04 / 05 / 2024

toki sungurlu çocuk parkı

toki sungurlu çocuk parkı

Çorum Sungurlu Belediye Başkanı Selahaddin Uzunkaya, “Çalışmalarımız kapsamında yeşillendirme ve çevre düzenlemesi yapılarak, mahalle sakinleri için güzel vakit geçirecekleri huzurlu bir ortam alternatifi oluşturulacaktır” dedi...

TOKİ Çorum Sungurlu projesiyle 253 ucuz konut!

TOKİ'nin Çorum projelerinde yer alan konutların detayları da yavaş yavaş belli oluyor. Peki TOKİ Çorum Sungurlu projesinde kaç konut inşa edilecek, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Çorum Sungurlu 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ Çorum Sungurlu'ya 360 yeni konut inşa edecek!

TOKİ tarafından Çorum’un Sungurlu ilçesine 360 adet konut inşa edilecek. İşte ayrıntılar...

TOKİ Çorum Sungurlu'da 198 yeni konut inşa edecek!

TOKİ tarafından inşa edilecek olan ve daha önce ihalesi iptal edilen Çorum Sungurlu Kapıkaya Mahallesi 198 konut projesinin ihalesi 27 Şubat'ta yapılacak.

TOKİ Çorum Sungurlu ve Boğazkale 198 konut ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Çorum İli Sungurlu İlçesi Kapıkaya Mahallesinde ve Boğazkale İlçesi Merkez Mahallesinde toplamda 198 adet yeni konut inşa edecek.

TOKİ Çorum Sungurlu Kapıkaya 120 konut ihalesi 23 Şubat'ta!

TOKİ'nin Çorum İli Sungurlu İlçesi Kapıkaya Mahallesi'nde hayata geçirdiği 120 adet konut ihalesi 23 Şubat'ta yapılacak.

TOKİ Çorum Sungurlu ve Boğazkale 198 konut ihalesi 20 Şubat'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Çorum İli Sungurlu İlçesi Kapıkaya Mahallesinde ve Boğazkale İlçesi Merkez Mahallesinde toplamda 198 konut inşa edecek.

TOKİ Sungurlu 3. Etap başvuruları devam ediyor!

Çorum’un Sungurlu ilçesine yapılacak olan 3. Etap Sungurlu Toplu konut Projesi kapsamında 2+1 ve 3+1 daireler için başvurular devam ediyor.

Çorum Sungurlu 3. Etap TOKİ Konutları'nda başvurular başladı!

Çorum Sungurlu Kaymakamlığı ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığının yürüttüğü 3.Etap Konut projesinin müracaatları başlıyor. Çorum Milletvekili Salim Uslu, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

TOKİ Amasya Ziyaret Konutları'na spor alanı inşa ediliyor!

Amasya Ziyaret Kasabası Aşağı Mahalle Turgut Özal Caddesi üzerinde bulunan Ziyaret Toki Konutlarına çocuk oyun alanı ve spor alanı yapımına başlandı. Modern bir yer olan Ziyaret'in ihtiyaçları bir bir gideriliyor.

Çayırova'da TOKİ parkı yenileniyor!

ÇAYIROVA Belediye Başkanı Şevki Demirci, Cumhuriyet Mahallesi Toki Konutlarında revize çalışmaları devam eden çocuk parkında incelemelerde bulundu. Çayırova Belediyesi, parkı modern bir görünüme kavuşturuyor.

Nevşehir TOKİ bloklarına çocuk oyun parkı yapıldı!

Nevşehir’in Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde bulunan 419 konutluk TOKİ bloklarının bulunduğu alana 3000 metrekarelik alanda çocuk oyun alanı ve dinlenme parkı yapıldı.

Sungurlu'da Akçakent ve TOKİ konutlarına köprü!

Çorum’un Sungurlu ilçesi Akçakent ve TOKİ konutlarının bulunduğu mahalle sakinlerinin uzun zamandır talepte bulunduğu merdiven ve köprü yapıldı. 12 metre uzunluğundaki köprüyü belediye yaptı.

Sungurlu TOKİ çocuk parklarının zemini kauçukla kaplanıyor!

Çorum Sungurlu Belediye Başkanı Selahaddin Uzunkaya, “Çalışmalarımız kapsamında yeşillendirme ve çevre düzenlemesi yapılarak, mahalle sakinleri için güzel vakit geçirecekleri huzurlu bir ortam alternatifi oluşturulacaktır” dedi...

toki sungurlu çocuk parkı Haberi

toki sungurlu çocuk parkı


Çorum Sungurlu Belediye Başkanlığı Fen işleri müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen her mahalleye park yapım çalışmaları devam ediyor.


Belediye Başkanı Selahaddin Uzunkaya, “Çalışmalarımız kapsamında yeşillendirme ve çevre düzenlemesi yapılarak, mahalle sakinleri için güzel vakit geçirecekleri ve aynı zamanda çocuklarımızın güvenle oyun oynayacağı huzurlu bir ortam alternatifi oluşturacaktır” dedi.


Park ve yeşil alanların modern şehir yapılanmasının akciğerleri olduğunu vurgulayan Başkan Uzunkaya bu çalışmaların ilçe genelinde devam edeceğini belirterek, “Halka hizmet hakka hizmet düsturundan şaşmadan halkımıza layık olanın en iyisini projelerimiz ve planlarımız dahilinde gerçekleştirmekteyiz” dedi.


Maraş...