10 / 05 / 2024

TOKİ Taşkesti başvuruları

TOKİ Taşkesti başvuruları

Mudurnuya bağı Taşkesti beldesinde TOKİ tarafından yapılan dükkanlar ihale ile satışa çıkarıldı. TOKİ tarafından duyurulan ilanda şöyle denildi: Toplam 182 adet taşınmaz, 21 Ağustos 2014 tarihinde gerçekleştirilecek

TOKİ Tokat 2019 başvuruları 2 Mayıs'ta başlıyor!

TOKİ Tokat 2019 başvuruları 2 Mayıs 2019 tarihi itibariyle başlıyor. Projede toplam 20 adet konut bulunuyor.

TOKİ Kırşehir Akpınar 3. Etap'ta başvurular 29 Eylül'de son!

Toplu Konut idaresi (TOKİ), Kırşehir'in Akpınar İlçesi'nde inşa edecek 3. Etap konutları için ihaleye çıktı. TOKİ konutlarında başvurular için son tarih 29 Eylül olarak belirlendi.

TOKİ Adana Seyhan başvuruları 2017!

TOKİ'nin Adana Seyhan Barış Mahallesi 1. Etap'ta yer alan 1 adet konut için başvurular yarın başlayacak. TOKİ Adana Seyhan başvuruları 2017...

TOKİ Osmaniye Sumbas'ta konut başvuruları başladı!

Osmaniye Sumbas ilçesinde yapımı planlanan TOKİ Konutları için başvuru şartları ve tarihleri açıklandı. Sumbas Belediye Başkanı Mustafa Nuri Nuhoğlu," Sumbas Toki Konutları Başvuruları başladı" sözleriyle müjdeli haberi duyurdu.

TOKİ Konya Taşkent başvuruları sona erdi!

Konya Taşkent Toplu Konut Uygulaması projesinde yer alan 20 adet konut kuralı olarak satılacak. TOKİ Konya Taşkent başvuruları sona erdi.

TOKİ Konya Taşkent başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Konya Taşkent başvuruları bugün başlıyor. 20 adet konutun yer aldığı proje için başvuruları 11 Kasım 2016 tarihine kadar devam edecek.

TOKİ Konya Taşkent başvuruları!

TOKİ ve Taşkent Belediyesi işbirliğinde gerçekleştirilmiş olan Konya Taşkent Projesi kapsamında TOKİ stoklarında yer alan 20 adet konut kuralı olarak satılıyor. Peki, TOKİ Konya Taşkent başvuruları ne zaman?

TOKİ Sivas Yenimahalle başvuruları ne zaman bitiyor?

Ödemelere göre 120 aya kadar vade sağlanan projede 40 adet daire satışta. Peki TOKİ Sivas Yenimahalle başvuruları ne zaman bitiyor?

TOKİ Sivas Gemerek başvuruları başladı!

TOKİ'nin Sivas Gemerek'te hayata geçirdiği projenin stoklarında yer alan 24 adet konut kurasız olarak açık satışta. TOKİ Sivas Gemerek başvuruları başladı..

Giresun Alucra TOKİ 2.Etap başvuruları!

Peşinlerin 10 bin 579 TL'den başladığı projede 8 adet daire satışta. İşte Giresun Alucra TOKİ 2.Etap başvuruları...

TOKİ Manisa Kula başvuruları!

TOKİ Manisa Kula başvuruları 29 Ağustos'ta başlayacak. Projede ev fiyatları 71 bin 093 TL'den başlıyor ve yükseliyor.

TOKİ Ankara Ayaş başvuruları bugün başlıyor!

Toplam 10 adet dairenin satışa çıkarıldığı projede daireler 76 bin 900 TL'ye satışta. TOKİ Ankara Ayaş başvuruları bugün başlıyor.

TOKİ Sivas İmranlı başvuruları bugün başlıyor!

Peşin ödemelerin 8 bin 552 TL olduğı projede 6 adet daire satışta. TOKİ Sivas İmranlı başvuruları bugün başlıyor....

TOKİ Taşkesti başvuruları Haberi

TOKİ Taşkesti başvuruları

TOKİ tarafından duyurulan ilanda şöyle denildi: "İdaremiz mülkiyetinde bulunan 137 adet işyeri ile 45 adet konut olmak üzere toplam 182 adet taşınmaz, 21 Ağustos 2014 tarihinde gerçekleştirilecek Açık Artırma (teklif alma) ile satışa sunulmuştur. 



Açık Artırmaya ilişkin bankacılık hizmetleri Türkiye Halk Bankası A.Ş. ve T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Tarafından yürütülecek olup, başvurular/teminatlar anılan Bankalar tarafından yetkilendirilmiş şubeler aracılığı ile kabul edilecektir. Ayrıca, açık artırma (teklif alma) gününde müzayedenin yapılacağı salon önlerinde kurulacak stantlarda ve Banka şubelerinde başvuru kabul edilecektir. Satış işlemlerine yönelik tanıtım ve satış organizasyonu hizmetleri Turyap A.Ş (Tel: 444 2 780 /www.turyap.com.tr) tarafından yerine getirilmektedir." 



Bolu...