06 / 05 / 2024

toki stat inşaatı

toki stat inşaatı

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı Karabel: Gençlik ve Spor Bakanlığı ile müştereken yapılan çalışmalar neticesinde spor tarihinin en kapsamlı yatırımlarını gerçekleştiriyoruz. 20 stat ile 10 bin kişilik kapalı spor salonu hizmete sunulacak...

Gaziantep Nizip TOKİ projesinin inşaatı başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Gaziantep Nizip projesinin inşaatına başladı.

Karşıyaka Stadı inşaatında ortaklık! 

İzmir'in köklü kulüplerinden Karşıyaka'nın taraftarı yıllardır statlarının inşa edileceği günü bekliyor. Peki Karşıyaka stat inşaatında son durum ne? İşte son gelişmeler...

Giresun TOKİ konut inşaatı başladı!

TOKİ; Giresun Dereli'de sel felaketinden büyük zarar gören vatandaşlar için konut inşaat çalışmalarına başladı.

Kütahya Ömerbey TOKİ'de inşaat başlıyor!

Kütahya Tavşanlı Ömerbey Mahallesi’ne yapılması planlanan 981 konut için inşaat çalışmalarına başlanıyor.

Rize'deki stat inşaatı mahalleyi kaydırdı! 

Rize Kendirli Beldesi'nde stat inşaatı bir mahallenin kaymasına sebep oldu. Mahalledeki evler yan yatmaya başladı. 

Göztepe Stadı'nın inşaatı hızla ilerliyor!

Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, Göztepe'nin yeni stadının inşaatının durdurulduğu dair çıkan haberlere ilişkin açıklama yaptı. Sepil, stat inşaatın hızla devam ettiğini açıkladı. 

Adana Stadı'nda inşaat sürüyor!

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, yeni stat inşaatında olası aksaklıkların bildirilmesi konusunda müteahhit firma yetkililerine talimatı verdi.

TOKİ'den inşaat sektörüne 150 milyar lira kaynak!

2003-2018 yıllarında alt ve orta gelir grubu vatandaşlar için ihale tarihi alınmış projelerle 835 bin sosyal konut rakamına ulaşan TOKİ, 15 yılda inşaat sektörüne de yaklaşık 150 milyar lira kaynak aktardı.

Kırıkkale TOKİ projesinde inşaat sürüyor!

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ile AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen ve yönetim kurulu üyeleri, emekliler için inşa edilen TOKİ bloklarında inşaat çalışmalarını inceledi. 

TOKİ'nin inşaatı devam eden 10 alt gelir grubu projesi!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) alt gelirli gruba yönelik konut projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. İşte, TOKİ'nin inşaatı devam eden alt gelir grubu projeleri..

Kırşehir'de TOKİ Konutları inşaatı devam ediyor!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile Kırşehir Belediyesi'nin 2010 yılında başladığı inşaatın üçüncü etabında yer alan 1.126 konutun inşaat çalşmaları devam ediyor.

İşte TOKİ'nin inşaatı devam eden konut projeleri!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ), konut projelerinde inşaat çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. İşte TOKİ'nin inşaatı devam eden 10 konut projesi.. 

Torbalı TOKİ projesinde inşaat sürüyor!

İzmir’in Torbalı ilçesindeki Ayrancılar İnönü Mahallesinde, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yapımına başlanan 315 adet konut ve 8 adet iş yerinin inşaatı hızla yükseliyor.

toki stat inşaatı Haberi

toki stat inşaatı


Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ahmet Haluk Karabel, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile müştereken yapılan çalışmalar neticesinde spor tarihinin en kapsamlı yatırımlarının gerçekleştirildiğini belirterek, bu kapsamda İdare'nin 20 statla 10 bin kişilik kapalı spor salonunu Türk sporunun hizmetine sunacağını söyledi.


Karabel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, TOKİ'nin çalışma metotları, hızlı organize olabilme kabiliyeti ve mevzuatıyla güçlendirilmiş bir kuruluş olduğunu ifade etti.


"TOKİ, bu açıdan kısa sürede iş bitirebilme yeteneğine sahiptir" diyen Karabel, İdare'nin kısa sürede iş bitirebilme yeteneği ve gücünü, stat inşaatlarında da gösterdiğine dikkati çekti.


TOKİ'nin 2016 UEFA kriterlerine uygun 52 bin seyirci kapasiteli İstanbul Türk Telekom Arena Stadı'nı tamamlayarak Gençlik ve Spor Bakanlığına teslim ettiğini anımsatan Karabel, 25 bin seyirci kapasiteli Mersin Stadı'nın da tamamlanarak Türk sporunun hizmetine sunulduğunu dile...