişi 28 Eylül'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Denizli kuraları çekildi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Denizli’nin Sarayköy, Tavas ve Baklan İlçelerinde hayata geçirdiği projelerin kura çekilişini gerçekleştirdi.

Sarayköy TOKİ kura çekimi 16 Mayıs'ta!

Denizli’nin Sarayköy İlçe Belediyesi ve Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ortaklığında hayata geçirilen 410 konutun kura çekimi 16 Mayıs tarihinde yapılacak.

Denizli Sarayköy'de 7.7 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Sarayköy Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Gerali Mahallesi'ndeki 3 arsasını ihale usulü ile satıyor. İhale 7 Şubat'ta yapılacak..

Sarayköy'de TOKİ Konutları'nın yapımına başlandı!

Denizli’nin Sarayköy Belediyesi ve Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) işbirliği ile ilçeye yapılacak 403 konutun temel kazım çalışmaları başladı.

TOKİ Denizli Sarayköy 403 konut ihalesi yapıldı!

TOKİ tarafından Denizli’nin Sarayköy İlçesi Gerali Mahallesi’nde inşa edilecek 403 konut için ihale dün yapıldı..

TOKİ Denizli Sarayköy 403 konut ihalesi 1 Haziran'da!

TOKİ tarafından Denizli İli Sarayköy İlçesi Gerali Mahallesi'nde inşa edilecek olan 403 konut ihalesi 1 Haziran'da yapılacak.

toki Sarayköy denizli Haberi

toki Sarayköy denizli

Denizli Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, yoğun talep nedeniyle başvuru sürecinin uzatma karnı aldıklarını belirterek şunları söyledi, "Başvuruların başladığı ilk günlerden itibaren vatandaşlarımız bu projeye sahip çıktılar ve yoğun ilgi gösterdiler. Tabi bu süreçte gerekli hazırlıklarını yapmak isteyen fakat yetiştiremeyen birçok vatandaşımız oldu ve bizlere bu fırsatı kaçırmak istemediklerini belirterek sürenin uzatılması talebinde bulundu. Bizler de TOKİ yetkilileri ile yaptığımız görüşmelerin sonucunda sürenin uzatılması konusunda fikir birliğine vardık ve başvurular 28 Şubat 2017 tarihine kadar uzatıldı. Hem ilçemizden hem Denizli'den bu projeye başvuru yapmak isteyen tüm vatandaşlarımızı başvurular için belediyemize bekliyoruz. Alman bu kararın vatandaşlarımıza, ilçemize ve Denizli'ye hayırlı olmasını diliyorum" dedi. 



Deha...