05 / 05 / 2024

toki silivri satışa çıktı mı

toki silivri satışa çıktı mı

Dar ve orta gelirli vatandaşları ev sahibi yapmayı sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Silivri projelerini Ağustos ve Eylül aylarında satışa çıkarmayı planlıyor.

Silivri Belediyesi'nden büyük fırsat: İmarlı 11 arsa ve araziyi satışa çıkardı! 

İstanbul İli Silivri Belediye Başkanlığı, Silivri'de yer alan 11 arsa ve araziyi satışa çıkardı. Satış ihalesi 31 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak.

Kırıkkale Delice TOKİ konutları satışa çıkıyor!

Kırıkkale'nin  Delice İlçesi Karabekir Mahallesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından inşa edilen 2.Etap TOKİ konutları satışa çıkarıldı. 

TOKİ Silivri Alipaşa kuraları bugün çekiliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik BakanlığıToplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Silivri Alipaşa projesinin kura çekilişini bugün gerçekleştiriyor...

TOKİ Silivri Alipaşa kura sonucu 4 Haziran 2021 kazananlar listesi!

TOKİ Silivri Alipaşa kura sonucu 4 Haziran 2021 kazananlar listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Silivri Alipaşa kura sonucu 4 Haziran 2021 kazananlar listesi ve proje detayları...

TOKİ Silivri Alipaşa 2021 başvuruları ne zaman başlıyor?

TOKİ Silivri Alipaşa 2021 başvuruları ne zaman başlıyor sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Silivri Alipaşa 2021 başvuruları ne zaman başlıyor sorusunun yanıtı ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

KİPTAŞ Silivri 3. Etap'taki stok konutlar sağlık çalışanları için satışa çıktı!

KİPTAŞ güvencesiyle hayata geçen Silivri 3. Etap projesinde bulunan stok konutlar sağlık çalışanları için önceki gün satışa çıktı.

Sağlık çalışanları için satışa sunulan KİPTAŞ Silivri 3. Etap proje detayları!

KİPTAŞ Silivri 3. Etap Projesi'nde kalan 37 stok konut sağlık çalışanları için yarın satışa sunuluyor. 261  bin 789 TL'den başlayan fiyatlarla satılan konutlardan sadece sağlık çalışanları yararlanabilecek.  İşte KİPTAŞ Silivri 3 Etap proje detayları...

KİPTAŞ Silivri 3. Etap'taki stok konutlar sağlık çalışanları için yarın satışa çıkıyor!

KİPTAŞ güvencesiyle hayata geçen Silivri 3. Etap projesinde bulunan stok konutlar yarın sağlık çalışanları için satışa çıkıyor.

KİPTAŞ Silivri 3. Etap'taki stok konutlar sağlık çalışanları için yarın satışa çıkıyor!

İBB iştiraki KİPTAŞ güvencesiyle hayata geçirilen Silivri 3. Etap projesindeki stok konutlar sağlık çalışanları için satışa çıkıyor...

TOKİ Silivri Alipaşa'daki 24 iş yerini satışa sunuyor!

TOKİ Silivri Alipaşa'da 758 konutun bulunduğu projede yer alan 24 iş yerini açık artırma usulü ile satışa sunuyor. 

Bigadiç alt gelir TOKİ projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Balıkesir Bigadiç alt gelir grubu projesi bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ'nin satışa çıkardığı arsayı Karşıyaka Belediyesi aldı!

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde Hazine’ye ait olan ve senelerdir belediye hizmet alanı olarak kullanılan arsa TOKİ tarafından açık artırmayla satışa çıkarıldı. 8,5 dönümlük arsayı 21 milyon 400 bin lira bedelle Karşıyaka Belediyesi aldı.

TOKİ Silivri Alipaşa 3. Etap'ın detayları belli oldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Silivri Alipaşa 3. Etap projesinin ihalesini gerçekleştirdi.

toki silivri satışa çıktı mı Haberi

toki silivri satışa çıktı mı

Dar ve orta gelirli vatandaşları ev sahibi yapmayı sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul projelerine hız verdi.

Kayaşehir 605 konut projesini geçtiğimiz ay satışa çıkaran TOKİ, Kayaşehir 22. Bölge'de inşa edeceği 862 konutun ihalesini de geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdi. Silivri'de de toplam 1.356 adet konut inşa eden TOKİ, Silivri projelerini Ağustos ve Eylül aylarında satışa çıkarmayı planlıyor.

TOKİ Silivri projesi
TOKİ Silivri 1. Etap projesinde 598 adet konut, 2. Etap projesinde ise 758 adet konut yer alıyor. Birinci etap konutların 488’i 2+1 ve 110’u 3+1 planında, ikinci etap konutların ise 446’sı 2+1 ve 312’si 3+1 şeklinde tasarlandı.

Geleneksel mimarinin modern mimariyle sentezlendiği TOKİ Silivri projesinde ahşap görünümlü kaplamalar, zemin kat seviyesinde taş kaplamalar, söveler, kat silmeleri, geniş balkon ve pencereler kullanıldı.

Silivri TOKİ projesiyle, Silivri’de...