15 / 05 / 2024

TOKİ Trabzon ihalesi ne zaman

TOKİ Trabzon ihalesi ne zaman

Trabzon Çaykara'da Sulatan Murat Yaylası kentsel dönüşüm ve gelişim projesi haksahipliği tespit değerleme, kentsel tasarım hizmet ve teknik danışmanlık alımı işi yapım işi ihalesi bugün saat 11.00'de gerçekleşecek.

TOKİ Trabzon Arsin 221 konut ihalesi 21 Ekim'de!

TOKİ, Trabzon Arsin'de 221 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi 21 Ekim 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Trabzon Maçka'ya 144 yeni konut!

TOKİ Trabzon Maçka Esiroğlu projesi kapsamında 144 konut inşa edecek. TOKİ Maçka projesinin ihalesi yarın saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ Trabzon Şalpazarı 53 konut ihalesi bugün!

Dar gelirli aileler için Türkiye'nin 81 ilinde yeni evler inşa eden TOKİ, Trabzon Şalpazarı projesi için düğmeye bastı. TOKİ Trabzon Şalpazarı'nda 53 yeni konut inşa edecek. 

Trabzon Ortahisar kentsel dönüşüm projesi ihalesi 2 Eylül'de!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin konut hayata geçirmeyi hedefleyen TOKİ, Trabzon Ortahisar kentsel dönüşüm projesi ihalesini 2 Eylül tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Trabzon 144 konut ihalesi bugün!

Dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden TOKİ, Trabzon İli Maçka İlçesi Esiroğlu Mahallesi 2. Etap 144 Adet Konut ve 2 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ Trabzon Millet Bahçesi ihalesi bugün!

TOKİ Trabzon İli, Vakfıkebir İlçesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün...

TOKİ Trabzon Millet Bahçesi ihalesi 10 Eylül'de!

TOKİ Trabzon İli, Vakfıkebir İlçesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 10 Eylül'de yapılacak...

TOKİ Trabzon Şalpazarı hükümet konağı ihalesi yarın!

TOKİ Trabzon İli Şalpazarı İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlenmesi İşi yapım işi ihalesi yarın saat 15:00'te gerçekleştirilecek. 

TOKİ Trabzon Yomra 511 konut ihalesi 9 Ekim'de!

TOKİ Trabzon İli, Yomra İlçesi'nde 511 adet yeni konut inşa edecek. TOKİ Trabzon Yomra 511 konut ihalesi 9 Ekim'de.

TOKİ Trabzon Beşikdüzü 141 konut ihalesi yarın!

Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında yeni konut üretimine hız kesmeden devam eden TOKİ, Trabzon Beşikdüzü'nde 141 konut inşa edecek.

TOKİ Trabzon Beşikdüzü 141 konut ihalesi 28 Eylül'de!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Trabzon İli, Beşikdüzü İlçesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında yeni konut üretimine devam ediyor.

TOKİ Trabzon Araklı 216 işyeri ihalesi bugün yapılacak!

TOKİ Trabzon İli, Araklı İlçesi Küçük Sanayi Sitesi 216 adet işyeri inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Trabzon Ortahisar Pelitli 41 iş yeri ihalesi 26 Mayıs'ta!

TOKİ Trabzon ili, Ortahisar ilçesi, Pelitli mahallesi'nde 41 adet iş yeri ve 1 adet cami inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi 26 Mayıs 2016 tarihinde yapılacak.

TOKİ Trabzon ihalesi ne zaman Haberi

TOKİ Trabzon ihalesi ne zaman

Trabzon ,li Çaykara ilçesi Sulatan Murat Yaylası kentsel dönüşüm ve gelişim projesi haksahipliği tespit değerleme, kentsel tasarım, mimari proje, modelleme, fizibilite, uzlaşma görüşmeleri hizmet ve teknik danışmanlık alımı işi yapım işi ihalesi bugün saat 11.00'de gerçekleşecek. 


İhale İlanı;


Trabzon İli Çaykara İlçesi Sulatan Murat Yaylası Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi Haksahipliği Tespit Değerleme, Kentsel Tasarım, Mimari Proje, Modelleme, Fizibilite, Uzlaşma Görüşmeleri Hizmet ve Teknik Danışmanlık Alımı İşi hizmet alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İhale Kayıt Numarası:2015/617731-İdarenin

a) Adresi : İstanbul Hizmet Binası Atakent Mah. 221 Sok. No.5 34307 Halkalı KÜÇÜKÇEKMECE/İSTANBUL

b) Telefon ve faks numarası:2124954040 - 2124700316

c) Elektronik Posta Adresi:  

ç) İhale dokümanının...