04 / 05 / 2024

toki sultangazi devlet hastanesi temel atma töreni

toki sultangazi devlet hastanesi temel atma töreni

Sağlık Bakanlığı tarafından Sultangazi’ye yaptırılacak 600 yataklı Devlet Hastanesi’nin temeli törenle atıldı.TOKİ Başkan Yardımcısı Mehmet Özçelik, protokol üyeleri, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı...

Sultangazi Devlet Hastanesi 2018'de açılacak!

İstanbul İl Sağlık Müdürü Kemal Memişoğlu yapımı inşaatı devam eden Yataklı Sultangazi Devlet Hastanesi'nin yapım çalışmalarını denetledi.

TOKİ Sivas Gürün 25 Yataklı Devlet Hastanesi İnşaat ihalesi bugün!

TOKİ Sivas İli Gürün İlçesi 25 Yataklı Devlet Hastanesi İnşaatı için ihaleye çıkıyor. TOKİ Sivas Gürün 25 Yataklı Devlet Hastanesi İnşaat ihalesi bugün yapılacak.

Uşak Banaz Devlet Hastanesi yeni binasına taşındı!

Toplu Konut İdaresi (TOKI) tarafından ihale edilen 60 yataklı devlet hastanesi tamamlandı ve hizmete açıldı. Hastanenin Sağlık Bakanlığı tarafından devralınması ile birlikte taşınma süreci hızlanırken, bugün yeni hastanede hasta kabulüne başladı.

Devlet Bahçeli'den Suriyeliler'e TOKİ'den konut verilmesine tepki!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, "Madem Suriyelilere verilecek TOKİ konutları var idiyse, bu milletin asil evlatlarından bu zamana kadar niçin esirgenmiştir?" dedi.

Tekirdağ Malkara Devlet Hastanesi Temmuz ayında TOKİ'ye devrediliyor!

Tekirdağ Malkara'da yapımı devam eden Devlet Hastanesi Temmuz ayından sonra TOKİ'ye teslim ediliyor. Hastane 12 bin 500 metrekare kapalı alan, 15 bin metrekare açık alan olmak üzere toplamda 27 bin 500 metrekare alan üzerine kuruluyor.

TOKİ Konya Emirgazi 10 yataklı devlet hastanesi ihalesi bugün!

TOKİ Konya ili Emirgazi ilçesi 10 yataklı devlet hastanesi ile altyapı ve çevre düzenlemesi ikmal inşaatı işi bugün saat 15:00'te yapılacak.

TOKİ Kütahya Emet Devlet Hastanesi'nin ihalesi 30 Mayıs'ta!

AK Parti Emet İlçe Başkanı Mehmet Yağcıklı, yapımı devam ederken yüklenici firmanın işi bırakması ile yarıda kalan 60 yataklı Emet Devlet Hastanesi binasının kalan bölümü için 30 Mayıs günü ihale yapılacağını bildirdi.

TOKİ Konya Emirgazi Devlet Hastanesi inşaatı ihalesi bugün!

TOKİ Konya ili, Emirgazi ilçesi 10 yataklı Devlet Hastanesi ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi açık ihale usulü ile bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Seydişehir Devlet Hastanesi ilave inşaat ihalesi yapıldı!

Toplu Konut İdaresi başkanlığı (TOKİ) tarafından Seydişehir’de yapımına devam eden 75 yataklı yeni devlet hastanesinin altyapı ve çevre düzenlenmesi inşaat ihalesi yapıldı.

TOKİ Konya Seydişehir 75 yataklı devlet hastanesi ihalesi bugün yapılacak!

TOKİ Konya Seydişehir 75 yataklı devlet hastanesi, altyapı ve çevre düzenlenmesi inşaat ikmal işi yapım işi ihalesi bugün açık ihale usulü ile saat 14.30'da yapılacak.

Çapa'daki İstanbul Tıp Fakültesi, Sultangazi'ye taşınıyor!

İstanbul’un Fatih ilçesi Çapa semtinde bulunan İstanbul Üniversitesi, İstanbul Tıp Fakültesi’nin (Çapa) yeni adresinin Sultangazi olması gündemde. Üniversitenin belediyenin hemen yanında inşa edilen devlet hastanesine taşınacağı belirtiliyor.

TOKİ Kastamonu'da 400 yataklı devlet hastanesi inşaatına devam ediyor!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından Kastamonu’da yapımı devam eden ve yaklaşık 102 milyon liraya mal olması beklenen 400 yataklı yeni devlet hastanesinde çalışmalar aralıksız sürdürülüyor.

TOKİ, Kastamonu Devlet hastanesi'nin kaba inşaatını tamamladı!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından Kastamonu'da yapımı devam eden 400 yataklı yeni devlet hastanesinde çalışmalar aralıksız sürdürülüyor. Hastane inşaatında yüzde 50 fiziki gerçekleşme sağlandı.

toki sultangazi devlet hastanesi temel atma töreni Haberi

toki sultangazi devlet hastanesi temel atma töreni

Sağlık Bakanlığı tarafından Sultangazi’ye yaptırılacak 600 yataklı Devlet Hastanesi’nin temeli törenle atıldı. Sultangazi Merkez Cami önünden Mehter Takımı eşliğinde yürüyüşle başlayan temel atma törenine Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, TOKİ Başkan Yardımcısı Mehmet Özçelik, protokol üyeleri, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Törende konuşma yapan Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Sultangazi’ye dev bir şifa merkezi kazandıracak olmaktan büyük mutluluk duyduklarını söyledi. Sağlık yatırımlarıyla dünyada örnek gösterilecek bir ülke olunacağını kaydeden Müezzinoğlu, şunları söyledi: “Ülke genelinde 216 hastane yaptırıyoruz; 32 bin yatak kapasiteli 10 milyar TL’lik yatırımı ülkemize kazandırıyoruz. Kimsenin hayalini kuramadığı ambulans helikopterlerimizle sağlığın bulunması gereken yerlere ulaşıyoruz. 70 milyonun, yaşlının yetimin öksüzün hakkaniyetli bir şekilde sağlık hizmetini almasını sağladık. Hastaların bize ulaşmasının önündeki engelleri kaldırırken ülkemizin...