12 / 05 / 2024

toki siirt konutları nerede inşa edilecek

toki siirt konutları nerede inşa edilecek

Yüz binlerce vatandaşı kira öder gibi ev sahibi yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Siirt projesinin ihalesini 21 Haziran 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Siirt projesi 2022 yılına kadar teslim edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Türkiye'de 100 bin sosyal konut projemiz var. Siirt'imize de 504 sosyal konut projesi gerçekleştiriyoruz. İnşallah yıl sonuna kadar ihalesini gerçekleştirip, 2022 yılına kadar konutlarımızın teslimini yapacağız." dedi.

TOKİ Siirt Kurtalan kura çekilişi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Siirt Kurtalan 100 bin konut projesindeki konutların kura çekimleri bugün yapılacak.

TOKİ Siirt Evren Mahallesi kuraları bugün çekiliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Siirt Merkez Evren Mahallesi projesindeki konutların kuraları bugün çekiliyor...

TOKİ Siirt Baykan projesinde teslimler başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Siirt Baykan projesinde yer alan konutlar için teslim dönemi başlıyor.

TOKİ Siirt Baykan Ziyaret kura çekilişi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Siirt Baykan Veysel Karani projesindeki konutların kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ Siirt Merkez Evren Mahallesi son başvuru tarihi bugün!

Başvuruları 13 Ekim-31 Ekim tarihleri arasında alınan Siirt Merkez Evren Mahallesi TOKİ Konutları için son başvuru tarihi bugün...

TOKİ Siirt Merkez Evren Konutları başvuru!

TOKİ Siirt Merkez Evren Konutları başvuru günleri başladı ve devam ediyor. Projedeki ev fiyatları 141 bin 165 TL'den başlıyor.

TOKİ Siirt Evren Konutları başvuru işlemleri!

TOKİ Siirt Evren Konutları başvuru işlemleri bugün başladı. Aylık 234 TL taksitlerle ödeme yapılabilen projede yüzde 20 peşinatta kalan tutar için 240 ay vade uygulanıyor.

TOKİ Siirt Merkez Evren alt gelir grubu başvuru detayları!

TOKİ Siirt Merkez Evren Konutları fiyatları 70 bin 278 TL'den başlıyor. Projede 2+1 daireler açık satışa çıkarılıyor. İşte TOKİ Siirt Merkez Evren alt gelir grubu başvuru detayları...

TOKİ Siirt Evren Konutları başvuru dönemi!

TOKİ Siirt Evren Konutları başvuru dönemi 18 Şubat 2016 tarihinde başlayacak. Satış işlemlerini Türkiye Halk Bankası A.Ş'nin yürüteceği projede 144 ay vade imkanı sağlanıyor.

TOKİ Siirt Evren Mahallesi Konutları fiyatları!

TOKİ Siirt Evren Mahallesi Konutları fiyatları 141 bin 165 TL'den başlıyor. Yüzde 15 peşinatta kalan bedel için 120 ay vade uygulanan projede 118 adet konut açık satışa sunuluyor.

TOKİ Siirt Evren Konutları başvuru tarihleri!

Satış işlemlerini Türkiye Halk Bankası A.Ş'nin yürüteceği TOKİ Siirt Merkez Evren Konutları 3+1 olarak tasarlandı. İşte TOKİ Siirt Evren Konutları başvuru tarihleri...

TOKİ Ödemiş Konutları'na bin 451 kişi başvurdu!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKI) işbirliği ile Ödemiş'te yapılması planlanan emeklilere toplu konut projesi kapsamında bir ayda bin 451 kişi müracaat etti. Konutlar için belirlenen bir aylık müracaat süresi 5 Şubat'ta sona erdi.

toki siirt konutları nerede inşa edilecek Haberi

toki siirt konutları nerede inşa edilecek

Yüz binlerce vatandaşı kira öder gibi ev sahibi yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Siirt projesi için start verdi.

TOKİ'nin resmi internet sitesinde yayınlanan ihale ilana göre, TOKİ Siirt projesinde 252 konut ve 3 dükkanlı ticaret merkezi yer alacak. Siirtlilerin yüzünü güldüren projenin ihalesi 21 Haziran 2021 tarihinde E-İhale yöntemiyle yapılacak.

TOKİ'nin resmi internet sitesindeki ihale ilanı şu şekilde:


İKN    :    2021/278349 
1-İdarenin
a) Adı    :    T.C. ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI
b) Adresi    :    Bilkent Plaza B1 Blok 06800 Bilkent ÇANKAYA/ANKARA
c) Telefon ve faks numarası    :    3125652000 - 3122667748
ç) İhale dokümanının görülebileceği ve e-imza kullanılarak indirilebileceği internet sayfası    :    https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/
2-İhale konusu yapım işinin
a) Adı    :    Siirt İli Merkez İlçesi Evren...