01 / 05 / 2024

Toki satışı

Toki satışı

TOKİ, Eskişehir Odunpazarı ilçesi Yenidoğan’da 5 parseli satışa çıkarıyor. Toplam muhammen bedeli 37 milyon olan parsellerin 4’ü konut, 1’i iş merkezi alanı olarak satışa çıkarılacak.

Emlak Konut, TOKİ'den 1.3 milyarlık alım yaptı!

EMLAK Konut GYO hızlı büyümesini sürdürüyor. Ocak ayında toplam 394.8 milyon lira değerinde 609 adet gayrimenkul satışına imza atan Emlak Konut GYO şimdi de TOKİ'den büyük bir alım yaptı.

TOKİ'den 1,5 milyon liraya 3+1 525 bin liraya 2+1 konut satışları başladı! İhale tarihleri açıklandı

Toplu Konut İdaresi TOKi, konut sahibi olmak isteyen orta ve alt gelir grubuna yönelik yeni konut projelerini peş peşe hayata geçirmeye başladı. TOKİ ayrıca bitmiş 3+1 sıfır daireleri azami 1 milyon 500 bin liraya kadar bedelle satışa çıkardı. İşte detaylar..

TOKİ'nin indirimli satışlarında son gün belli oldu! TOKİ'den önemli duyuru

TOKİ'nin Türkiye'nin farklı illerinde satışa çıkardığı gayrimenküller için başlattığı indirimli satış kampanyasında sona gelindi. TOKİ, indirim kampanyasından faydalanmak istyenler için duyuru yaptı. TOKi indirim kampanyasında son gün ne zaman belli oldu.

Mersin'de TOKİ satışında yaşanan sorunlar mecliste!

Mersin'de TOKİ tarafından yapılan konutların satışında yaşanan sorunlar meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Sıdalı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ satış devir ve ihale yönetmeliğinde değişiklik yapılamasına dair yönetmelik!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Satış, Devir, İntikal, Kiraya Verme, Trampa, Sınırlı Ayni Hak Tesisi ve Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İhale Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

TOKİ satışları hangi illerde? TOKİ nerede ev yapıyor?

TOKİ dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapıyor. Peki TOKİ satışları hangi illerde? TOKİ nerede ev yapıyor? İşte tüm merak edilenler...

TOKİ nerelere ev yapıyor? TOKİ satışları hangi illerde?

Türkiye'nin farklı yerlerinde uygun fiyat ve ödeme kolaylığıyla binlerce vatandaşı ev sahibi yapan TOKİ dar gelirli vatandaşlar için birçok ilde bulunan konutları açık artırma usulüyle satışa sundu.

TOKİ 31 ildeki 3 bin 930 konutu satıyor!

Dar gelirli ve emeklileri ev sahibi yapan TOKİ, 31 şehirde bulunan 3 bin 930 konutu satışa çıkardı. TOKi, emeklileri 167 liradan başlayan taksit seçenekleriyle ev sahibi yapıyor.

TOKİ satış sonrası müşteri memnuniyetine yatırım yapıyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi'nin iştirak şirketi olan Emlak Yönetim A.Ş.'nin 2018 yılı koordinasyon toplantısı Bolu'da yapıldı.

3 soruda TOKİ satışları nasıl yapılır?

TOKİ'nin hayata geçirdiği konutları satın alabilmek için, öncelikle dairenin hangi satış türü ile satışa sunulduğunun bilinmesi gerekiyor. Peki, TOKİ satışları nasıl yapılır?

TOKİ satış devir ve ihale yönetmeliğinde değişiklik!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı satış, devir, intikal, kiraya verme, trampa, sınırlı ayni hak tesisi ve arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı ihale yönetmeliğinde değişiklik yapıldı. İşte bugün yayımlanan yönetmelik...

TOKİ Mudurnu arazisinin satışı yapıldı!

Bolu Mudurnu İlçesi Kaygana Mahallesi 4. Etap Toki Konutları Projesi kapsamında, projenin gerçekleştirileceği toplam 88.000metrekare alana sahip 10 adet parselin Mudurnu Belediyesine satış işlemleri gerçekleşti.

Edirne Süloğlu TOKİ satış fiyatları!

Edirne Süloğlu TOKİ satış fiyatları 8 Ağustos'ta başladı. Dairelerin 2+1 şeklinde tasarlandığı projede 240 aya varan vade sağlanıyor.

Ilgın TOKİ satılık daire başvuruları!

4 Ağustos'ta kura çekimin gerçekleşeceği Ilgın TOKİ projesinde toplam 609 adet konut yer alıyor. Ilgın TOKİ satılık daire başvuruları...

Toki satışı Haberi

Toki satışı

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı 18 ilde 81 taşınmazı açık artırma yöntemiyle satışa sundu. Taşınmazlar, 420 milyon 440 bin 432 lira 25 kuruş muhammen bedelle açık artırma yöntemiyle satışa sunuldu. Satışa sunulan taşınmazlar arasında Eskişehir Odunpazarı ilçesi Yenidoğan mahallesinde 5 parsel de bulunuyor. Yenidoğan’da satışa çıkarılan parsellerin toplam muhammen bedeli ise 37 milyon 62 bin 965 lira olarak açıklandı. Eskişehir’de 4 parsel konut ve 1 parsel merkezi iş alanının satışı yapılacak.


Müzayede, 11 Ağustos 2016'da TOKİ'nin Ankara Bilkent’teki merkezinde ve TURYAP Genel Müdürlüğü Müzayede Salonu'nda (İstanbul) saat 13.30'da yapılacak. Taşınmazların tamamı için peşin teklif alınacak. Taşınmaz listesinde vade seçeneği bulunan taşınmazlar için ise vadeli teklif de alınacak. Sadece peşin teklif alınan taşınmazların satışı peşin olarak, hem peşin hem vadeli...