19 / 05 / 2024

TOKİ taksitleri 2014 zamları

TOKİ taksitleri 2014 zamları

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ( TOKİ ), 2014 yılı ikinci altı aylık dönemde geri ödemelerde yeniden değerlendirme oranları belli oldu. TOKİ taksitleri 2014 zamları belirlendi...

TOKİ taksit ödemeleri 2022 ne zaman başlayacak? Taksitler nasıl ödenecek? Hemen bakın!

TOKİ taksit ödemeleri 2022 ne zaman başlıyacak sorusunun yanıtı TOKİ projelerinebaşvuru yapanlar tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki TOKİ taksitleri nasıl ödenecek? Hemen bakın...

TOKİ kuralarına dair detaylar! TOKİ Kuraları canlı yayın hangi kanalda?

TOKİ sosyal konut projeleri gündemde yer alan konuların başında gelmektedir. TOKİ kuralarını izlemek isteyenler, kuraların nereden izlendiği, TOKİ taksitleri, ve daha pek çok konu da araştırmaktadır. İşte o detaylar!

TOKİ taksitleri sabit mi? Ödemeler ne zaman başlayacak?

TOKİ taksitleri sabit mi? TOKİ sosyal konut 2022 taksitleri ne kadar? İşte merak edilen soruların yanıtları...

TOKİ 250 bin sosyal konut projesi taksitleri zamlanacak mı? Taksitler ne kadar olacak?

TOKİ 250 bin sosyal konut projesi kapsamında başvurular başladı. Başvuru yapanlar ya da başvuru yapacak vatandaşalar detayları araştırıyor. "TOKİ taksitleri sabit mi?" sorusunun yanıtı da en çok araştırılanlar arasında yer alıyor. Peki, TOKİ 250 bin konut projesinde taksitler yükselecek mi, taksit b

TOKİ sosyal konut projesi kaç taksit? TOKİ sosyal konut asgari ücretli taksitleri ne kadar olacak?

TOKİ sosyal konut projeleri ev almak isteyen vatandaşların gündeminde yer alıyor. Bu bağlamda TOKİ sosyal konut asgari ücretli taksitleri ne kadar olacak? sorusu sıklıkla soruluyor. İşte merak detaylar!

TOKİ taksitleri zam oranı 2022 belli oldu!

TOKİ taksitleri zam oranı 2022 TOKİ'den ev alan vatandaşlar tarafından en çok aratılan ve en çok merak edilen sorular arasında yer alıyor. TOKİ taksitleri zam oranı 2022 ne kadar oldu? TOKİ taksitleri zam oranı 2022 açıklandı mı? İşte merak edilen soruların yanıtları...

TOKİ 2022 taksitleri ne kadar?

TOKİ 2022 taksitleri ne kadar sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Peki milyonlarca kişi tarafından merak edilen TOKİ 2022 taksitleri ne kadar oldu? İşte TOKİ 2022 taksitleri...

TOKİ taksitleri 2022!

TOKİ taksitleri 2022 haberimizde yer alıyor. Peki milyonlarca kişi tarafından merak edilen TOKİ taksitleri 2022 ne kadar oldu? İşte TOKİ taksitleri 2022...

TOKİ taksitleri zam oranı 2022 ne kadar?

TOKİ taksitleri zam oranı 2022 belli oldu mu sorusunun yanıtı TOKİ'den ev alan vatandaşlar tarafından en çok aratılan ve en çok merak edilen sorular arasında yer alıyor. Peki TOKİ taksitleri zam oranı 2022 belli oldu mu? TOKİ taksitleri zam oranı 2022 ne kadar?

20 soruda TOKİ'den ev almak!

TOKİ, her yıl binlerce asgari ücretli ve dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapıyor. TOKİ konut şartları neler? TOKİ taksitleri ne kadar? TOKİ'den konut alım peşinatı ne kadar? İşte tüm merak edilenler..

TOKİ konut taksitleri ne kadar ertelendi?

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, TOKİ’den taksitleri devam eden vatandaşlar için borç erteleme uygulandığını açıkladı. Peki konut taksitleri ne kadar ertelendi?

TOKİ Balıkesir Edincik 2. Etap emekli aylık taksitleri!

15 Şubat 2016 Pazartesi günü kurayla satışa sunulacak TOKİ Balıkesir Edincik Konutları fiyatları 71 bin 465 TL'den başlıyor. Peki TOKİ Balıkesir Edincik 2. Etap emekli aylık taksitleri ne kadar?

TOKİ Afyon Merkez Zafer Mahallesi aylık taksitleri!

Kura yöntemiyle emekliye özel satışa sunulan TOKİ Afyon Merkez Zafer Mahallesi Konutları 2+1 olarak tasarlandı. Peki TOKİ Afyon Merkez Zafer Mahallesi aylık taksitleri ne kadar?

TOKİ taksitleri 2014 zamları Haberi

TOKİ taksitleri 2014 zamları


Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ( TOKİ ), 2014 yılı ikinci altı aylık dönemde geri ödemelerde yeniden değerlendirme oranları belli oldu. TOKİ taksitleri 2014 zamları belirlendi.




Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’ndan açılan konut kredilerinin kullanım ve geri ödemelerine uygulanacak artış oranı yüzde 6,50 olarak belirlendi.



TOKİ taksitleri 2014 zamları!



İdare tarafından inşa ettirilen ve bir önceki altı aylık memur maaş artış oranına bağlı olarak satışa sunulan yeni projelerin, geri ödemelerine esas borç bakiyeleri ve taksit bedelleri, bir önceki altı aylık dönemdeki (1 Ocak - 30 Haziran 2014 dönemi) memur maaş artış oranı ile güncellenecektir. Bu oran yüzde 6,50 olarak belirlendi.



Temmuz-Aralık TOKİ taksitleri 2014 zamları belirlendi. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 2014 yılı ikinci altı aylık dönemde geri ödemelerde yeniden değerlendirme oranları açıklandı.



İdare...