11 / 05 / 2024

toki şehitkamil kentsel dönüşüm projesi

toki şehitkamil kentsel dönüşüm projesi

Şehitkamil Belediyesi ile TOKİ arasında. Umut Mahallesinde yapılacak Kentsel Dönüşüm projesinin protokolü imzalandı. TOKİ ile yapılan protokol ile birlikte kentsel dönüşümü yapılacak Umut Mahallesi'ne yeni konutlar yapılacak.

TOKİ Seyhan Kentsel Dönüşüm Projesi ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adana Seyhan'da kentsel dönüşüm kapsamında 682 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Burdur kentsel dönüşüm ihalesi bugün!

Yeni projeler için start veren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Burdur kentsel dönüşüm projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı'dan TOKİ'ye kentsel dönüşüm övgüsü!

Rize'de inşa edilen millet bahçesi inşaatında incelemelerde bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, TOKİ tarafından hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmalarına yönelik açıklamalarda bulundu.

TOKİ Kayseri kentsel dönüşüm ofisi ve otel binası ihalesi 2 Mart'ta!

Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Çandır Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Ofis ve Otel Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 2 Mart 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Kayseri kentsel dönüşüm ofisi ve otel binası ihalesi bugün!

Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Çandır Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Ofis ve Otel Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

Rize Hemşin'de TOKİ'nin kentsel dönüşüm projesi gerçekleştirdiği iddiası TBMM'de!

Rize'nin Hemşin ilçesinde mahkeme kararına rağmen TOKİ'nin kentsel dönüşüm projesi gerçekleştirdiği iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Bekaroğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Efendibey Kentsel Dönüşüm Projesi meclis gündeminde!

TOKİ'nin Niğde ilinde Efendibey Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yaptığı konutlarda yaşandığı iddia edilen bazı sorunlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Şehitkamil 6. Etap 2. Bölge ihalesi yarın!

Gaziantep İli Şehitkamil İlçesi 6. Etap 2. Bölge 776 Adet Konut ve 1 Adet Mescit İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Şehitkamil 6. Etap 1. Bölge ihalesi yarın!

Gaziantep İli Şehitkamil İlçesi 6. Etap 1. Bölge 727 Adet Konut , 1 Adet Mescit ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi" ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Şehitkamil Kuzeyşehir 5. Etap kura sonucu 22.08.2019!

TOKİ Şehitkamil Kuzeyşehir 5. Etap kura sonucu 22.08.2019 haberimizde yer alıyor. Projede toplam 2 bin 359 adet konut bulunuyor.

TOKİ Şehitkamil 6. Etap 2. Bölge ihalesi 23 Ekim'de!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Gaziantep Şehitkamil 6. Etap 2. Bölge ihalesi 23 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Şehitkamil Kuzeykent 2019 yeni kura çekilişi tarihi!

TOKİ Şehitkamil Kuzeykent 2019 yeni projesinde yer alan konutların kura çekilişi ileri bir tarihe ertelendi. 

TOKİ Şehitkamil 4. Etap başvuru tarihleri 2019!

TOKİ Şehitkamil 4. Etap başvuru tarihleri 2019 haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tiplerine yer veriliyor.

toki şehitkamil kentsel dönüşüm projesi Haberi

toki şehitkamil kentsel dönüşüm projesi

T.C Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı Mehmet Ergün Turan ve Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, TOKİ mülkiyetinde bulunan Umut Mahallesi'nde, konut yapımında kullanılacak olan 74.494,22 metrekare alanın Şehitkamil Belediyesi tarafından Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projelerinde kullanılmak üzere protokol imzaladı. Protokolde, Belediye ve TOKİ iş birliğinde hazırlanacak avan proje ve vaziyet planına göre belirlenecek sayıda konutun yapılması, bu amaçla Belediye tarafından belirlenen Kentsel Dönüşüm ve Gelişim alanlannda yer alan hak sahiplerine, kentsel dönüşüm projesine destek vermek amacı ile öncelik tanınarak, doğrudan satış yapılması, Belediye tarafından belirlenen Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanlarında yer alan hak sahipleri ile, Belediye'nin kentsel yenileme, rehabilitasyon ve kentsel dönüşüme hizmet edecek imar planına uygun yol açma, donatı oluşturma içerikli kamulaştırma yaptığı alanlarda yer alan vatandaşlara da...