02 / 05 / 2024

TOKİ Tosya Hocaimat projesi

TOKİ Tosya Hocaimat projesi

TOKİ tarafından Kastamonu’nun Tosya ilçesinde inşa edilecek 262 konutun ihalesi yapıldı. Konutların 218’i 2+1 planında 44’ü ise 3+1 planında yapılacak.

TOKİ Tosya Hocaimat 262 konut ihalesi bugün!

TOKİ Kastamonu Tosya Hocaimat'ta 262 adet konut ve 2 dükkanlı ticaret merkezi yaptıracak. Alt yapı ve inşaat işleri ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Tok Müteahhitlik Hafriyat İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tok Müteahhitlik Hafriyat İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Şerife Şahin tarafından kuruldu.

Sahurda ne yenmeli? Sahurda en çok ne tok tutar?

Sahurda ne yenmeli ve içilmeli? Hangi yiyecekler sahurda tok tutar? İşte Ramazan ayına girdiğimiz şu günlerde sıklıkla sorulmaktadır. İşte detaylar!

Kastamonu Tosya TOKİ kura çekişi ne zaman?

Kastamonu Tosya TOKİ kura çekişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Peki Kastamonu Tosya TOKİ kura çekişi ne zaman? İşte Kastamonu Tosya TOKİ kura çekişi ne zaman sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Kastamonu Tosya TOKİ başvuruları başladı!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen TOKİ'nin Kastamonu Tosya projesi satışa çıktı.

Hasan Tok: Ergene'deki arazi mutlak koruma alandır!

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nin emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Hasan Tok, Çorlu/Ergene kesimindeki Marmaracık köyü sınırlarında bulunan tarım arazisinin mutlak koruma alanı olduğunu dile getirdi. Hürriyet köşe yazarlarından Yalçın Bayer söz konusu araziyi kaleme aldı.

Tosya Belediyesi, iş yerlerini kapatan esnaftan kira almayacak!

Kastamonu Tosya Belediyesi, pandemi döneminde kepenklerini indiren esnaftan kira ücreti almayacağını açıkladı. 

TOKİ'den Kastamonu Tosya'ya 2 yeni okul! İhalesi bugün!

Kastamonu İli, Tosya İlçesi Dilküşah Mahallesi (Tosya Dumlupınar Ortaokulu) 12 Derslikli Eğitim Yapısı, Merkez İlçesi Saraçlar Mahallesi (Ceritoğlu İlkokulu) 12 Derslikli Eğitim Yapısı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatları İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Kastamonu Tosya kura sonuçları 8 Haziran 2020!

TOKİ Kastamonu Tosya kura sonuçları 8 Haziran 2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Kastamonu Tosya kura sonuçları 8 Haziran 2020 ve TOKİ 100 bin konut Tosya kura sonuçları kazananlar listesi...

TOKİ Kastamonu Tosya 2020 kura çekilişi bugün!

TOKİ Kastamonu Tosya 2020 projesinde yer alan alan 100 adet konutun kura çekilişi bugün yapılacak.

 Hanefi Tok: Çaykara her alanda dönüşüyor!

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, geçmiş 5 yıllık belediye başkanlığı dönemi çalışmalarını ve yeni dönem projeleri hakkında açıklamalarda bulundu...

Tosya Yaren İnşaat Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tosya Yaren İnşaat Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi  bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Yıldırım tarafından kuruldu.

Tosya Belediye Meclisi Haziran ayı toplantısı gerçekleştirildi!

Tosya Belediye Meclisi Haziran ayı meclis toplantısını belediye hizmet binasında gerçekleştirildi.

Tosya Belediyesi 3 farklı projeyle kent meydanını değiştiriyor!

Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil ve Başkan Yardımcısı Mustafa Mola Kastamonu Cumhuriyet Meydanını projeleri için yerinde incelemeler yaptı.

TOKİ Tosya Hocaimat projesi Haberi

TOKİ Tosya Hocaimat projesi

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Kastamonu’nun Tosya ilçesinde inşa edilecek 262 konutun ihalesi yapıldı. 13 Haziran tarihinde gerçekleştirilen ihale kapsamında ayrıca ticaret merkezi inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yer alıyor.



Hocaimat Mahallesi’nde zemin+4 yüksekliğinde inşa edilecek konutların 218’i 2+1 planında 44’ü ise 3+1 planında...