02 / 05 / 2024

toki taşınmazları satışa mı çıkardı

toki taşınmazları satışa mı çıkardı

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), yatırımcıya yeni fırsatlar sunmaya devam ediyor. TOKİ, Erzincan Üzümlü'deki işyerlerini 7 bin 500 liradan başlayan fiyatlarla açık arttırma yöntemiyle satacak.

TOKİ'den 29 ilde satılık 125 gayrimenkul!

TOKİ, yatırımcıya yeni fırsatlar sunmaya devam ediyor.İdare, Ankara, İstanbul, Bursa, Adana, Balıkesir, Diyarbakır, Malatya ve Trabzon gibi büyükşehirlerin de aralarında bulunduğu 29 ilde 125 taşınmazı satışa çıkarıyor.

Hazine ve Maliye Bakanlığı açıkladı! 4 şehirdeki 5 taşınmaz satışa çıkarıldı...

Özelleştirme İdaresi, Ankara, Aydın, Sakarya ve Yalova'da bulunan 5 taşınmazı satışa çıkardığını duyurdu.İşte haberin ayrıntıları...

O ilde 5 taşınmaz satılacak!

Bayburt İl Özel İdaresi, Bayburt’ta 5 adet taşınmazı satışa çıkardı. Taşınmazlar için 15 Aralık’ta ihale düzenlenecek.

Karayolları, Sivas’taki 4 taşınmazı satışa çıkardı!

Karayolları Genel Müdürlüğü 16’ncı Bölge Müdürlüğü, Sivas’ta 4 adet taşınmazı satışa çıkardı. Taşınmazlarının tümünün Suşehri ilçesindeki farklı köylerde yer aldığı öğrenildi.

Belediyelerin son bir ayda satışa çıkardığı gayrimenkullerin değeri 10 milyar lira yaklaştı!

Türkiye genelinde, belediyelerin, son bir ayda satışa çıkardığı gayrimenkullerin değeri 10 milyar liraya yaklaştı. Büyükşehir ve ilçe belediyelerinin 9 Temmuz - 13 Ağustos tarihleri arasında 633 taşınmazı satışa çıkardı.

Borç nedeniyle İstanbul Başakşehir’deki taşınmazlar satışa çıkarıldı

İstanbul Başakşehir ilçesindeki bir borç nedeniyle, aşağıda cinsi, miktarı ve değerleri belirtilen taşınmazlar satışa çıkarıldı. İlgili taşınmazlar, e-devlet üzerinden erişim sağlanabilen esatis.uyap.gov.tr adresinde 2023/22531 TLMT. sayılı dosya numarasıyla detaylı olarak görüntülenebilir.

Bu fırsatı değerlendirin! O ilimizde belediye taşınmazları satışa çıkardı! 6 Mart 2023’teki ihaleyi kaçırmayın!

Yatırımcıları sevindiren bir haber daha geldi. Belediye tarafından 4 taşınmaz ihale usulüyle satılıyor. Kaçırılmayacak fırsatın ihalesi ise 6 Mart 2023’te yapılacak.

TOKİ 30 konutu satışa çıkardı! Fiyatlar belli oldu! 515 bin TL'den başlıyor! 2+1 ve 3+1 konut fırsatı sizleri bekliyor

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından son dakika duyurusu geldi. 30 konutun satışa çıkarıldığını duyuran TOKİ fiyat listesini açıkladı. 515 bin TL'den başlayan konutların satışları kura ile yapılacak. İşte ayrıntılar...

Belediye'den büyük fırsat! Başkentte 20 dükkan satışa çıktı! Hemen bakın...

Ankara Şereflikoçhisar Belediyesi Başkanlığı tarfından Boğaziçi Mahallesinde yer alan 20 adet taşınmaz satışa sunuldu. 

İstanbul Ankara ve İzmir'deki Hazine'ye ait taşınmazlar satılıp imar planı değişti! İşte yeni sahipleri

Özelleştirme kapsamındaki bazı taşınmazların satışı ve imar planı değişikliği onaylandı. Mülkiyeti Maliye Hazinesi'ne kayıtlı Ankara, İstanbul ve İzmir'deki taşınmazlara en yüksek fiyat tekliflerini veren şirketler belli oldu. İşte detaylar...

TOKİ Bursa projesini satışa çıkardı! İnegöl'de 1.449 lira taksitle 2+1 daire!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bursa İnegöl projesini satışa çıkardı. Proje için ödenecek taksit bedeller 1.449 TL'den başlıyor...

29 ilde 5 bin hazine arazisi satışa çıkacak! Peşin ödeyene indirim de yapılacak

AK Parti'nin TBMM gündemine getirdiği Torba Yasa Teklifiyle 29 ilde 5 bin hazine taşınmazı satışa çıkacak. 15 bin kişinin üzerinde yaşadığı bu arazilerden satın alanlara peşin ödemeleri halinde indirimler de yapılacak.

Ataşehir'deki 28 bin metrekarelik taşınmazın satışa çıkarılması teklifi reddedildi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin, İstanbul Ataşehir'de imar planlarında metro istasyonu ve park şeklinde görülen taşınmazı satışa çıkarılması teklifi İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nde oy birliğiyle reddedildi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi 20 gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi mülkiyeti kendilerine ait olan 20 adet taşınmazı satışa çıkardı. Taşınmazların ihalesi 29 Temmuz'da gerçekleşecek.

toki taşınmazları satışa mı çıkardı Haberi

toki taşınmazları satışa mı çıkardı

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), yatırımcıya yeni fırsatlar sunmaya devam ediyor.


TOKİ, Ankara, İstanbul, Bursa, Adana, Balıkesir, Diyarbakır, Malatya, Trabzon ve Erzincan gibi büyükşehirlerin de aralarında bulunduğu 29 ilde 125 taşınmazı satışa çıkarıyor. Açık arttırma yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek taşınmalar yüzde 10-15-25 peşin 96-108-120 ay vade seçenekleriyle alıcıya sunulacak. TOKİ, Erzincan Üzümlü'deki işyerlerini ise 7 bin 500 liradan başlayan fiyatlarla açık arttırma yöntemiyle satacak.


29 İLDE 125 TAŞINMAZ


11 Ağustos'ta 2015 tarihinde düzenlenecek açık arttırmada; Adana, Afyonkarahisar, Ankara, Aydın, Balıkesir, Bursa, Bolu, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Gaziantep, Hatay, Iğdır, İstanbul, Kahramanmaraş, Kırıkkale, Malatya, Mersin, Ordu, Osmaniye, Sivas, Şanlıurfa, Tokat, Trabzon, Yozgat, Zonguldak illerinde, 97 işyeri ve 28 konut olmak üzere toplam 125 taşınmaz satışa sunulacak.


KUZEY ANKARA'DA 16 KONUT SATILACAK


Başkent Ankara'nın...