03 / 05 / 2024

toki Tavşanlı 118 konut

toki Tavşanlı 118 konut

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Tavşanlı'ya yaptırılan 118 konut için müracaatlar 27 Aralık 216 tarihinde başlıyor, 20 Ocak 2017'DE sona ediyor. Başvurular Halk Bankası Tavşanlı Şubesine yapılacak. Konut belirleme kurası ise 31 Ocak 2017'de gerçekleştirilecek

Tavşanlı'da 118 konut ihaleye çıkacak!

Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler Dağçeşme Mahallesi’ne TOKİ kanalıyla 118 adet 2+1 konut yapılması için karar çıktığını müjdeledi.

TOKİ'den Şanlıurfalılara büyük müjde! 603 yeni konutu sakın kaçırmayın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa'da inşa edeceği 603 yeni konutun ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ'den Şanlıurfa'nın o ilçesine 1.453 konutluk 3 yeni proje! Bu tarihleri sakın kaçırmayın!

81 ilde 250 bin yeni konut müjdesi veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa'da 1.453 konutluk 3 yeni proje inşa edecek.

TOKİ'den Şanlıurfa'ya 409 konutluk yeni proje müjdesi! 

81 ilde yeni konutlar inşa etmeye devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa'da 409 konut ve 5 dükkanlık yeni proje inşa edecek. 

TOKİ'den Şanlıurfalılara büyük müjde! Tam 603 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa projesinde 603 konut yer alacak. Şanlıurfa TOKİ projesinin ihalesi 8 Aralık'ta gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Şanlıurfa'nın o ilçesine 441 konutluk yeni proje! Sakın kaçırmayın!

81 ilde 250 bin yeni konut müjdesi veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa'da 441 konutluk yeni proje inşa edecek.

Tavşanlı Belediyesi Yalova'da arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Yalova İli Tavşanlı Belediye Başkanlığı, Yalova Altınova'da yer alan arsayı satışa çıkardı. İşte ihale detayları...

TOKİ'den Şanlıurfa'ya 603 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa Eyyübiye projesinin ihalesini yarın saat 15:00'te gerçekleştirecek.

TOKİ Kütahya Tavşanlı projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Kütahya Tavşanlı 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Kütahya Tavşanlı’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Kütahya Tavşanlı’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Kütahya Tavşanlı sosyal konut projesi...

TOKİ'den Şanlıurfa'ya 603 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa projesinin ihalesini 22 Eylül tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ’den Şanlıurfa Ceylanpınar’da 130 tane ucuz konut fırsatı!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri açıklandığı ilk günden itibaren tüm Türkiye’nin gündeminde. TOKİ Şanlıurfa Ceylanpınar ilçesinde de projeye başlayacak. Peki TOKİ Şanlıurfa Ceylanpınar Sosyal Konut Projesi’nin detayları neler? İşte ayrıntılar…

TOKİ'den Şanlıurfalılara son dakika ucuz konut müjdesi! 603 ucuz konut için düğmeye basıldı! Sakın kaçırmayın!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa projesi için düğmeye bastı. Söz konusu proje 22 Eylül'de ihaleye çıkacak...

TOKİ'den Şanlıurfa'ya 246 konut ve 223 dükkan geliyor! İhalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa projesinin ihalesini yarın saat 11:30'da gerçekleştirecek. İşte merakla beklenen proje ile ilgili detaylar...

TOKİ'den Şanlıurfalılara son dakika müjdesi! 1.000'e yakın yeni konut geliyor!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa projeleri için düğmeye bastı. İşte TOKİ Şanlıurfa projeleri detayları...

toki Tavşanlı 118 konut Haberi

toki Tavşanlı 118 konut

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Tavşanlı'ya yaptırılan 118 konut için müracaatlar 27 Aralık 216 tarihinde başlıyor, 20 Ocak 2017'DE sona ediyor. Başvurular Halk Bankası Tavşanlı Şubesine yapılacak. Konut belirleme kurası ise 31 Ocak 2017'de gerçekleştirilecek.


KİMLER BAŞVURABİLİR?

Bir hane halkı adına, yani kişinin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocukları adına yalnızca bir adet başvuru yapılabilecektir. 

Başvuru yapacak kişilerin; 

1- T.C. vatandaşı olması, 

2- Kütahya sınırları içerisinde 1 (bir) yıldan az olmamak koşulu ile ikamet ediyor olması veya projenin bulunduğu il nüfusuna kayıtlı olması (Şehit Aileleri, Terör, Harp ve Vazife Malulleri ile bunların Dul ve Yetimleri kategorisinde başvuracakların en az 3 yıldır ikamet ediyor olması veya il nüfusuna kayıtlı olması gerekmektedir.)

3- Toplu Konut İdaresinden konut satın almamış olması ve Toplu Konut İdaresinden konut kredisi kullanmamış...