01 / 05 / 2024

toki temmuzda satışa çıkacak projeler

toki temmuzda satışa çıkacak projeler

TOKİ Temmuz ayında bin 261 konutu satışa çıkarıyor. İşte ucuz konut fırsatlarının sunulduğu o iller...

Kırıkkale Delice TOKİ konutları satışa çıkıyor!

Kırıkkale'nin  Delice İlçesi Karabekir Mahallesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından inşa edilen 2.Etap TOKİ konutları satışa çıkarıldı. 

Bigadiç alt gelir TOKİ projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Balıkesir Bigadiç alt gelir grubu projesi bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ'nin satışa çıkardığı arsayı Karşıyaka Belediyesi aldı!

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde Hazine’ye ait olan ve senelerdir belediye hizmet alanı olarak kullanılan arsa TOKİ tarafından açık artırmayla satışa çıkarıldı. 8,5 dönümlük arsayı 21 milyon 400 bin lira bedelle Karşıyaka Belediyesi aldı.

Ordu TOKİ Konutları satışa çıkıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı iş birliği ile Altınordu ilçesi eski kamyon garajında inşa edilen konutlar satışa çıkıyor.

Niksar TOKİ projesi satışa çıktı!

Tokat Niksar projesinde yer alan orta gelir konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

Giresun TOKİ Konutları satışa çıkarıldı!

Giresun'un Güce ilçesinde Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yaptırılan 53 konut satışa çıkarıldı. Kaymakam Mustafa Köleoğlu, TOKİ'ııin yaptığı 110 konuttan satışı yapılmayan 53 konut için müracaatların tekrar alınmaya başladığını söyledi.

Giresun Güce TOKİ Konutları satışa çıkarıldı!

Güce'de, Toplu Konut İdaresi tarafından yaptırılan 53 konut satışa çıkarıldı. Kaymakam Mustafa Köleoğlu, yaptığı açıklamada, TOKİ'nin yaptığı 110 konuttan satışı yapılmayan 53 konut için müracaatların tekrar alınmaya başladığını söyledi.

TOKİ’nin satışa sunduğu 45 daire 5 dakikada satıldı!

Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde TOKİ tarafından yaptırılan ve başvuru önceliğine göre satışa çıkartılan 45 daire, 5 dakika içinde tükendi. Yıllardır ev sahibi olma hayalini kuran vatandaşlar konutlardan alabilmek için geceden sıraya girdi.

Gömü'de Tarımköy TOKİ Konutları satışa çıkarıldı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Gömü'de, toplam maliyeti 103 bin lira olan Tarımköy Konutları satışa çıkarıldı. Açık satış işlemleri için müracaatlar 30 Eylül'de sona erecek.

Edirne Belediyesi'nin TOKİ evleri satışa çıktı!

Edirne Belediye Başkanlığı'na ait Fırınlarsırtı mevkiinde bulunan Toki Evleri açık artırma usulü satışa çıkıyor. İhale 17 Şubat 2015 Salı günü 14.00'de yapılacak.

TOKi, 17 şehirdeki 32 arsayı satışa çıkarıyor!

TOKİ, İstanbul,Ankara, İzmir, Eskişehir, Adana, Erzurum ve Kayseri gibi büyükşehirlerin de aralarında bulunduğu 17 şehirdeki 32 arsayı satışa çıkaracak.

TOKİ, 17 şehirdeki 32 arsayı satışa çıkarıyor!

TOKİ, İstanbul, Ankara, İzmir, Eskişehir, Adana, Erzurum ve Kayseri gibi büyükşehirlerin de aralarında bulunduğu 17 şehirdeki 32 taşınmazı, 22 Ocak 2015'te açık arttırmayla satışa sunacak.

TOKİ 17 şehirdeki 32 arsayı satışa çıkaracak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi, İstanbul, Ankara, İzmir, Eskişehir, Adana, Erzurum ve Kayseri gibi büyükşehirlerin de aralarında bulunduğu 17 şehirdeki 32 arsayı satışa çıkaracak..

toki temmuzda satışa çıkacak projeler Haberi

toki temmuzda satışa çıkacak projeler



Dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapmaya devam eden Başbakanlık Toplu konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Temmuz ayında bin 261 adet konutu kurayla satışa çıkaracak.  İşte ucuz konut fırsatının sunulduğu o 7 il...



1-Muğla Emirbeyazıt 948 konut

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Muğla Menteşe Emirbeyazıt Mahallesi'nde yer alan 948 adet konutu satışa çıkardı. Projedeki konutların en düşük satış bedeli 145 bin 364 TL, en yüksek satış bedeli ise 278 bin 153 TL olarak belirlendi. Muğla Emirbeyazıt 948 konut için son başvuru tarihi 7 Ağustos olarak belirlendi.



2-Düzce Merkez Camikebir 138 konut

TOKİ Düzce Merkez Camikebir projesinde yer alan 138 adet konut için başvurular bugün başladı. Konut fiyatlarının 291 bin 527 TL ile 478 bin 193 TL arasında değiştiği projede 16 adet 2+1, 85 adet 3+1, 37...