03 / 05 / 2024

toki uygulama başkanlığının adını değiştirdi

toki uygulama başkanlığının adını değiştirdi

TOKİ'de Mehmet Ergün Turan'ın göreve atanmasıyla kurumun organizasyon şemasında şimdiye kadar büyük bir değişiklik bekleniyordu. Başkan Yardımcıları görevde kalsa da bir Başkanlık, Müdürlük oldu; bölge uygulama müdürlükleri numaralandırıldı...

Mayıs 2024 TOKİ projelerine başvurmak isteyenler hemen bakın! e-Devlet'ten adım adım TOKİ başvurularında son dakika!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Mayıs 2024 projelerine başvurmak isteyenler başvuruların nasıl yapılacağını araştırıyor. Peki TOKİ Mayıs 2024 projelerine nasıl başvurulur?

Hem Nisan hem de Mayıs 2024 TOKİ projelerine başvurmak isteyenler hemen bakın! e-Devlet'ten adım adım TOKİ başvurusu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın satış süreci devam eden yeni projelerine başvurmak isteyenler başvuruların nasıl yapılacağı ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki TOKİ 2024 projelerine nasıl başvurulur?

Nisan 2024 TOKİ projelerine başvurmak isteyenler hemen bakın! e-Devlet'ten adım adım TOKİ başvurusu nasıl yapılır?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın satış süreci devam eden yeni projelerine başvurmak isteyenler başvuru detayları ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki e-Devlet'ten adım adım TOKİ başvurusu nasıl yapılır?

TOKİ'den başkentlilere hem Mart hem de Nisan müjdesi! Ankara'ya 1.113 konutluk 2 yeni proje geliyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara projeleri için beklenen müjde geldi. TOKİ yeni projeleri kapsamında Ankara'da 1.113 konutluk 2 yeni proje inşa edecek. İşte TOKİ tarafından açıklanan o projeler...

TOKİ Ankara başvuruları 3 gün sonra başlıyor! Başkentte 9 bin 703 taksitle 3+1 konut alma fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Haymana projesi için başvurular 3 gün sonra başlıyor. Projeden 9 bin 703 TL taksitle konut sahibi olmak mümkün.

TOKİ Karaman projesi yarın ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karaman projesi yarın ihaleye çıkacak. TOKİ Karaman projesinde 45 konut ve 22 dükkan yer alıyor.

TOKİ Kayseri projesi yarın ihaleye çıkıyor! 190 konutluk yeni projeyi kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayseri İncesu projesinde 190 konut yer alacak. Merakla beklenen projenin ihalesi yarın yapılacak.

TOKİ Kayseri projesi yarın ihaleye çıkıyor! 236 yeni konutu kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın, Kayseri projesinin ihalesi yarın gerçekleştirilecek. Projede 236 adet konuta yer veriliyor.

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı dönüşümü hızlandıracak: Her bölgenin özelliğine göre dönüşüm yapılmalı!

Gayrimenkul sektörünün temsilcileri, Kentsel Dönüşüm Başkanlığının kurulmasının çok önemli bir adım olduğuna dikkat çekerek, bu şekilde sürecin hızlanabileceğini belirtti. Ayrıca, her bölgeye özel dönüşüm yapılması gerektiği belirtildi.

TOKİ İzmir projesi yarın ihaleye çıkıyor! Bu ilçeye tam 271 konutluk yeni proje geliyor.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İzmir Kiraz projesi yarın ihaleye çıkıyor. 271 adet konutun yer aldığı Kiraz TOKİ projesinde 12 adet dükkan da bulunuyor.

Bakan Özhaseki az önce resmen açıkladı! Kentsel Dönüşüm Başkanlığı geliyor! Detayları peş peşe paylaştı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kentsel Dönüşüm Başkanlığı kurmak istediklerini söyleyerek, "Başkanlığın altında üç adet genel müdürlük olacak. İlki yalnızca İstanbul'u izleyecek, ikincisi Türkiye'yi izleyecek, üçüncü genel müdürlük de kaynak oluşturacak” diye konuştu.

TOKİ Ordu projesi yarın ihaleye çıkıyor! Bu ilçeye 112 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Ordu projesi yarın ihaleye çıkıyor. İşte Ordu TOKİ projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Trabzon projesi yarın ihaleye çıkıyor! Bu ilçeye 103 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Trabzon projesi yarın ihaleye çıkıyor. Merakla beklenen projede 103 konut yer alıyor. 

toki uygulama başkanlığının adını değiştirdi Haberi

toki uygulama başkanlığının adını değiştirdi


Mehmet Ergün Turan'ın T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı'na Ahmet Haluk Karabel'in yerine 18 Nisan 2014 Cuma günü atanmasının ardından başkan yardımcıları ve daire başkanlıkları düzeyinde bir değişim bekleniyordu. 


Ancak TOKİ Başkanı Turan'ın göreve geldiği gün kurumun resmi internet sitesi www.toki.gov.tr de revize edilen TOKİ Organizasyon Şeması'nda bu değişiklik yaşanmadı.  



Başkanlık Müdürlük oldu, bölgelerin adları gitti numara geldi!


TOKİ'nin sitesinde 26 Haziran 2014 Cumartesi günü revize edilen organizasyon şemasında ilk bakışta dikkat çekmeyen ancak önemli bir değişiklik oldu. 


TOKİ Başkan Yardımcısı Orhan Yüce'ye bağlı olan Teknik İşler Dairesi Başkanlığı kaldırıldı. 


Emlakkulisi.com'un edindiği bilgilere göre; Teknik İşler Başkanlığı, Teknik İşler Müdürlüğü oldu ve diğer Daire Başkanlıkları gibi numaralandırılarak 1 No'lu Uygulama Başkanlığı (Teknik İşler Uygulama Müdürlüğü) oldu. 



Teknik İşler Başkanı...