04 / 05 / 2024

TOKİ Suluova Belediyesi beklentisi

TOKİ Suluova Belediyesi beklentisi

Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok, ilçede Başbakanlık Toplu Konut İdaresi ile işbirliği yaparak besi çiftlikleri oluşturmayı planladıklarını söyledi. Çiftçiler, TOKİ destekli çiftliklerin ödemesini, kira öder gibi yapabilecek.

Belediye iş yeri ve arsa satacak! İhalesi 28 Kasım'da!

Amasya İli Suluova Belediye Başkanlığı, Amasya Suluova'da yer alan arsa ve iş yerlerini satışa çıkardı. Satış ihalesi Suluova Belediyesi Encümen Toplantı Salonu'nda yapılacak.

TOKİ'nin satışa çıkardığı arsayı Karşıyaka Belediyesi aldı!

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde Hazine’ye ait olan ve senelerdir belediye hizmet alanı olarak kullanılan arsa TOKİ tarafından açık artırmayla satışa çıkarıldı. 8,5 dönümlük arsayı 21 milyon 400 bin lira bedelle Karşıyaka Belediyesi aldı.

Adana Seyhan Belediyesi'nden kentsel dönüşüm mesajı!

Adana Büyükşehir Belediyesi ile kentsel dönüşüm hakkında TOKİ ile ön görüşmelere başladıklarını ileten Seyhan Belediyesi Başkanı Akif Kemal Akay, muhtarlardan gelecek tüm görüş, öneri ve talepleri ile ilgili çalışmalar yapacaklarını ifade etti...

TOKİ ile Amasya Suluova'da yeni bir yaşam!

Amasya Suluova 2'nci Etap TOKİ Konutları güvenli ortamı, modern ve nitelikli tasarımıyla Amasyalılara huzurlu bir yaşam sunuyor...

TOKİ Amasya Suluova 2019 projesi detayları!

TOKİ Amasya Suluova 2019 projesi detayları haberimizde yer alıyor. Projede toplam 309 adet konut bulunuyor.

TOKİ Amasya Suluova 2019 projesi!

TOKİ Amasya Suluova 2019 projesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projede toplam 309 konut bulunuyor.

Samsun İlkadım Belediyesi'nin yeni binasının inşaatı bitiyor!

Samsun İlkadım Belediyesi Yeni Hizmet Binası ve Camisi inşaatında sona yaklaşıldı. Başkan Tok: 'Yeni hizmet binası ilçemize ayrı bir değer katacak' diye konuştu.

Suluova'da TOKİ konutları teslim edildi!

Amasya'nın Suluova ilçesinde, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Suluova Belediyesi iş birliğinde hayata geçirilen 670 konut, hak sahiplerine teslim edildi.

Suluova Belediyesi'nden 5.8 milyon TL'ye satılık 20 dükkan!

Suluova Belediyesi, Magosa Mahallesi'ndeki Oto Galericiler Sitesinde bulunan 20 adet asma katlı dükkanı ihale ile satıyor..

Amasya Suluova TOKİ kura sonuçları açıklandı!

Amasya Suluova TOKİ kura sonuçları açıklandı. 2+1 ve 3+1'lerden meydana gelen projede kura çekilişi bugün yapıldı.

TOKİ Amasya Suluova kura sonucu tam liste!

TOKİ Amasya Suluova kura sonucu tam liste belli oldu. Kura çekilişi bugün gerçekleştirilen projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde daireler yer alıyor.

Suluova Kültür Merkezi açılış için gün sayıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Suluova Belediyesi, kültür merkezi projesinin inşaatını tamamlıyor.

Amasya Suluova TOKİ'de sözleşme dönemi sona eriyor!

TOKİ Amasya Suluova projesinde yer alan konutlar için sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Suluova Belediyesi beklentisi Haberi

TOKİ Suluova Belediyesi beklentisi

Ekonominin maden işletmeleri ve tarımın yanı sıra ağırlıklı olarak hayvancılığa dayandığı Amasya'nın Suluova ilçesinde TOKİ destekli besi çiftlikleri oluşturmak amacıyla bir süre önce Ankara'da temaslarda bulunduklarım belirten Belediye Başkanı Fatih Üçok, "Bu çiftlikler ayııı konutta olduğu gibi uzun vadeli, taksitlerle, yani kira öder gibi besi çiftliklerini üreticiler ödeyebilecek. Bununla ilgili bin 500 dönümlük bir arazide çalışma yapılıyor. TOKİ bizim bu projemize sıcak bakıyor. Daha önce kendisi yapmış. Biz onu geliştirmek istiyoruz" dedi 


Küçük ahırları tamamen kapatmak gibi bir düşünceleri olmadığını vurgulayan Fatih Üçok, "Ahırsal dönüşüm diye nitelendirdiğimiz seçim çalışmalarında da ısrarla vurguladığımız bir şey var. Suluova'daki mevcut çevre yolu ile tren yolu arasında kalmış ahırları ve ahır atıklannı merkezi sistemle veya vidanjörlerle biyogaz tesisine taşımak istiyoruz" şeklinde konuştu. 


Türkiye...