30 / 04 / 2024

toki teslimleri nerede yapıldı

toki teslimleri nerede yapıldı

TOKİ tarafından Yamanlar Mahallesinde yapılacak 2 'inci Etap konutlar İçin yüklenici firmaya yer teslimi yapıldı. Yüklenici firma yetkililerinin önümüzdeki günlerde Eskipazar'a gelerek çalışmalara başlaması bekleniyor.

Ankara TOKİ 2022 nerede yapılacak? İşte TOKİ Ankara konut projesi detayları!

TOKİ sosyal konut projelerinin ilk temelleri atıldı. Temeller Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Ankara'nın Sincan ilçesinde düzenlenen toplu törenle atıldı. Peki Ankara TOKİ 2022 nerede yapılacak? İşte detaylar!

TOKİ Karabağlar kura sonucu 24.02.2020 sorgulama! Karabağlar TOKİ kurası nerede?

TOKİ Karabağlar kura sonucu 24.02.2020 sorgulama! Karabağlar TOKİ kurası nerede ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Karabağlar kura sonuçları...

Karaman'da TOKİ teslimleri başlayacak!

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, TOKİ'nin yaptığı Piri Reis Vadisi Projesi'nde yer alan sosyal tesis ve yeşil alanlarda incelemeler yaptı. 

Karaman OSB TOKİ kurası nerede?

TOKİ ve Karaman Belediyesi'nin birlikte hayata geçirdiği Karaman OSB projesi toplamda 428 adet daireden meydana geliyor. Peki, Karaman OSB TOKİ kurası nerede?

Çorum Alaca 2. Etap TOKİ kurası nerede?

Çorum Alaca Belediyesi'nin TOKİ ortaklığıyla hayata geçirdiği Çorum Alaca 2. Etap projesinde sona gelindi. Peki, Çorum Alaca 2. Etap TOKİ kurası nerede?

Konya Hadim TOKİ kurası nerede?

Konya Hadim Belediyesi katkısıyla hayata geçirilen projede 171 adet daire mevcut. Peki Konya Hadim TOKİ kurası nerede?

Ataşehir Emekevler TOKİ kurası nerede?

Taksitlerin 180 TL'den başladığı projede 632 adet daire bulunuyor. Peki Ataşehir Emekevler TOKİ kurası nerede?

Konya Ilgın TOKİ kurası nerede?

3+1 ve 4+1'lerin kura çekilişinin yapılmayacağı projede 2+1'ler için kura çekilişi bugün yapılacak. Peki Konya Ilgın TOKİ kurası nerede?

2016 Konya Ilgın TOKİ kurası nerede?

Toplamda 69 adet 2+1 konut için 74 başvuru, 473 adet 3+1 konut için 112 başvuru ve 67 adet 4+1 konut için 8 başvuru alındı. Peki 2016 Konya Ilgın TOKİ kurası nerede?

Zonguldak Kdz Ereğli TOKİ kurası nerede?

TOKİ Zonguldak Kdz'de toplamda 200 adet daire emekliler için satışta. Peki Zonguldak Kdz Ereğli TOKİ kurası nerede?

Zonguldak Kdz.Ereğli Emekli TOKİ kurası nerede?

200 adet konutluk Zonguldak Kdz.Ereğli Emekli TOKİ projesinde kura çekilişi için geri sayım başladı. Peki, Zonguldak Kdz.Ereğli Emekli TOKİ kurası nerede?

Tosya 2. Etap TOKİ kurası nerede?

TOKİ'nin Kastamonu Tosya Beşevler bölgesinde projelendirdiği 262 konutluk Tosya 2. Etap projesinde kura çekimi yaklaştı. Peki, Tosya 2. Etap TOKİ kurası nerede?

Niğde Çamardı 3. Etap TOKİ kurası nerede çekilecek?

Toplamda 212 daireden meydana gelen Niğde Çamardı 3. Etap projesi için kura yarın çekilecek. Peki, Niğde Çamardı 3. Etap TOKİ kurası nerede çekilecek?

toki teslimleri nerede yapıldı Haberi

toki teslimleri nerede yapıldı

Yamanlar Mahallesine yapılacak olan 2. Etap konutlar İçin 16 Eylül'de yapılan ihale sürecinin ardından 2. Etap 177 Adet Konut, 1'er Adet Cami, Büfe inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı İşinin Ecem Nur İnşaat ve En Yapı Grup İş ortaklığı uhdesinde kaldığı ve 27.11.2014 tarihi itibariyle yüklenici firmaya yer teslimi yapıldığı bildirildi. Ecem Nur İnşaat ve En Yapı Grup iş ortaklığı ile Eskipazar'da inşa edilecek 2.Etap TOKİ konutları İçin Toplu Konut İdaresi tarafından yüklenici firmaya yer teslimi yapılmasının ardından yüklenici firma yetkililerinin önümüzdeki günlerde Eskipazar'a gelerek çalışmalara başlaması bekleniyor. 


Safranbolu'da son...