07 / 05 / 2024

toki sultanköy projesi

toki sultanköy projesi

TOKİ Tekirdağ Marmara Ereğlisi Sultanköy Belediye projesinin başvuruları 20 Haziran ile 24 Haziran tarihleri arasında kabul edilecek. Projede dairelerin fiyatları 78 bin TL'den başlıyor.

Ertelenen TOKİ İstanbul Arnavutköy Projesi’nde 826 adet konut!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Arnavutköy Projesi’nin ihalesi için düğmeye bastı.

10 soruda TOKİ İstanbul Avrupa Yakası Arnavutköy 2022 Sosyal Konut Projesi! Arnavutköy Projesi’nde kaç konut yapılacak?

TOKİ sosyal konut projeleri başvurularının alım tarihi bugün itibarıyla resmen başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamında İstanbul’da da yeni projeler inşa edecek. Peki, TOKİ İstanbul Avrupa Yakası Arnavutköy Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl vurulacak?

TOKİ Arnavutköy projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Hayata geçirdiği projelerle çok konuşulan TOKİ yeni projesi TOKİ Arnavutköy'ün ayrıntılarını tek tek açıkladı. İşte TOKİ Arnavutköy projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

TOKİ Denizli Merkezefendi Kayaköy projesi yarın satışa çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Merkezefendi Kayaköy projesi yarın itibariyle satışa çıkıyor.

TOKİ Antalya Alanya Yeniköy Projesi İnşaatı İşi ihalesi 8 Haziran'da!

Antalya Alanya Yeniköy Projesi İnşaatı İşi (E-İHALE) ihalesi 8 Haziran Pazartesi günü yapılacak.

TOKİ Marmaraereğlisi Sultanköy'de teslim dönemi başlıyor!

Tekirdağ Marmaraereğlisi Sultanköy'de yer alan 232 adet konut için teslim dönemi bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Tarımköy Projesi nedir?

TOKİ, Tarımköy Projeleri ile kültürel dokuyu bozmadan, kent merkezlerinde bulunan altyapı olanağını ve sosyal tesisleri köylere taşıyor. Peki Tarımköy Projesi başvurusu nasıl yapılır?

TOKİ Bünyan Tarım Köy Projesi'nde kuralar çekildi!

Bünyan ‘Tarım Köy Projesi’ konutlarında kura heyecanı yaşandı. Bünyan Büyük Tuzhisar Mahallesinde Tarım Köy Projesi kapsamında TOKİ tarafından inşa edilen 100 konutun kura çekimi gerçekleştirildi.

TOKİ Sultanköy kura çekilişi 2016!

TOKİ Tekirdağ Marmara Ereğlisi Sultanköy Belediye projesinin başvuruları 20 Haziran ile 24 Haziran tarihleri arasında kabul edilecek. Projede dairelerin fiyatları 78 bin TL'den başlıyor.

TOKİ Tekirdağ Marmara Ereğlisi Sultanköy kura!

TOKİ Tekirdağ Marmara Ereğlisi Sultanköy 232 konutluk proje kapsamında kalan 4 adet 2+1 daire kuralı satılacak.

TOKİ Tarımköy Projesi'yle 5 bin 747 konut inşa etti!

TOKİ arımköy Projesi kapsamında 5 bin 747 konut üretti. TOKİ Başkanı Ergün Turan, nitelikli konut atağını kırsal bölgelere kadar taşıdıklarının altını çizdi.

TOKİ Tekirdağ Marmamaraereğlisi Sultanköy başvuru!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 232 konutluk Tekirdağ Marmara Ereğlisi Sultanköy Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan 4 adet konut kurasız olarak açık satışa çıkıyor.

TOKİ Tekirdağ Marmara Ereğlisi Sultanköy kura 2016!

TOKİ Tekirdağ Marmara Ereğlisi Sultanköy'de toplam 232 adet hak sahibi için konut belirleme kurası çekilecek. İşte TOKİ Tekirdağ Marmara Ereğlisi Sultanköy kura 2016 detayları...

toki sultanköy projesi Haberi

toki sultanköy projesi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ile Tekirdağ Marmara Ereğlisi Sultanköy Belediyesi ortaklığında inşa edilen projede toplam 232 konut bulunuyor.


TOKİ Sultanköy projesinde stokta kalan 4 daire için kuralı satış yapmak üzere başvuru başlattı. Projede başvurular 20 Haziran ile 24 Haziran tarihleri arasında kabul edilecek.


TOKİ Sultanköy Konutları'ndaki  dairelerin fiyatları 78 bin 38 TL ile 81 bin 102 TL arasında değişiyor. Projede aylık 260 TL taksitle ödeme yaparak daire sahibi olunabiliyor. 


Satış duyurusu için