30 / 04 / 2024

toki trabzon ihalesi

toki trabzon ihalesi

Trabzon İli Akçaabat İlçesi Yıldızlı Belediyesinin Bağlantı Yolu İnşaatı İşi ihalesi 20 Ağustos 2013 tarihinde T.C.Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bilkent Plaza B1 Blok Bilkent 06800 Çankaya Ankara adresinde gerçekleştirilecek

TOKİ Trabzon Araklı Kalecik'te cami restorasyonu ihalesi bugün!

Trabzon Araklı Kalecik Mahallesi'ndeki caminin restorasyon işinin ihalesi bugün 14.30'da yapılıyor...

TOKİ Trabzon Araklı'da cami restorasyon ihalesi 2 Ekim'de!

TOKİ Trabzon Araklı Kalecik Mahallesi'nde cami restorasyon işinin ihalesi 2 Ekim'de yapılıyor...

TOKİ, Trabzon'da 226 konut yaptıracak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon Zağnos'ta 226 konut ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaat işi yaptırmak üzere ihale düzenledi

TOKİ Trabzon projesi için düğmeye basıldı!  Resmen açıklanan bu tarihi kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Trabzon'daki yeni projesi Çarşıbaşı ilçesinde inşa edilecek. Merakla beklenen projenin ihalesi 12 Ekim'de yapılacak.

TOKİ Trabzon 2023 projesiyle 166 konutluk yeni proje geliyor! İhalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Trabzon 2023 projesinin ihalesi yarın gerçekleştirilecek. Trabzon TOKİ projesinde 166 konut yer alacak.

Herkes bekliyordu! TOKİ Trabzon Of projesi için o gün geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen Trabzon projesinin ihalesi yarın gerçekleştirilecek. Projede 94 adet iş yeri ve 27 adet ofis ye alacak.

TOKİ Trabzon Ortahisar 40 konut ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon Ortahisar kentsel dönüşüm projesinin ihalesini bugün saat 14:30'da gerçekleştirecek.

TOKİ Trabzon Güzelyalı 221 konut ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon Güzelyalı Mahallesi projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ Trabzon Arsin 221 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon Arsin projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Trabzon Ortahisar kentsel dönüşüm ihalesi 2 Kasım'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon İli Ortahisar İlçesi Bahçecik Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için düğmeye bastı.

TOKİ Trabzon Arsin 221 konut ihalesi 21 Ekim'de!

TOKİ, Trabzon Arsin'de 221 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi 21 Ekim 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Trabzon Ortahisar kentsel dönüşüm ihalesi bugün!

Kentsel dönüşüm projelerine hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon Ortahisar projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ Trabzon Ortahisar 40 konut ihalesi yarın!

Yeni projeler için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon Ortahisar'da 40 konut inşa edecek. Projenin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Trabzon Şalpazarı 53 konut ihalesi bugün!

Dar gelirli aileler için Türkiye'nin 81 ilinde yeni evler inşa eden TOKİ, Trabzon Şalpazarı projesi için düğmeye bastı. TOKİ Trabzon Şalpazarı'nda 53 yeni konut inşa edecek. 

TOKİ Trabzon 53 konut ihalesi 20 Ağustos'ta!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon Şalpazarı'nda 53 yeni konut inşa edecek. 

TOKİ Trabzon 144 konut ihalesi bugün!

Dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden TOKİ, Trabzon İli Maçka İlçesi Esiroğlu Mahallesi 2. Etap 144 Adet Konut ve 2 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini bugün gerçekleştirecek.

toki trabzon ihalesi Haberi

toki trabzon ihalesi


Trabzon İli Akçaabat İlçesi Yıldızlı Belediyesinin Bağlantı Yolu İnşaatı İşi yapım işi  4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19'uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek.


İhale 20 Ağustos 2013 tarihinde T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bilkent Plaza B1 Blok Bilkent 06800 Çankaya Ankara adresinde gerçekleştirilecek. İşin süresi yer tesliminden itibaren 400 (dört yüz) takvim günü olarak belirlendi.



Detaylı bilgi için