10 / 05 / 2024

TOKİ Ümraniye Uluslararası Finans Merkezi

TOKİ Ümraniye Uluslararası Finans Merkezi

TOKİ uygulamaları kapsamında İstanbul Ümraniye Uluslararası Finans Merkezi yapım işlerinin inşaat aşaması ve inşaat sonrası danışmanlık hizmetleri işi ihalesi 2. oturumu bugün gerçekleşecek.

TOKİ Uluslararası Finans Merkezi yapım işi ihalesi 2. oturumu 29 Eylül'de!

TOKİ uygulamaları kapsamında İstanbul Ümraniye Uluslararası Finans Merkezi yapım işlerinin inşaat aşaması ve inşaat sonrası danışmanlık hizmetleri işi ihalesi 2. oturumu 29 Eylül 2015 tarihinde gerçekleşecek.

TOKİ Ümraniye Uluslararası Finans Merkezi yapım işi ihalesi 16 Haziran'da!

İstanbul ili Ümraniye ilçesi Uluslararası Finans Merkezi yapım işlerinin inşaat aşaması ve inşaat sonrası danışmanlık hizmetleri işi yapım işi ihalesi 16 Haziran 2015 tarihinde gerçekleşecek.

TOKİ Ümraniye Uluslararası Finans Merkezi ihalesi 21 Mayıs'ta!

TOKİ uygulamaları kapsamında İstanbul ili Ümraniye ilçesi Uluslararası Finans Merkezi yapım işlerinin inşaat aşaması ve inşaat sonrası danışmanlık hizmetleri işi yapım işi ihalesi 21 Mayıs'ta gerçekleşecek.

Ebb Consultant Services Lojistik Uluslararası Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ebb Consultant Services Lojistik Uluslararası Dış Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Ergin Büyükbayram tarafından kuruldu.

Ruhama Group Uluslararası Ticaret İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ruhama Group Uluslararası Ticaret İnşaat Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Muhammad Şarafatullah ve Mustafa Çoşkun ortaklığında kuruldu.

Pinga Uluslararası Sağlık Turizmi Ve Seyahat Acentası Limited Şirketi kuruldu!

Pinga Uluslararası Sağlık Turizmi Ve Seyahat Acentası Limited Şirketi Ümraniye'de Mümüne Aydın tarafından kuruldu.

Del Zotti Uluslararası İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Del Zotti Uluslararası İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de Sebile Delzotti tarafından kuruldu.

TOKİ, İstanbul Ümraniye'de 20 bin metrekarelik arazinin imarını değiştirdi: Rezidans ve AVM yapılabilecek!

TOKİ, İstanbul Ümraniye’de konumlanan 27 bin metrekare civarında büyüküğe sahip “metro istasyonları koruma sınırı” içinde arazinin 20 bin metrekaresinde rezidans ve AVM inşa edilmek üzere plan değişikliğine gitti. Binaların yüksekliği 10 kat olarak açıklandı.

Bahri Dağdaş Uluslararası Tarımsal Araştırma Enstitüsü arazilerinin TOKİ'ye devri TBMM'de!

Bahri Dağdaş Uluslararası Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğüne ait tarımsal arazilerin TOKİ'ye devredilmesi Meclis gündemine taşındı. CHP Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, kouyla ilgili soru önergesi verdi. 

Dekon Uluslararası İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dekon Uluslararası İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye’de  50  TL sermaye bedeli ile Batuhan Erdem tarafından kuruldu.

Uluslararası Finans Merkezi'ne 10 katlı konutlar için izin!

Ümraniye’nin yeşil alanlarının, Uluslararası Finans Merkezi’ne yapılacak 'süs bahçesi' için Bakanlık kararıyla kullanılmasına karar verildi. İçinde sağlık merkezinin de olduğu yeşillikler içindeki yaklaşık 15 bin metrekarelik arazinin yerine, 10 katlı konutlar inşa edilecek. 

Bees Uluslararası Nakliyat Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bees Uluslararası Nakliyat Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Bengü Duranlar ve Erdem Duranlar ortaklığında kuruldu. 

İstanbul Uluslararası Finans Merkezi 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul, Ümraniye' de konumlu İstanbul Uluslararası Finans Merkezi Projesi 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Ümraniye- Ataşehir- Göztepe Metrosu'na uluslararası ödül!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Ümraniye- Ataşehir- Göztepe Metrosu, dünyanın önemli mimarlık yarışmalarından olan AEC Excellence Awards’da ödül kazandı.

Justwork Uluslararası Ofis Yönetimi ve İşletmeciliği A.Ş. Meydan İstanbul AVM Şubesi açıldı!

Justwork Uluslararası Ofis Yönetimi ve İşletmeciliği A.Ş. Meydan İstanbul AVM Şubesi bugün Ümraniye'de 13 milyon 750 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Translog Uluslararası Teknik Müşavirlik Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Translog Uluslararası Teknik Müşavirlik Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin bin TL sermaye bedeli ile Burak Başkaya tarafından kuruldu.

TOKİ Ümraniye Uluslararası Finans Merkezi Haberi

TOKİ Ümraniye Uluslararası Finans Merkezi

Toplu Konut idaresi Başkanlığı İstanbul ili Ümraniye ilçesi Uluslararası Finans Merkezi yapım işlerinin inşaat aşaması ve inşaat sonrası danışmanlık hizmetleri işi ihalesi 2. oturumu bugün saat 11.30'da yapılacak.  


Toplamda 1.500 adet konut ve 200 adet ticari ünitenin yer alacağı Ümraniye Uluslararası Finans Merkezi projesi 115 bin 497,01 metrekare arsa alanı ve 160 bin 148,1 metrekare emsal alanından oluşuyor. Projenin 2017 yılında tamamlanması planlanıyor. 


TOKİ Ümraniye Uluslararası Finans Merkezi yapım işlerinin inşaat aşaması ve inşaat sonrası danışmanlık hizmetleri işi yapım işi ihalesi 1. oturumu 17 Ağustos 2015 tarihinde gerçekleşmişti. 


Özge...