04 / 05 / 2024

toki taksiti ödenmezse ne olur

toki taksiti ödenmezse ne olur

TOKİ'den konut satın aldığınızı ancak taksit ödemelerini yapamadığınızı ve bu nedenle TOKİ konut sözleşmenizin fesh edildiğini düşünelim. TOKİ sözleşmesi iptal edilirse ne olur? İşte yanıtı...

TOKİ peşinat ödenmezse ne olur?

TOKİ sosyal konut projeleri gündemde yer alıyor. Kura çekimini büyük bir merakla bekleyen vatandaşlar, “TOKİ peşinat ödenmezse ne olur?” sorusunu da sormadan geçmiyor. İşte araştırılan detaylar!

Konut kredi taksiti ödenmezse ne olur?

Konut kredisi ödemelerinin aylık gelire uygun olarak düzenlenmesi gerekiyor. Aksi halde, ödemelerde sıkıntı yaşanabiliyor. Öyle ki tüketici kredi taksitini ödeyemez hale bile gelebiliyor. Peki, konut kredi taksiti ödenmezse ne olur?

Havaalanı Kavşağı-Toki Konutları arasında yol yapım çalışmaları yapılıyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, yapımı devam eden Havaalanı kavşağı- Toki Konutları arasında yapımı devam eden yol da incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

Mehmet Ergün Turan: Toki kentsel dönüşümde daha etkin bir rol alacak!

Kar amacı gitmeyin bir devlet kuruluiu olduklarını vurgulayan Toki Başkanı Mehmet Ergün Turan kentsel dönüşümde daha aktif rol alacaklarını söyleyen Turan kentsel dönüşünüm içinde mutlaka özel sektörün de olması gerektiğini kaydetti.

Toki 182 taşınmazı satışa çıkardı' 240 ay vade!

Toki, Gaziantep, İstanbul, Ankara, Trabzon, Bursa, Malatya gibi büyükşehirlerin de aralarında bulunduğu 35 ilde, 137'si iş yeri olmak üzere 182 taşınmazı satışa çıkarıyor. Toki, 240 ay vade yapma imkanı sunuyor..

Toki, 240 ay vadeyle işyeri sahibi yapıyor!

Toki 35 İlde 182 Taşınmazı Açık Artırmayla Satışa Sunan Toki, 240 Ay Vade İle İş Yeri Sahibi Yapıyor. Toki 35 ilde 137'si iş yeri, 45'i konut olmak üzere 182 taşınmazı satışa çıkarıyor.

TOKİ'den 240 ay vadeyle işyeri!

35 İlde 182 Taşınmazı Açık Artırmayla Satışa Sunan Toki, 240 Ay Vade İle İş Yeri Sahibi Yapıyor. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) yatırımcıya yeni fırsatlar sunmaya devam ediyor.

Toki Ankara'da Yıldırım Beyazıt Üniversitesi'ni kuruyor!

Toki, 1402 yılında Osmanlı Padişahı Yıldırım Beyazıt ile Timur arasında yapılan Ankara Savaşı'nın meydana geldiği alanda Yıldırım Beyazıt'm adını yaşatacak dev bir üniversite kampüsü kuruyor...

Toki 35 ilde 182 taşınmazı satışa çıkarıyor!

Toki, İstanbul, Ankara, Trabzon, Bursa, Malatya gibi büyükşehirlerin de aralarında bulunduğu 35 ilde, 137'si iş yeri olmak üzere 182 taşınmazı satışa çıkarıyor. İhale 21 Ağustos' ta yapılacak.

Toki Ankara'ya dev bir üniversite kampüsü kuruyor!

Toki, 1402 yılında Osmanlı Padişahı Yıldırım Beyazıt ile Timur arasında yapılan Ankara Savası'nın meydana geldiği alanda Yıldırım Beyazıt'ın adını yaşatacak dev bir üniversite kampüsü kuruyor.

Toki ve Emlak Konut GYO ulusal mimari proje yarışması düzenliyor!

Toki ve Emlak Konut GYO, Ulusal Mimari Proje Yarışması düzenliyor. Mimarlara ve mimarlık 4. sınıf öğrencilerine açık olacak yarışmada projeler 15 Ekim 2014 tarihine kadar teslim edilebilecek.

Ecrimisil ödenmezse ne olur?

Ecrimisil bedelinin; Ecrimisil İhbarnamesinin, düzeltme talebinde bulunulmuş ise Ecrimisil Düzeltme İhbarnamesinin ilgilisine tebliğ tarihinden itibaren 30 gün içinde muhasebe birimlerine ödenmesi gerekiyor. Peki ecrimisil ödenmezse ne olur?

Gayrimenkul sermaye iradı 2. taksiti ne zaman ödenir?

Gayrimenkul sermaye iradı, taşınmaz malların kiraya verilmesinden elde edilen gelir için ödeniyor. Vergi iki eşit taksit halinde ödenebiliyor. Peki, gayrimenkul sermaye iradı 2. taksiti ne zaman ödenir?

toki taksiti ödenmezse ne olur Haberi

toki taksiti ödenmezse ne olur

İptal edilen toki sözleşmesi!

Mevcut piyasa koşullarında konut sahibi olma imkanı bulunmayan yoksul, alt, dar ve orta gelir gruplarına yönelik konut üreten TOKİ'den konut alanlara tapuları borçlarının bitiminden sonra teslim ediliyor. TOKİ'den ev alma hakkına sahip olan vatandaşlar, bir takım sorunlar yaşayabiliyor.


TOKİ'den ev sahibi olanların yaşadığı sorunlar arasında taksitlerin ödenememesi ve dolayısı ile sözleşmenin feshedilmesi yer alıyor. Peki, TOKİ sözleşmesi iptal edilirse ne olur?


TOKİ taksitlerin gecikmesi halinde, sözleşmede yazılı olan oranda gecikme faizi ödeniyor. 


Alıcının, ödemekle yükümlü olduğu taksitlerden birbirini izleyen en az iki taksitini ödeyememesi ve ödenmeyen taksit toplamının satış bedelinin onda birinden fazla olması halinde; sözleşmede yer alan hükümler doğrultusunda alıcının sözleşmesi, iki ihtarname çekildikten sonra idare tarafından feshedilebiliyor.


TOKİ sözleşmenin feshi halinde taksitler iade edilebilir mi?

Sözleşmenin feshi halinde, başvuru...